RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


За роки існування Національний університет "Львівська політехніка" став освітнім науковим брендом країни, центром громадського і культурного життя, університетом, де плекають традиції, але дивляться впевнено вперед. Щороку університет піднімається вверх у національних рейтингах університетів, входить до п’ятірки кращих вузів України, має міжнародне визнання у багатьох країнах світу. У Вас є можливість приєднатися до університетської спільноти і відчути істотні переваги у отриманні освітніх послуг.

Ви маєте можливість продовжити навчання за обраним фахом у Національному університеті "Львівська політехніка" на заочній формі навчання за спеціальностями:

1. 186 Видавництво та поліграфія (ЗНО: українська мова та другий предмет за вибором, математика, фізика або хімія чи іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Випускники цієї спеціальності можуть працювати Web-дизайнерами, Web-програмістами, програмістами, 3D-проектувальниками, фахівцями з комп’ютерної верстки, Flash-дизайнерами, фахівцями з інформаційного забезпечення рекламної діяльності.

2. 073 Менеджмент (ЗНО: українська мова та література, та другий предмет за вибором, математика, географія або іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Випускники цієї спеціальності є конкурентоспроможними на ринку праці, успішними у підприємницькій діяльності та на державній службі, обіймають ключові посади керівників і провідних фахівців бізнес-структур, організацій, наукових установ, органів державного управління, дипломатичних служб і міжнародних організацій.

3. 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (ЗНО: українська мова, та другий предмет за вибором, математика, фізика або іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Ця спеціальність одна з найнеобхідніших в Україні. Випускники цієї спеціальності вміють проектувати, досліджувати, експлуатувати і налагоджувати системи генерування та транспортування електроенергії, електромеханічні системи виробничих механізмів, автоматизовані та комп`ютеризовані комплекси електротехнічних систем, системи керування електротранспортом та електромобілями, установки виробництва енергії з альтернативних та відновлювальних джерел.

4. 275 Транспортні технології (ЗНО: українська мова, та другий предмет за вибором, математика, фізика або іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Під час навчання студенти здобувають знання із загально технічних, гуманітарних та спеціальних дисциплін (загальний курс транспорту, міський транспортний комплекс, основи безпеки руху, взаємодія видів транспорту та ін.). Сфера діяльності випускника пов’язана з галуззю автомобільного транспорту, зокрема з організацією та контролем дорожнього руху, а також з організацією вантажних і пасажирських перевезень. Посади випускника: диспетчер автомобільного транспорту, експедитор, інженер з безпеки руху, ревізор автомобільного транспорту тощо.

5. 274 "Автомобільний транспорт" (ЗНО: українська мова, та другий предмет за вибором, математика, фізика або іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Випускники здобувають знання, необхідні для роботи в автотранспортних підприємствах, сервісних центрах, на станціях технічного обслуговування автомобілів. Фахівці володіють знаннями у сфері розроблення та модернізації технологічних процесів діагностування, обслуговування і ремонту автотранспортних засобів. За час навчання студенти здобувають навики організації роботи підприємств автомобільного транспорту та експлуатації транспортних засобів, роботи з вимірювальними і діагностичними приладами та системами; уміння застосовувати на практиці засоби комп’ютерного діагностування і спеціалізоване програмне забезпечення.

6. 192 Будівництво та цивільна інженерія (ЗНО: українська мова, та другий предмет за вибором, математика, фізика або іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Студенти-випускники спеціальності мають стабільне працевлаштування у будівельних та будівельно-монтажних підприємствах і організаціях, науково-дослідних та проектних інститутах, провідних компаніях, промислових підприємствах з виготовлення будівельних конструкцій, виробів та матеріалів, органах що контролюють сферу будівництва, підприємствах та організаціях комерційної діяльності, закордонних підприємствах будівельного профілю та працювати на посадах: інженер-виконроб будівельної організації; інженер відділу ЖКГ міста або району; інженер з капітального ремонту; керівник провідної компанії та ОСББ; керівник проектної організації; інженер технічного нагляду; науковий співробітник НДІ, інженер з впровадження нової техніки; інженер будівельник-технолог; консультант з маркетингу; технолог підприємства; консультант з енергозбереження та термомодернізації наявних будівель та споруд.

7. 151 Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології. (ЗНО: українська мова, та другий предмет за вибором, математика, фізика або іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Спеціальність спрямована на розроблення і експлуатацію автоматизованих систем керування технологічними процесами та комп’ютерно-інтегрованих технологій, які сьогодні є основою будь-якого сучасного виробництва. Випускники цієї спеціальності можуть працювати на підприємствах різних галузей промисловості та господарства, займатися розробкою, проектуванням, впровадженням та експлуатацією автоматизованих систем керування технологічними процесами на базі комп’ютерної техніки і мікропроцесорів; розробкою алгоритмічного і програмного забезпечення для автоматизованих систем керування та спеціалізованих мікропроцесорних пристроїв; створенням систем керування виробництвом в цілому, в тому числі організацією виробничого менеджменту.

8. 121 Інженерія програмного забезпечення (ЗНО: українська мова та другий предмет за вибором, математика, фізика або іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Випускники цієї спеціальності можуть працювати фахівцями з розробки та тестування програмного забезпечення, фахівцями з інформаційних технологій, інженерами-програмістами, інженерами з якості програмних продуктів, архітекторами програмних систем, архітекторами даних і знань, бізнес-аналітиками, менеджерами проектів, технічними лідерами команди розробників.

9. 122 Комп’ютерні науки (ЗНО: українська мова , та другий предмет за вибором, математика, фізика або іноземна мова (англійська, французька, німецька, іспанська)).

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Фахівці цієї спеціальності можуть працювати аналітиками даних, інженерами, розробниками баз даних, архітекторами програмного забезпечення, розробниками серверних і клієнтських застосувань, розробниками мобільних додатків, Web-розробниками, розробниками інтерфейсів програм, інженерами-конструкторами, інженерами-програмістами вбудованих систем.

Тому, скориставшись всіма можливостями Національного університету "Львівська політехніка", ви отримаєте найкращу освіту, стартовий майданчик для наукової кар’єри, а отримані знання зможете вдало застосувати у професії Вашої мрії.
Повірте, не всі виші надають такі шанси !!!

Для вступу на 3-й курс (або 2-й, в залежності від обраної спеціальності)першого рівня вищої освіти БАКАЛАВР (термін навчання 2,5р. (або 2р.)) необхідно подати такі документи:

• диплом молодшого спеціаліста;
• сертифікати ЗНО відповідно до обраної спеціальності;
• копію паспорта громадянина України;
• копію ідентифікаційного коду;
• 6 фото 3*4

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує на навчання у 2021-2022 н.р.*


Чекаємо Вас за адресою:
НКЦ-Центр дистанційного навчання НУ "Львівска політехніка" у м. Чернівці, вул. Ольги Гузар 8., тел. (050)1988030, (050)2313446, (096) 9180292, Oksana.Y.Sokolova@lpnu.ua


Ліцензія: Затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 09.06.2017 №122-л
Редактор: Марія Фернюк
24-03-2021, 18:45
Коментарів 0 Переглядів 3 816

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!