Українська дієтологиня Світлана Фус поділилася, як зробити корисні бутерброди – назвала їх головні інгредієнти та розкрила ключові правила приготування.
У бутерброди не варто додавати соуси, замість них можна використовувати трохи гірчиці чи м'якуш авокадо, змішаний з зеленню, написала експерт в Instagram, пише
Главред.
Дієтологиня зазначила, що бутерброди можна використовувати як перекус.
- Як зробити корисні бутерброди на перекус – що знадобиться:
- Хліб, який зроблений з цільнозернового борошна;
- Знадобиться курятина, м'ясо чи риба. Інгредієнти мають бути відвареними, запеченими чи приготованими на парі;
- Щоб краще насититися, варто взяти якомога більше овочів та зелені;
- Якщо ви хочете поліпшити смак, можна використовувати трохи пряної зелені (наприклад, кінза – Ред.).
Фус додала, що корисний бутерброд не варто їсти на ніч.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
24-02-2021, 00:45
0
1 862