RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15-21 березня: що віщують нам зірки

Найважливіша подія — Весняне Рівнодення 20 березня об 11:38 за київським часом (Сонце переходить в знак Овна). Цей день бажано провести радісно, в колі сім'ї і з приємними вам людьми. Пишіть плани на рік і промовляйте свої бажання, звертаючись до Сонця — вони обов'язково здійсняться. З цього дня починаються оновлення в природі, у багатьох людей також відбуваються зміни в кращий бік.

16 березня в 00:27 за київським часом Меркурій входить в знак Риби, тут має статус вигнання і падіння, але водночас  посилюється творчий потенціал, люди стають більш доброзичливими, прагнуть до взаємної турботи, завдяки чому мікроклімат в колективі стає приємнішим. Партнерські взаємини вийдуть на новий рівень розвитку, з'явиться душевна близькість, взаємна турбота, пише ТСН.



Від 21 березня ситуація змінюється — Венера, планета любові і взаємин, переходить в знак Овна, де має статус вигнання. Потрібно стримувати себе у висловлюваннях, довіряти партнеру, інакше взаємини можуть зіпсуватися. Велика ймовірність розриву і завершення стосунків, якщо вони тривалий час були на межі.

ОВЕН

Сприятливий тиждень — прилив життєвих сил і енергії сприяють реалізації мети. Зростає творче піднесення, оптимізм і приязність. Сприятливий час для початку нових справ, здійснення творчих проєктів, спілкування, відпочинку та розваг. Скористайтеся позитивним потенціалом цього періоду — заплануйте на цей тиждень найскладніші справи.

Зосередьтеся на власних потребах і очікуваннях, дійте, якщо раніше не вистачало рішучості щось зробити. Не поспішайте, тому що можна упустити дійсно щось дуже важливе.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня існує можливість знайти рівновагу, якщо вона було втрачена в минулому. Насолоджуйтеся святом життя, спілкуйтеся з друзями, зустрічайтеся з романтичними партнерами, рідними і близькими людьми. Але будьте обережні: 21 березня — ваш управитель Венера переходить в знак Овна.

Ви відчуєте зміни у багатьох сферах життя, у взаєминах із іншими людьми обов'язково щось зміниться. Водночас увага до вас з боку представників протилежної статі значно посилиться. Хоча вона, швидше за все, буде вас дратувати.

БЛИЗНЯТА

Схильні до занурення у власні думки, часто згадуєте, про щось жалкуєте. Вдається знайти відповіді на багато запитань сьогодення, аналізуючи події, що відбулися, свої почуття, власні і чужі вчинки. Така заглибленість в себе заважає виконанню робочих обов'язків, оскільки спричиняє неуважність і помилки.

Може виникнути бажання трансформувати ситуацію в сфері любовних відносин, розібратися в своїх почуттях. Якщо така потреба з'явилася, намагайтеся це зробити до 21 березня, в цьому разі досягнете взаємного задоволення.

РАК

Протягом тижня отримаєте додаткові ресурси, можливі нові знайомства, вдалий збіг обставин  використовуйте все це максимально. У цей період підвищується здатність концентрації і уважність, вдається досягти успіхів у професійній сфері, знайти вихід зі складних ситуацій.

Сила волі і енергія в поєднанні з витримкою і наполегливістю сприяють залагодженню багатьох сімейних і особистих проблем. Від 21 березня досягти задоволення буде набагато складніше, до врахування взаємних інтересів, зможете отримати хороші результати.

ЛЕВ

Відповідний період для перетворення особистих і ділових взаємин, але якщо ви готові до взаємодії з партнером на рівних. Протягом тижня можна закласти хороший фундамент подальших успіхів. Можете розраховувати на розуміння і допомогу керівництва, вищих, впливових осіб, успішні контакти з офіційними органами.

Слушна нагода для укладення угод, угод, відповідальних кроків у підприємництві.Сприятливий період для фізичних вправ і косметологічних процедур, спрямованих на поліпшення зовнішнього вигляду.

ДІВА

Для розумової праці цей період є несприятливим. Можуть виникнути складнощі з близькими людьми, колегами. Розбіжності з коханою людиною сприяють потужним переживань, результатом яких може стати розрив. Неприємності в діловій сфері відбуваються через підвищену конфліктність, зіткнення через ідеї і думки.

Але якщо ви приборкаєте свою прискіпливість і самовпевненість, то зможете знайти чимало точок дотику з партнерами, компаньйонами і начальством. Не давайте необдуманих обіцянок.

ТЕРЕЗИ

Краще не вступати в суперечки з офіційними органами і відкласти походи в державні установи. Відкладіть роботу з документами, підписання важливих паперів, договорів. Використовуйте цей час для налагодження особистих вхаємин, для кохання, шлюбу і всього, що приносить вам задоволення.

Від 20 березня ситуація кардинально змінюється — в вас прокидається дух протиріччя, ви можете вимовляти речі, про які згодом пошкодуєте.Дотримуйтесь особистих кордонів — ваші поради можуть бути сприйняті неправильно або навіть принести шкоду, а допомога виявитися некоректною.

СКОРПІОН

Романтичні зустрічі, прогулянки, світські бесіди принесуть вам задоволення і можуть допомогти вивести ваші взаємини на вищий і якісний рівень. Потік інформації та спілкування, спрямований в ваш бік в той період, містить корисні відомості, за допомогою яких ви зможете краще висловити свою індивідуальність і здійснити особистий вплив.

Творча жилка, сила характеру або здібності керівника, які ви продемонструєте, допоможуть вам отримати значну користь із будь-якої ситуації, що склалася.

СТРІЛЕЦЬ

Обставини складаються вдало, у вас з'являються шанси і можливості значно поліпшити особистий імідж і репутацію в цей період. Навколишні оцінять ваші досягнення, дослухаються до вашої думки. Схвалення на вашу адресу буде безсумнівним, і його слід домагатися.

Можливе вдале поєднання ідей і методів, потенційні результати яких будуть включати просування соціальними сходами або запрошення обійняти провідний пост в колективі. Це гарний час для початку проєкту, пов'язаного з літературною творчістю, спілкуванням, рекламою.

КОЗОРІГ

Краще припинити на час свою ділову активність і зайнятись любовними і сімейними справами. Відповідний період для творчої роботи і інтелектуальної діяльності. Зустрічі, поїздки, подорожі, виявляться вдалими. Від 20 березня відбуваються кардинальні зміни, частіше, ніж зазвичай, виникають складності, розумова робота дається вам важко.

Страждає пам'ять, концентрація уваги, здатність до засвоєння матеріалу. Заплановані угоди можуть зірватися, а партнери можуть підвести. Схильність вступати в протиріччя через дрібниці призводить до погіршення взаємин.

ВОДОЛІЙ

Нейтральний тиждень, ситуація сприятиме співпраці та дружній прихильності, а весь період стане сприятливим для організаторської та групової діяльності. Після 20 березня інтенсивність і несподіванкість того, що відбувається, принесе багато приємних переживань.

Ви матимете незвичайні контакти, романтичні зустрічі, пропозиції партнерства, зміцнення інших зв'язків. Організаторська діяльність може спонтанно спричинити світську подію. Взаємини з представниками протилежної статі виявляться дуже приємними.

РИБИ

Підвищується творча та інтелектуальна активність, бажання писати, читати, спілкуватися. Можливі зустрічі або недалекі поїздки. Сприятливий період для підписання документів, переговорів, озвучування нових ідей і будь-якого виду творчості. Висока самооцінка і сила волі спонукають вас до самовираження в найпозитивнішому сенсі.

Зосередженість на своїй меті може допомогти вам досягнути більш високих рівнів в професії. Отримана інформація і нові враження обов'язково виявляться корисними в майбутньому. Ви стаєте більш помітними, завдяки своїм талантам і здібностям.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Микола Кобилюк
15-03-2021, 00:13
Коментарів 0 Переглядів 1 716

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.