RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Кращі фільми на Різдво: що подивитися для святкового настрою

Різдво Христове - це не тільки церковне свято, але також офіційний вихідний день. У період пандемії і локдауну багато людей бажають провести це свято вдома. Щоб скрасити свій вечір 7 січня, пропонуємо вам подивитися один з різдвяних фільмів для всієї родини.

Фільми про Різдво показують чарівну атмосферу цього свята. Кіно вчить нас, що в цей день можливі будь-які чудеса - потрібно лише вірити в них, пише УНІАН.



"Чотири Різдва", 2008
Ця добра, смішна і повчальна кінокомедія розповідає про закохану пару, яка не поспішає пов'язувати себе узами шлюбу, оскільки батьки молодих людей розлучилися. Обоє батьків пари завели власні сім'ї, і тепер у них двох по чотири родини. Напередодні Різдва хлопець з дівчиною хочуть привітати всіх своїх родичів, а потім полетіти на відпочинок. Але їх поїздка зривається і дає їм цінний урок. Цей фільм про вічні сімейні цінності та особисте щастя сподобається кожному.



Подорож до Різдвяної зірки, 2012
У центрі сюжету історія самовідданної дівчинки Соні, яка вирішила відправитися за далекої різдвяною зіркою. Вона має впоратися з випробуваннями в холодних норвезьких горах, знайти викрадену принцесу, а потім зняти накладене на її королівство суворе закляття. Це добра і тепла дитяча казка, яка ідеально пасує для сімейного перегляду.



"Один вдома", 1990
Ця легендарна комедія для всієї родини обов'язково посмішить вас, якщо ви її ще не бачили. Головний герой фільму - маленький хлопчик Кевін. Батьки ненавмисно забули його вдома, вирушаючи в поїздку на різдвяні канікули. Кевін розважається наодинці і насолоджується святом. Його будинок привабив парочку грабіжників, які думають, що вдома нікого немає. Але хлопчик придумує, як оригінально провчити злодіїв.

"Полярний Експрес", 2004
Анімаційний блокбастер розповідає історію хлопчика, який не вірить в Різдво і Санту. Якось раз, напередодні Різдва, він отримує унікальну можливість відправитися на Північний Полюс, і особисто переконатися в існуванні Санти. Біля його будинку проїжджає поїзд, який відправляється прямо на Північний полюс. У цьому поїзді він зустріне неймовірні пригоди.



Любіть Куперів, 2015
Це відмінне кіно просто повинне потрапити в ваш особистий список під назвою "найкращі новорічні фільми". Велика сім'я, у якій є представники чотирьох різних поколінь, вирішила провести Різдво разом, але багато родичів не бачилися роками, тож, чи виявиться вдалою така затія? Дивіться у фільмі!



"Різдвяні листи", 2010
Жінка на ім'я Крісті працює на пошті і відповідає на листи, адресовані Санта Клаусу. Вона отримує послання від маленької Емілі. Дівчинка просить Санту знайти дружину для його рідного дядька - розчарованого в житті листоноші. Крісті відповідає на лист дівчинки і придумує розв'язання проблеми. Це кіно розповідає дивовижну історію двох людей, яких об'єднало Різдво.

"Нова різдвяна казка", 1988
Кіно є комедійною адаптацією відомої "Різдвяної пісні в прозі" Чарльза Діккенса. Бездушний і самозакоханий цинік Френк стурбований тільки зароблянням грошей і має жорстоке почуття гумору. Він абсолютно не цінує інших людей і не піклується про їхні почуття. Щоб провчити багатого мерзотника, вищі сили посилають йому трьох привидів.




"Чарлі і шоколадна фабрика", 2005
Хлопчик на ім'я Чарлі живе в дуже бідній родині в старому будинку. Одного разу хлопчик на останні гроші купує шоколадку, в якій виявляється лотерейний білет на екскурсію на шоколадну фабрику дивака Віллі Вонки. Цю фабрику мріє відвідати кожна дитина. Чарлі і четверо інших щасливців, які виграли в лотереї, прибувають на фабрику, де їх зустрічають дивовижні чудеса і повчальні історії.



Поки ти спав, 1995
Можливо, у родину і справді неможливо вступити, як до морської піхоти, проте що робити, якщо на свята ви дуже, дуже самотні і тільки й мрієте, що про родину? Що ж, можете скористатись прикладом героїні Сандри Буллок і врятувати хлопця, що впав на колії метро. А далі доля зробить все за вас.



Поганий Санта, 2003
Грабіжники Віллі та Маркус перед святами вирішують "потрусити касу" торгових центрів та супермаркетів. Вони переодягають у Санта Клауса та ельфа та провертають вже перевірений роками план. Але любов до алкоголю одного з чоловіків змушує все піти коту під хвіст. Здається, Санта вже не той.



Подарунок на Різдво, 1996
Історія цього різдвяного фільму знайома кожній зайнятій людині: на порозі Новий рік, а у тебе немає подарунків для родичів! Відтак, за короткий час герою Арнольда Шварценеггера потрібно знайти для сина іграшку у вигляді улюбленого супергероя. А це не так просто, як здається!



Відпочинок за обміном, 2006
Вважається, що як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Саме тому дві подруги, які розійшлись зі своїми коханими, вирішують помінятись квартирами на свята. Щоправда, живуть вона далеко не в одному місті, адже Аманда насолоджується теплою у Південній Каліфорнії, а Айріс туманами у Лондоні. Але хто



Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber
Редактор: Аліна Книжник
7-01-2021, 00:16
Коментарів 0 Переглядів 1 082

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.