Російський лікар-дієтолог Нурія Діанова повідомила, що кава, приготована давно й остигла, може нести небезпеку, оскільки волога – оптимальне середовище для розвитку мікроорганізмів та бактерій.
Каву з молоком потрібно випити протягом години після приготування, розповіла медик під час інтерв'ю радіо Sputnik, пише
Главред.
Співрозмовниця додала, що зайву кількість напою, у який не додали молоко, можна зберігати в холодильнику.
Медик попередила, що вчорашня кава втратить смак, аромат, не буде так тонізувати, як свіжий напій, та стане гіркою.
"Волога є самим оптимальним середовищем для розвитку бактерій та мікроорганізмів. Якщо ви додали молоко у каву, то ризик розмноження у ній мікроорганізмів у багато разів збільшується...", – поділилася дієтолог.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
9-03-2021, 00:16
0
1 181