RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Напередодні 8 Березня чи не кожний чоловік ламає голову над подарунком улюбленій жінці. І не важливо хто це – кохана дівчина, дружина, мама, сестра чи донька – вибір завжди складний. Адже кожна із них заслуговує на найкращий сюрприз та позитивні емоції. Тому, мабуть, від середини лютого і до 5-6 березня основним запитом у Google зі смартфону чоловіків є "Що подарувати на 8 Березня?" Погодьтеся, дарувати на кожне свято парфуми і квіти – стало банально. У такий день неодмінно хочеться приємно здивувати та задовольнити бажання жінок. Якщо ж ви не знаєте, що потрібно вашій коханій, або не впевнені в доречності презенту, альтернативним і досить оригінальним варіантом стане подарунковий сертифікат. Повірте, кожна жінка буде задоволена абонементом на лазерну епіляцію чи інші косметологічні послуги.

Що подарувати улюбленій жінці на 8 Березня? Сертифікат на косметологічні послуги приємно здивує кожну!*


Подарункові сертифікати на лазерну епіляцію

Подарунковий сертифікат на послуги краси стане відмінним рішенням для будь-якої представниці прекрасної статі! А у медичному центрі "Оксфорд Медікал Чернівці" знають, що потрібно кожній жінці, як залишатися завжди молодою та підкреслити природню красу!

"Подарункові сертифікати від МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці" – це прекрасний, оригінальний і престижний подарунок, перед яким не встоїть жодна жінка! Погодьтеся, ідеальний зовнішній вигляд в сучасному світі – це найкраща візитна картка! Ми підберемо для дорогої вам людини найприємніші і корисні косметологічні процедури напередодні будь-якого свята", – переконують у МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці".

Що подарувати улюбленій жінці на 8 Березня? Сертифікат на косметологічні послуги приємно здивує кожну!*


Різноманітність послуг і процедур у МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці" може задовольнити навіть найвибагливіших клієнтів. Та, мабуть, кожна жінка витратить свій сертифікат на послугу з видалення небажаного волосся. У МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці" таку процедуру виконують надсучасним александритовим лазером Candela GentleLase Pro, який є лідером серед такого обладнання. Епіляція лазером Candela GentleLase Pro стане втішним подарунком кожній жінці, адже це абсолютно безболісний та швидкий процес, а результат його просто неймовірний.

"Перевагою Candela GentleLase Pro є його потужність. Завдяки цьому курс процедур зменшується вдвічі, адже зона впливу до 18 мм дозволяє за один імпульс обробити більшу ділянку. Для помітної ефективності потрібно кілька процедур з певним інтервалом проведення – через 1,5-2 місяці. Важливо, що уже після першої процедури кількість волосся зменшиться на 25-30%. Лазерна епіляція з допомогою Candela GentleLase Pro підходить пацієнтам з будь-яким типом шкіри", – розповіли у МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці".

Що подарувати улюбленій жінці на 8 Березня? Сертифікат на косметологічні послуги приємно здивує кожну!*


Також подарунковий сертифікат можна використати на такі процедури: ELOS видалення куперозу та пігментації; EXILIS безопераційна ліпосакція та підтяжка шкіри; маски, чистки, пілінги; біоревіталізація; мезотерапія; плазмоліфтинг; ін’єкції краси та молодості; пресотерапія; контурна пластика; карбоксітерапія; кріомасаж; лікування гіпергідрозу.

Важливо, що сертифікат може бути оформлений на будь-яку суму та витрачений як за одне, так і за кілька відвідувань. Подарунковий сертифікат дійсний на всі послуги і діятиме він один рік. До 08.03.21 сертифікати можна придбати у будь-якому відділенні МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці" зі ЗНИЖКОЮ -10%

Також не обійдеться без приємних акційних пропозицій до дня 8 БЕРЕЗНЯ! Тільки з 01.03.21 по 08.03.21 у МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці" діють такі знижки: -8% на всі ін’єкційні процедури, -18% на лазерну епіляцію CANDELA, а консультація лікаря-косметолога взагалі БЕЗКОШТОВНА.

Подарункові сертифікати на косметологічні послуги

Усі бажання вашої жінки, мабуть, навіть і вона не може перерахувати і впевнено сказати, чого хоче найбільше. Однак усім відомо, що дівчата завжди прагнуть виглядати на всі 100%. І саме на 8 Березня ви можете подарувати своїй коханій шанс стати ще красивішою та впевненішою. У центрі естетичної медицини "Грація", що спеціалізується на пластичній хірургії та косметології, ви можете придбати як іменний подарунковий сертифікат, так і сертифікат на певну суму, конкретну послугу, курс або комплекс процедур. Термін дії сертифіката залежатиме від обраної послуги.

Що подарувати улюбленій жінці на 8 Березня? Сертифікат на косметологічні послуги приємно здивує кожну!*


Важливо! Нещодавно вперше в Чернівцях з’явилася новітня методика інноваційна клітинна терапія, яка успішно використовується в різних галузях медицини. Вона гарно себе зарекомендувала в косметології та естетичній медицині. Саме в "Грації" її активно використовують задля задоволення різноманітних косметологічних потреб. Адже здоров’я – невід’ємна складова краси. Тепер завдяки використанню клітинної терапії можливо отримати результат ефективніше та швидше. З "Грацією" ви почуватиметеся здоровими та виглядатимете завжди неперевершено.

Що подарувати улюбленій жінці на 8 Березня? Сертифікат на косметологічні послуги приємно здивує кожну!*


"Грація" надає широкий спектр косметологічних послуг та догляду за тілом. Кожна жінка може вибрати, на яку процедуру витратити подарунковий сертифікат:

- на косметологічні послуги – на ін’єкційну, класичну або апаратну косметологію,
- на доглядові процедури за тілом – масажі, мануальну терапію, пресотерапію, обгортання, лікування післяпологових стрій (розтяжок), лазерне лікування рубців, можна придбати сертифікат на індивідуальні програми з корекції фігури;
- на спеціальні послуги – педикюр, манікюр, нарощування вій, перманентний макіяж
- естетичне відбілювання зубів Perl Smail
- проконсультуватись з психологом або отримати рекомендації дієтолога.


До 8 БЕРЕЗНЯ тут підготували приємні подарунки для кожного. При замовленні сертифіката на використання інноваційної клітинної терапії знижка -10%. Завдяки цій методиці можна позбутися дряблості шкіри, зменшити вираженість зморшок та рубців різного походження, підтягнути обличчя, покращити колір та еластичність шкіри, відновити шкіру після акне або опікових уражень тощо.

На лазерну епіляцію знижка – 30% до 31.03

Крім цього, в "Грації" постійно діють різні акційні ціни на ін’єкції краси. Тож, обрати процедуру до смаку неважко.
Додатково за знижками та акціями стежте на сторінці в Instagram: https://www.instagram.com/gracia_centr/.

Повірте, серед такого грандіозного списку послуг кожна жінка неодмінно знайде бажану процедуру та подякує вам за нагоду подбати про зовнішність та гармонію з собою. Даруйте близьким радість!
Редактор: Марія Фернюк
7-03-2021, 10:52
Коментарів 0 Переглядів 4 579

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги