RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Новини компанії

Останнім часом мешканці нашої Буковини все частіше помічають, що на харчування доводиться витрачати значно більше коштів, ніж раніше. На жаль, ціни на продукти в країні, дійсно, поступово повзуть вгору. Причини тому цілком очевидні: майже рік діють певні карантинні обмеження, постачальники та виробники зазнають збитків, тож подекуди, щоб втриматися на праву, вимушені вживати непопулярних заходів.

Але реальну можливість щодня купувати якісні продукти, проте не витрачати зайвого, мільйони громадян України, в тому числі й у Чернівцях, все ж мають.

Простий і перевірений роками спосіб економити сімейний бюджет, не відмовляючи собі в улюблених продуктах і навіть делікатесах, надає мільйонам українців найбільша торговельна мережа країни "АТБ". Наразі в 24 областях України працюють 1206 супермаркетів цієї мережі. Їхня кількість постійно зростає, бо щороку компанія відкриває приблизно сотню магазинів, підкорюючи нові регіони, а також модернізує близько п'ятдесяти маркетів. Мапа присутності супермаркетів лідера вітчизняного ритейлу станом на поточний час включає 307 населених пунктів, у тому числі й наше головне місто Буковини.

«АТБ»  для тебе: чому покупки в магазинах найбільшої української мережі завжди вигідні*


Компанія займає лідируючі позиції одразу за багатьма показниками і вже більше чверті століття дотримується своєї традиційної цінової політики. Вартість будь-якого товару в магазинах "АТБ" нижча за середньоринкову на 10–15%, а постійні акції ("Товар тижня", "Товар дня" тощо) дозволяють економити на покупках до 40–50%. Це стосується навіть імпортної продукції! Де українській родині, що має середній дохід, можна купити смачні польські ковбаски, найсвіжіші цитрусові або духмяну італійську мелену каву за невисоку ціну? Відповідь – у магазині "АТБ".

Корпорація дотримується принципів соціально орієнтованого бізнесу, тож працює з мінімальною націнкою. Тут заробляють не на вартості товару, а на обсягах його реалізації. Ці обсяги вражають: за підсумками минулого року товарообіг мережі становив 149,8 млрд грн. (разом із ПДВ). Протягом 2020 року він зріс на 18,2%.

Надавати клієнтам сучасний сервіс "АТБ" допомагає оптимізація багатьох бізнес-процесів, застосування найсучасніших енергоощадних технологій, розвинена власна логістична інфраструктура (великий автопарк, мультитемпературні складські центри), а також правило працювати з виробником без посередників.

Щоб покупці могли розумно витрачати гроші, компанія "АТБ" пропонує продукцію власних торгових марок. За якістю такі товари, які припали до смаку багатьом мешканцям Чернівців, не поступаються більш розкрученим брендам, а ось їхні ціни значно нижчі. Такий ексклюзивний асортимент (продукцію ВТМ пропонують лише в магазинах "АТБ") становить майже третину від загального – на сьогодні на поличках будь-якого супермаркету цієї торговельної мережі є понад 3,5 тисячі найменувань товарів.

«АТБ»  для тебе: чому покупки в магазинах найбільшої української мережі завжди вигідні*


"Компанія заробляє не на вартості, а на обсягах продукції. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити стабілізацію цін, насамперед на продукти харчування та товари першої необхідності", – повідомили нам у пресслужбі компанії "АТБ-Маркет".

Сьогодні "АТБ" є не тільки лідером галузі роздрібної торгівлі за товарообігом, кількістю магазинів, географією присутності, обсягом сплачених податків і зборів, але й за чисельністю клієнтів. Щодня магазини "АТБ" у 24 областях України відвідують понад 4 мільйони осіб, які вже оцінили можливість купувати якісні продукти та водночас суттєво економити власні кошти.

Мільйони українських громадян, включаючи й мешканців нашої Буковини, знають "АТБ" як найбільш надійного постачальника гарантовано свіжих продуктів за максимально доступними цінами.

Автор: Ганна Потоцька
Редактор: Марія Фернюк
26-02-2021, 11:54
Коментарів 0 Переглядів 2 938

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги