Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*

новини / прес-релізи
9 162
0
* На правах реклами

Якщо ви любите піцу, то, швидше за все, знаєте, що далеко не в кожному закладі вона справді смачна – то пересушена, то недопечена, то геть крихка. А, як відомо, якщо із тістом халепа, то якою б не була начинка – піцу не врятувати. Де ж готують цю страву ідеально та від чого залежить її смак – у нашому матеріалі.

Любите не просто тісто з начинкою, а справжню піцу? Тоді вам у Pronto Pizza. До речі, ви вже чули, що у Чернівцях тепер уже аж три заклади Pronto Pizza? 5 березня відбулося відкриття ще одного закладу цієї мережі. Тепер чекати на піцу потрібно буде ще менше, адже доставлятимуть вам її із найближчого закладу. Одне "Алло!" – і ваша піца під дверима!

Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*


Pronto Pizza – заклад, де створюють особливу піцу

Ніжне тісто, апетитна начинка, бортики з сиром або мисливськими ковбасками, неймовірний аромат та бажання розтягнути гастрономічне задоволення – перше, що спадає на думку, коли чуєш про Pronto Pizza. А все тому, що тут знають, як приготувати найсмачнішу піцу. Так-так, саме ту, від якої тектиме слинка. Повірте, замовивши одного разу тут піцу, ви в неї закохаєтеся і вже не зможете зупинитися. Що ж такого особливого у цій піці, розповів засновник мережі Pronto Pizza Микола ФЕДЕРКЕВИЧ.

Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*


– У нашій піці немає якихось секретних інгредієнтів, – ділиться засновник Pronto Pizza Микола ФЕДЕРКЕВИЧ. Ми використовуємо звичайне пшеничне борошно, дріжджі, воду та спеції. Жодних підсилювачів смаку, консервантів чи ароматизаторів не додаємо, лише дрібку почуттів. Ми вкладаємо у свою піцу те, чим нехтують інші, – любов. Якщо готувати щиро – все вдасться, адже ця справа не любить поспіху та абиякого ставлення.

Засновник мережі Pronto Pizza жартує, що піца, ніби жінка, лише докладаючи чималих зусиль та уваги, можна її зрозуміти, байдужості вона не потерпить. Бо істина – у деталях.

Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*


– Щоб приготувати дійсно вартісну піцу, довелося перевести чимало борошна, але воно того варте, – розповідає Микола ФЕДЕРКЕВИЧ.Я навчився розуміти тісто ще понад 10 років тому, коли в маленькому кіоску 3х3 метри випікав булочки. Уже й тоді почав звертати увагу на незначні, здавалося б, деталі – як кисне тісто, як і скільки його місити, за якої температури випікати тощо.

Тісто, на якому приготовлена піца в Pronto Pizza, добре прокисле та вистояне, тому й ідеально пропікається. Крім того, піцерії обладнані надпотужними печами, у яких піца пропікається з усіх боків рівномірно.

– Наша піца не хрустка і не "дерев’яна", а еластична і ніжна, оскільки тісто не забите, а легке і добре випечене. Наважившись стати до печі, перш за все, слід навчитись розуміти структуру тіста, бо саме від нього на 90% залежить смак піци. Бо якщо начинку можна обрати чи створити свою, то корж ніде вибрати не можна. Треба просто навчитися добре його робити.

Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*


Та не лише смачна піца вдається цій гастрономічній мережі. Якщо ви постійний клієнт Pronto Pizza, то, мабуть, помітили, що паралельно із піцерією функціонує також Sushi Pro.

– Ви захотіли суші – ми створили для вас Sushi Pro. Смакуйте ними разом з нами, – відповідає Микола ФЕДЕРКЕВИЧ.

Чим ще приваблює Pronto Pizza і Sushi Pro

Таких акцій, як у Pronto Pizza та Sushi Pro немає ніде! Так, тут постійно діють акційні пропозиції та знижки. Тепер, напередодні 8 Березня, активними є такі пропозиції:
– Сет "Святковий": 2 ПІЦИ ТА 2 РОЛИ ЗА 399 ГРН (2 піци 30 см (Полло, Капрічоза) + 2 роли (Філадельфія класік, Ебі сезам)
- Сет за 500 грн – (філадельфія класік, рол дракон, ебі сезам, гриль голд)
- Суші: 1+1=3 (сирний рол, каліфор класік, ебісезам, гриль сальмон)
- Піца 1+1=3


Ми вже телефонуємо в доставку! А ви?

Адреси:
м. Чернівці, просп. Незалежності, 90
м. Чернівці, вул. Руська, 253
м. Чернівці, вул. Гагаріна, 54-А

Т.: +380504770029, +380673770029
https://prontopizza.cv.ua/


Секрет у деталях. Чому "Pronto Pizza" така смачна?*
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

19:38
Трамп погрожує Україні "проблемами" за відмову від угоди з ресурсами
19:16
Герої Буковини: на війні загинув молодий воїн Василь Беслюбняк
18:58
Чому каву п'ють з холодною водою: просте пояснення, що з нею потрібно робити
18:34
ЄС не може погодити 20 мільярдів євро для України
18:11
Українські біатлоністи - восьмі в естафеті ЧС-2025
17:59
Ця консерва - найкращий продукт для здоров’я людей похилого віку: зміцнить серце та кістки
17:40
Як правильно рахувати зарплату: скільки реально отримуємо на руки та чи вигідніше працювати через ФОП
17:20
Україна очікує на нові постачання F-16 цього року, - Зеленський
17:00
Хотів купити інструмент: на Буковині аферисти видурили у чоловіка 56 тисяч
16:40
В Міненерго звернулись до українців: що варто зробити кожному
16:20
В Коордштабі розповіли, хто для РФ в пріоритеті на обмін і чому не видають "азовців"
16:15
Діти в гуртку технічного конструювання створюють пристрої для військових
16:00
Ліквідація наслідків атаки на ЧАЕС триває дев’ятий день: яка ситуація
16:00
Названо найкорисніший десерт, який повинні їсти українці
15:40
Чи готовий Зеленський підписати угоду про корисні копалини: джерело Sky News повідомило деталі
15:20
Трамп провів масштабні кадрові зміни в армії США
15:00
У Чернівцях затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики
14:40
На Покровському напрямку важкі бої: ЗСУ про наступ росіян
14:31
ДТП в Чернівцях: у тролейбусі відмовили гальма
14:20
Пенсії в Україні масштабно проіндексують із 1 березня: як перерахують кожну виплату
14:00
Що робити, коли у селі на Буковині немає соцпрацівника
13:40
Великий піст 2025: традиції, календар харчування, правила та заборони
13:20
Чернівчан закликають достойно провести загиблого воїна Артура Кузука
13:00
Стало відомо, чи відновиться туризм у Чорнобильській зоні після війни
12:40
Як вибухотехнік з Чернівців розміновував Харківщину
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм