RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

У вас надто виражені вени, почали набрякати стопи, відчуваєте біль у суглобах і м’язах? Це перші ознаки варикозного розширення вен. Така проблема є доволі поширеною у сучасному світі, та говорити про неї чомусь досі незручно. Жінки радше одягнуть штани, щоб приховати свої ноги, а чоловіки терпітимуть біль, та не покажуться спеціалістам. Швидше за все, певний дискомфорт виникає через стереотип, що цієї недуги позбутися не реально. Однак цей міф уже давно розвіяний, адже сучасна медицина впроваджує все нові способи лікування варикозного розширення вен. Нещодавно стало відомо про спеціальну методику з ліквідації саме естетичних венозних проблем, якою успішно послуговуються у медичному центрі "Базисмед". Інноваційний метод лікування хвороби КЛАКС (CLaCS) вперше у Чернівцях у своїй практиці використовують саме лікарі-флебологи цього медичного закладу.

CLaCS – революційний метод у естетичній флебології у МЦ «Базисмед»*


Що ж це за терапія CLaCS?

Методика лікування варикозу під назвою CLaCS, що розшифровується як “Cryo Laser & Cryo Sclerotherapy” (Кріолазер і Кріосклеротерапія), є певним симбіозом усіх попередніх способів терапії і, звісно, передових технологічних можливостей. Її авторство належить відомому і авторитетному бразильському флебологу професору Касуо Міяке. CLaCS-терапія дозволяє за короткий проміжок часу позбутися естетичних проблем ніг – виражених дрібних вен та судинних зірочок і капілярів. А спеціальна збільшувальна оптична система та веновізор, що сканує вени і зображує їх на поверхні шкіри, допомагає флебологам помітити найдрібніші ушкодження.

Чи болюча це процедура і скільки потрібно лікуватися?

CLaCS-терапія у "Базисмед" – це малоболісна маніпуляція, адже виконується вона спеціальним трансдермальним неодимовим лазером, який діє на венозну стінку чи капіляр, не ушкоджуючи шкіру. А щоб мінімізувати больові відчуття, під час процедури та зменшити ймовірність появи великих синців, флебологи використовують охолоджувальне обладнання. Тому ви не відчуватимете значного дискомфорту під час терапії.

CLaCS – революційний метод у естетичній флебології у МЦ «Базисмед»*


Близько 70% судинних зірочок зазвичай зникають після кількох сеансів CLaCS. Іноді за один сеанс можливо досягти навіть 100% результату. Ефективність і швидкість лікування залежить від анатомічних особливостей та ступеню ураження судин. Щоб досягнути максимального ефекту, зазвичай потрібно пройти курс лікування, що складатиметься із кількох процедур. Як правило, через місяць ви вже, навіть детально оглядаючи свої ноги, не зможете помітити дефектів. Єдина вимога до пацієнта – свідоме дотриманя рекомендацій спеціалістів – уникати значних фізичних навантажень і не засмагати.

Чим CLaCS-терапія краща за інші методики?

Методика CLaCS, яку ексклюзивно в Чернівцях пропонує МЦ "Базисмед" має ряд переваг, які підкреслюють її унікальність. До них належать:

· Висока ефективність. Після кількох процедур ви забудете, що таке капіляри та судинні зірочки.
· Точність роботи: чітке контрастування судин і шкіри дозволяє усунути найдрібніші проблеми та не зачепити здорові ділянки.
· Неодимовий лазер зменшує можливість виникнення пігментації та меттінгу, появи нових, ще більш дрібніших капілярів.
· Жодних обмежень в одязі після процедур, немає необхідності носіння компресійного трикотажу.
· Чиста робота: CLaCS – це лікування без рубців, розрізів та неприємних відчуттів.
· Швидка реабілітація: не потрібно довго відлежуватися, відразу після процедури можна сміливо гуляти. Головне трішки обмежити великі навантаження на ноги.

CLaCS – революційний метод у естетичній флебології у МЦ «Базисмед»*


Якщо ви досі страждаєте від естетичних проблем з венами на ногах, прийшов час попрощатися із ними. Навіщо мучитися, якщо сучасні методики дозволяють швидко ліквідувати цю проблему, не відриваючи вас від роботи, сім’ї чи відпочинку. Технологія CLaCS у медичному центрі "Базисмед" може подарувати вам спокійні та безболісні прогулянки і можливість вдягати короткі спідниці. Кваліфіковані лікарі, які завжди розвиваються та впроваджують новітні тенденції, зроблять усе для того, щоб ви якнайшвидше повернулися до звичного ритму життя.

Детальніше про всі послуги дізнавайтеся на сайтах МЦ:
https://bazismed.com
https://ua.varicose.center/

Або у відділенні:
вул. Рівненська, 5-А, 0 800 600 620, 050 505 59 95 ("БазисМед", call center)


Ліцензія на здійснення медичної практики наказ МОЗ України від 19.08.2019 р. №1830
Редактор: Марія Фернюк
31-03-2021, 11:20
Коментарів 0 Переглядів 3 344

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.