RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

До Дня Святого Валентина усі закохані починають готуватися заздалегідь. Дехто обмежується цікавими листівками і плиткою шоколаду, але більшість молодих людей все ж шукають оригінальні подарунки, які точно сподобаються коханим. Що ж подарувати хлопцю або дівчині на свято закоханих – вишуканий десерт, торт своїми руками чи цікавий подарунок зі спільною світлиною – обирати вам, адже ви найкраще знаєте смаки своєї коханої половинки. Про особливості кожного варіанту подарунка та де їх можна придбати – у нашому матеріалі.

Цікаві й небанальні презенти на 14 лютого: що можна подарувати коханій людині?*


Як щодо вишуканого десерту?

Хочете гарно провести День Святого Валентина та приємно вразити вашу улюблену половинку? Що ж може бути кращим за вишуканий десерт та бокал шампанського у компанії з коханим? Смачний торт, спокусливе тістечко, пишний кекс чи свіженькі макаронси – завжди вигідне рішення для романтичної вечері. Саме тому "Кенді бар" (Т. 0991785230) пропонує унікальні та неймовірні десерти, що обов’язково вразять ваших коханих. Адже тут знають, що 14 лютого без солодкого ніяк не обійтися.
Кожен десерт у "Кенді барі" є індивідуальним і виконаним спеціально для вас.

"Оригінальне оформлення, вдале поєднання смаків та текстур задля створення унікальних солодощів – те, за що клієнти нас обирають. За потреби ми завжди відкриті до виконання термінового замовлення і можемо доставити десерт до місця призначення!"діляться кондитери.

Важливо, що уся продукція, яку пропонує "Кенді бар", є натуральною і безпечною. А її ціна відповідає якості.
До Дня Святого Валентина ви можете замовити: порційний набір "Полунична насолода", асорті макаронc, мусовий десерт "Збита карамель", мусове тістечко "Смородинова намелака", торт-серце "М’ята-полуниця", чізкейк "Серце" (лимонний із малиновим конфі), тарти із різними начинками.

Цікаві й небанальні презенти на 14 лютого: що можна подарувати коханій людині?*


Торт своїми руками: чому б і ні?

Вважаєш, що замовити торт – надто просто? Бажаєш здивувати свою кохану половинку солодким подарунком, приготовленим власноруч? Або ж шукаєш упаковку для подарунку? Тоді тобі в "Тортіно" (м. Чернівці, вул. Ентузіастів, 7-А, т. 38 050 575 84 00)! Тут є інгредієнти та форми для випічки, цукрові та шоколадні декори, оригінальна упаковка, вирубки, трафарети, та багато іншого, для того щоб День Валентина у вас вдався! Пам’ятайте, щоб ваша випічка вражала не тільки неймовірним ароматом, а й смаком, у неї потрібно вкласти не лише час, а й кращі складники.

"Тортіно" – унікальне місце, де зібране усе, потрібне для приготування смаколиків. І навіть якщо до сьогодні ви не готували, продукція ТМ "Тортіно" допоможе вам навчитись створювати справжні кулінарні шедеври, адже з перевіреними складниками спокійніше і надійніше вчитися. Завітавши у цей магазин, ви більше не шукатимете по супермаркетах і кіосках окремі складники для випічки, а купуватимете все в одному місці. Це набагато зручніше і дешевше.. Даруйте радість рідним просто так!

Цікаві й небанальні презенти на 14 лютого: що можна подарувати коханій людині?*


Подарунки зі спільними фото та символікою

Але, до Дня Святого Валентина шукають не лише солодкі презенти, а й подарунки із сенсом. Найчастіше такими сюрпризами хочуть приємно вразити кохану людину, наголосивши на щирості почуттів. А що як не спільні спогади та фотографії розкажуть про вашу любов?

По-перше, оригінальним подарунком стане картина на холсті. От тільки уявіть, як зрадіє ваша кохана людина, коли побачить на нетканому полотні таку цінну і особливу вашу світлину. По-друге, картина в стилі Love is… Такий подарунок не лише оригінально скаже про ваші почуття, а й досить вдало доповнить інтер’єр помешкання. По-третє, картина за номерами. Цікаво, правда? Ви можете подарувати партнеру як і уже готовий варіант (виконаний вами), так і лише ескіз із номерками, щоб він це зробив самостійно. По-четверте, настінний годинник з фото. Час, проведений разом, – найцінніший, тому і матеріалізований він має символічно. На циферблаті можна розмісти будь-яке спільне фото. По-п’яте, подушки з фото. Неймовірно м’які, зручні та якісні подушки зі спільною світлиною, завжди нагадуватимуть коханій людині про вашу любов навіть тоді, коли ви засинатимете не разом. По-шосте, фотокнига. Спільні подорожі, розваги та теплі вечори, зафіксовані об’єктивом фотоапарата, обов’язково повинні бути видрукувані. І по-сьоме, парні футболки зі спільними фото чи символічними написами. Такі речі не лише привертатимуть до вас увагу інших, а й засвідчать про серйозність ваших почуттів і намірів. А День Святого Валентина – найкращий привід, щоб їх виразити. Бережіть спогади – вони найцінніші!

Цікаві й небанальні презенти на 14 лютого: що можна подарувати коханій людині?*
Редактор: Марія Фернюк
12-02-2021, 12:40
Коментарів 0 Переглядів 5 220

Теги -
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!