RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Який подарунок обрати для коханої людини в День святого Валентина: ідеї та пропозиції

У цій добірці ми розповімо не лише, що доречно подарувати своїй другій половинці 14 лютого в День святого Валентина, а також, що краще не дарувати, щоб не спровокувати скандалів і непорозуміння, інформує Ukr.Media.



Цукерково-букетний подарунок

Виберіть щось з десертів: торти, печиво, зефір, капкейки та інше. Сподобається, як дівчині, так і хлопцеві. До речі, приготовані солодощі вдома, матимуть подвійну цінність, тому що навіть якщо ви не кулінарний геній, старання точно не залишаться непоміченими. На YouTube можна підглянути нехитрі і легкі для приготування рецепти. Спробуйте! Ви зробите не лише приємний сюрприз, але і точно здивуєте свою половинку.

Найпопулярніший презент в День святого Валентина — квіти. Вибір квітів 14 лютого буде величезний, тут, правда, потрібно ще знати, які саме квіти подобаються дівчині. Букет можна придбати особисто або замовити доставлення. Але, погодьтеся, що квіти своїй супутниці доречно подарувати в будь-який момент, а не лише в конкретний день. Якщо все-таки зупинилися на букеті, то до нього підійдуть кульки або стрічки.

Подарунки на двох

Спільна подорож-поїздка закордон або відвідати на вихідних якийсь барвистий куточок України: Одесу або Чернівці, Львів, Київ і так далі.

До "подарунку на двох" також відмінно підійде:

- Вечеря (необов'язково в ресторані, романтична вечеря вдома при свічках відмінна альтернатива);
- Похід в спа-салон;
- Будь-який майстер-клас;
- Дайвінг;
- Верхова їзда;
- Чайна церемонія;
- Картинг;
- Поїздка на квадроциклі;
- Стрибок з парашутом.

Як чоловікові, так і жінці може сподобатися сертифікат на екстремальне водіння, або навчальний політ на літаку/вертольоті. Сюди також можна віднести настільні ігри, якщо ви точно впевнені, що ваш партнер любить такий вид дозвілля. Спільне заняття зблизить вас ще більше, подаруйте один одному емоції і увагу.

Гаджети

Гаджети на День святого Валентина також можуть стати відмінним подарунком для вашої коханої людини:

- 3D-окуляри;
- Дрон;
- Навушники;
- Незвичайна USB-флешка;
- Фітнес-браслет;
- Комп'ютерна приставка;
- Бездротова мишка;
- Фотоапарат.

Косметика

Дівчата і хлопці користуються доглядовою косметикою. Якщо плануєте щось вибрати з цієї лінійки, запам'ятайте, важливо не зібрати стандартний "чоловічий" набір (дезодорант-антиперспірант, гель для душу і все, що до цього належить). Такі речі поповнюються в міру потреби, а не від свята до свята.

Чудовим варіантом для чоловіків будуть:

- Засоби для догляду за волоссям;
- Крем;
- Лосьйони;
- Незвичайні набори для гоління.

Чоловікам вибрати косметику для дівчини набагато простіше, вибір великий:

- Якісний крем;
- Набір кистей для макіяжу;
- Скраб для тіла;
- Лосьйон;
- Подарункові набори косметики.

Аксесуари

Для дівчат:

- Клатчі;
- Окуляри;
- Рукавички;
- Ювелірні прикраси (сережки, браслети, підвіски кулони).

Якщо подарувати дівчині кільце в День закоханих 2021, то вона може прийняти цей жест, як пропозицію одружитися. Так що будете з цим подарунком акуратніше.

Для чоловіків:

- Портмоне;
- Запонка;
- Ремінь;
- Портфель;
- Тревел-кейси;
- Обкладинки для документів;
- Затискачі для краватки з дорогоцінних або напівдорогоцінних матеріалів.

Що краще не дарувати

Особливо цей список підійде тим, хто вірить в прикмети.

Не можна дарувати годинники, які нібито призводять до сварки або розставання, капці — до хвороби, або спідню білизну для чоловіка — до зради. У разі, якщо немає бажання, щоб кохана людина "змилася", то краще не дарувати лазневі приналежності.

Чоловікам потрібно звернути увагу на квіти: одна квітка, або що ще гірше — одна квітка, обгорнута в целофанову упаковку, — може виявитися подарунком із секретом. Вважається, що дарувати одну квітку — це моветон.

Дарувати чи парфум дівчині 14 лютого? Експерти в області торгівлі кажуть, що нерідкі випадки, коли чоловіки повертаються з покупкою і просять поміняти або повернути назад флакон духів. Щоб не опинитися в подібній ситуації — краще відмовитися від цієї затії. Подаруйте сертифікат на покупку духів або дізнайтеся які вона любить і зупиніться на них.

І підсумовуючи вищевикладений список відзначимо найважливіше. Щоб порадувати кохану людину подарунками, не потрібно чекати свята!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
8-02-2021, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 1 004

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.