Корисні бутерброди: дієтологиня назвала інгредієнти та головні правила

новини / Здоров'я
2 122
0
Корисні бутерброди: дієтологиня назвала інгредієнти та головні правила

Українська дієтологиня Світлана Фус поділилася, як зробити корисні бутерброди – назвала їх головні інгредієнти та розкрила ключові правила приготування.

У бутерброди не варто додавати соуси, замість них можна використовувати трохи гірчиці чи м'якуш авокадо, змішаний з зеленню, написала експерт в Instagram, пише Главред.



Дієтологиня зазначила, що бутерброди можна використовувати як перекус.

- Як зробити корисні бутерброди на перекус – що знадобиться:

- Хліб, який зроблений з цільнозернового борошна;

- Знадобиться курятина, м'ясо чи риба. Інгредієнти мають бути відвареними, запеченими чи приготованими на парі;

- Щоб краще насититися, варто взяти якомога більше овочів та зелені;

- Якщо ви хочете поліпшити смак, можна використовувати трохи пряної зелені (наприклад, кінза – Ред.).

Фус додала, що корисний бутерброд не варто їсти на ніч.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують