RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Ми всі пам’ятаємо кадри з фільмів, де голосовою командою відчиняються або зачиняються двері, від плескання в долоні вмикаються світло, телевізор чи музичний центр або розсуваються штори. Сьогодні це вже не просто фільм, а наша реальність, яка активно розвивається і в Чернівцях. Будівельна компанія "Thermo House" вже понад 3 роки встановлює в Чернівцях розумні інженерні системи: опалення, вентиляцію, кондиціювання, здійснює звичайний або автоматизований електромонтаж під "розумний будинок".

Система «розумний будинок» від «Thermo House» у Чернівцях економить до 50% вашого бюджету!*


Замість безлічі пультів – один розумний додаток

Технологія "розумний будинок" – це автоматизована система для зручності побуту і відпочинку людей, створена на основі високотехнологічних пристроїв. Головна перевага цієї технології – об’єднати всі підсистеми в єдину систему, якою людина здатна керувати комплексно.

– У наш час люди прагнуть мінімізувати витрати на комунальну енергію. І зазвичай ми звикли, що людина сама підходить до котла, де не передбачена автоматизація, і вручну регулює подачу тепла більше або менше. Але на сьогодні автоматизація у сфері котла чи клімату може мати гнучке та логічне керування за режимом, присутністю, розкладом тощо. У нашому випадку ми пропонуємо автоматизацію інженерних систем. Такі системи можна встановити в квартирах, будинках, готелях. Це доведення до такого логічного завершення усіх інженерних систем, які нас оточують у побуті. Тобто ми самі можемо задавати потрібні параметри роботи всієї техніки в домі, – розповідає директор компанії "Thermo House" Андрій КУШНІРИК. – У наших будинках є багато гаджетів і безліч пультів. Але часто вони можуть працювати один проти одного, бо між ними немає нормального двостороннього зв’язку. У системі "розумний будинок" є двосторонній зв’язок між усіма гаджетами. Вони один одного бачать, вирішують, хто буде працювати, працюють у комплексі. Це ми говоримо тільки про клімат. Система "розумний будинок" дозволяє всі інженерні системи звести в одну: відеонагляд, охорону, в’їзну групу, домофонію, світло, протипожежну сигналізацію.

Система «розумний будинок» від «Thermo House» у Чернівцях економить до 50% вашого бюджету!*


В одній квартирі керування всіма системами можна забезпечити однією центральною панеллю, де висвітлюється меню функцій керування "розумним будинком". У результаті ви отримуєте тільки один додаток з візуалізацією плану вашої квартири чи будинку, яким можете керувати з мобільного телефону через програми Siri, Аліса, Google.

Розклад теж можна встановити, наприклад, з 24.00 і до ранку, коли ми спимо під ковдрою і нам тепло, в кімнаті на 2-3 градуси буде температура нижчою, а з 7.00, коли просинаємося і збираємося на роботу, за півгодини-годину температура збільшиться на кілька градусів, щоб будинок прогрівся, а коли всі пішли на роботу, будинок знову йде в економ-режим.

Система «розумний будинок» від «Thermo House» у Чернівцях економить до 50% вашого бюджету!*


Або, наприклад, стався витік води. Ви отримали на телефон повідомлення, що у вас витік води чи вимкнулося світло. Автоматично перекривається центральний кран, ви нікого не затопили, і все буде нормально. Можна придумати безліч варіантів реагування на такі нештатні ситуації.
Щоб налаштувати систему, достатньо привести будинок під певний сценарій. Одна з основних переваг автоматизації системи "розумний будинок" у тому, що за бажанням людина сама можна прописати у сценарії все, що вона хоче. Хтось хоче, щоб автоматично зачинялися жалюзі, хтось хоче тільки штори. У когось західна сторона, постійно б’є сонце в очі, ми встановили датчик світла, і він сам собі зачиняє штори. Прописавши у сценарії команди, наприклад, "постав будинок на охорону, Сірі" чи "я на роботу" або "я з роботи", "увімкнути чайник", "увімкнути сауну" "увімкнути опалення" ви можете керувати своїм будинком віддалено. Наприклад, ви повертаєтеся з-за кордону і ще в дорозі можете дистанційно увімкнути нагрів будинку, холодильник тощо.

Коли вже система встановлена, майстри компанії за потреби можуть вносити в неї зміни на спеціальному окремому сервері, виявляти неполадки, проводити тестування тощо віддалено, незалежно від того, в якій країні знаходиться клієнт компанії. Виробники, яких дуже багато, подбали, де є частина приватна, а де є частина технічна у таких системах.
На встановлені інженерні системи ми надаємо послуги з обслуговування. І часто так буває, що усунення якихось неполадок у системі ми можемо виконувати і без присутності замовника.

Система «розумний будинок» від «Thermo House» у Чернівцях економить до 50% вашого бюджету!*


Що вміє звичайний термостат?

– Звичайний термостат як частина "розумного будинку", налаштований під опалювальний котел, містить достатньо функцій і режимів з розкладом налаштувань температури в приміщенні, які замовник може змінювати власноручно на своїх гаджетах, – пояснює Андрій Кушнірик. – Тут зберігається, як в архіві, все, що сталося за весь рік. Є можливість підключити до термостата охоронні датчики, камери спостереження, подружити системи відеонагляду і камеру, і ви можете на своєму телефоні бачити, що у вас відбувається вдома. Можна ставити кілька датчиків всередині приміщення і на вулиці до погодозалежної автоматики, присвоювати їм ім’я. Коли потиснуть морози, вам не потрібно буде йти до котла підключати його, він сам підніме температуру до потрібного рівня. Пригріє сонце – він автоматично знизить температуру. Такий зональний клімат-контроль дає можливість значно економити на витратах на енергоносії.
Термостат на котел має сім-карту і надсилає повідомлення на телефон господарю. Крім того, він працює в системі JCM, яка значно надійніша і практичніша, ніж Wi-Fi. Батарея термостата має економне живлення, а поповнення оператора коштує 70 грн на місяць.
Переваги такого термостата – це економія всіх ресурсів, комфорт, і статус.

Система «розумний будинок» від «Thermo House» у Чернівцях економить до 50% вашого бюджету!*

Клімат-контроль


Хочете економити – обирайте автоматизацію інженерних систем!

– З нинішніми цінами автоматизація інженерних систем актуальна, коли ви просто йдете на роботу, з роботи. Навіть якщо будинок постоїть в економ-режимі 5 годин, коли ви на роботі, це за рік дає не менше 25% економії. – говорить Андрій Кушнірук. – Ми з колегами підраховували, що систему можна налагодити, таким чином, щоб отримувати до 50% економії щороку.

Враховувалися всі фактори. Потрібно, щоби все правильно було встановлено, підключено, підібрано, наприклад, котел відповідного типу, система опалення тощо. Важливо вивчити кожен конкретний випадок, як він буде працювати у комплексі. Навіть звичайні термоголовки на радіатор допомагають економити до 25%.

Отож, якщо люди хочуть економити свої кошти, їм варто задуматися над автоматизацією інженерних систем і тримати все під контролем: охорону, світло, газ, воду. У вас не буде 10 додатків у телефоні, купи пультів, піаніно з вимикачів тощо. Можна взяти один вимикач, на який записати всі необхідні функції, що легко запам’ятовуються. Ви зможете підключити до цієї системи послуги охоронної компанії, під’єднати і додатково моніторити це все. Тим більше, що керувати такою системою можна з будь-якої точки світу.

Для нас немає нездійсненних завдань. Ви мрієте, ми втілюємо ваші мрії. Ми створюємо простір для життя, роблячи його максимально комфортним і гармонійним для вас.

Наша адреса:
м. Чернівці, вул. Просп. Незалежності, 96, офіс 611, пов. 6-Б
тел.: 068 948 99 96, 095 822 44 37
www.thermo-house.com
Instagram – thermo-hous
Facebook - ThermoHouse
Редактор: Марія Фернюк
20-01-2021, 11:11
Коментарів 0 Переглядів 3 610

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Попрощатися із Геннадієм Москалем прийшли сотні людей


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.