RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Якщо ви любите піцу, то, швидше за все, знаєте, що далеко не в кожному закладі вона справді смачна – то пересушена, то недопечена, то геть крихка. А, як відомо, якщо із тістом халепа, то якою б не була начинка – піцу не врятувати. Де ж готують цю страву ідеально та від чого залежить її смак – у нашому матеріалі.

Любите не просто тісто з начинкою, а справжню піцу? Тоді вам у Pronto Pizza. До речі, ви вже чули, що у Чернівцях тепер уже аж три заклади Pronto Pizza? 5 березня відбулося відкриття ще одного закладу цієї мережі. Тепер чекати на піцу потрібно буде ще менше, адже доставлятимуть вам її із найближчого закладу. Одне "Алло!" – і ваша піца під дверима!

Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*


Pronto Pizza – заклад, де створюють особливу піцу

Ніжне тісто, апетитна начинка, бортики з сиром або мисливськими ковбасками, неймовірний аромат та бажання розтягнути гастрономічне задоволення – перше, що спадає на думку, коли чуєш про Pronto Pizza. А все тому, що тут знають, як приготувати найсмачнішу піцу. Так-так, саме ту, від якої тектиме слинка. Повірте, замовивши одного разу тут піцу, ви в неї закохаєтеся і вже не зможете зупинитися. Що ж такого особливого у цій піці, розповів засновник мережі Pronto Pizza Микола ФЕДЕРКЕВИЧ.

Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*


– У нашій піці немає якихось секретних інгредієнтів, – ділиться засновник Pronto Pizza Микола ФЕДЕРКЕВИЧ. Ми використовуємо звичайне пшеничне борошно, дріжджі, воду та спеції. Жодних підсилювачів смаку, консервантів чи ароматизаторів не додаємо, лише дрібку почуттів. Ми вкладаємо у свою піцу те, чим нехтують інші, – любов. Якщо готувати щиро – все вдасться, адже ця справа не любить поспіху та абиякого ставлення.

Засновник мережі Pronto Pizza жартує, що піца, ніби жінка, лише докладаючи чималих зусиль та уваги, можна її зрозуміти, байдужості вона не потерпить. Бо істина – у деталях.

Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*


– Щоб приготувати дійсно вартісну піцу, довелося перевести чимало борошна, але воно того варте, – розповідає Микола ФЕДЕРКЕВИЧ.Я навчився розуміти тісто ще понад 10 років тому, коли в маленькому кіоску 3х3 метри випікав булочки. Уже й тоді почав звертати увагу на незначні, здавалося б, деталі – як кисне тісто, як і скільки його місити, за якої температури випікати тощо.

Тісто, на якому приготовлена піца в Pronto Pizza, добре прокисле та вистояне, тому й ідеально пропікається. Крім того, піцерії обладнані надпотужними печами, у яких піца пропікається з усіх боків рівномірно.

– Наша піца не хрустка і не "дерев’яна", а еластична і ніжна, оскільки тісто не забите, а легке і добре випечене. Наважившись стати до печі, перш за все, слід навчитись розуміти структуру тіста, бо саме від нього на 90% залежить смак піци. Бо якщо начинку можна обрати чи створити свою, то корж ніде вибрати не можна. Треба просто навчитися добре його робити.

Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*


Та не лише смачна піца вдається цій гастрономічній мережі. Якщо ви постійний клієнт Pronto Pizza, то, мабуть, помітили, що паралельно із піцерією функціонує також Sushi Pro.

– Ви захотіли суші – ми створили для вас Sushi Pro. Смакуйте ними разом з нами, – відповідає Микола ФЕДЕРКЕВИЧ.

Чим ще приваблює Pronto Pizza і Sushi Pro

Таких акцій, як у Pronto Pizza та Sushi Pro немає ніде! Так, тут постійно діють акційні пропозиції та знижки. Тепер, напередодні 8 Березня, активними є такі пропозиції:
– Сет "Святковий": 2 ПІЦИ ТА 2 РОЛИ ЗА 399 ГРН (2 піци 30 см (Полло, Капрічоза) + 2 роли (Філадельфія класік, Ебі сезам)
- Сет за 500 грн – (філадельфія класік, рол дракон, ебі сезам, гриль голд)
- Суші: 1+1=3 (сирний рол, каліфор класік, ебісезам, гриль сальмон)
- Піца 1+1=3


Ми вже телефонуємо в доставку! А ви?

Адреси:
м. Чернівці, просп. Незалежності, 90
м. Чернівці, вул. Руська, 253
м. Чернівці, вул. Гагаріна, 54-А

Т.: +380504770029, +380673770029
https://prontopizza.cv.ua/


Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*
Редактор: Марія Фернюк
5-03-2021, 18:30
Коментарів 0 Переглядів 8 674

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги