RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Це я вбила Еріку", “Корабельна сосна" і "П*ська": курйози українських політиків, що збурили Мережу

Рік, що минає, для української політики був важким і драматичним. Утім, 2020-й увійшов в історію не тільки завдяки важливими подіями, як-от місцеві вибори, зміна уряду чи втрата рейтингу у президента. Нинішній рік запам'ятається курйозами та конфузами, у які потрапили українські політики. Багато їхніх висловлювань чи дій стали мемами, які облетіли усі соцмережі та довго перебували на слуху. 

ЗМІ зібрали в одному матеріалі зібрав найцікавіші ляпи політиків. 



"Це я вбила Еріку": кумедні субтитри під час звернення президента

Під час звернення Володимира Зеленського щодо ситуації з коронавірусом на одному з телеканалів запустили титри із кінострічки, які зовсім не відповідали виступу.

На екрані з’явилися цитати: "Це я вбила Еріку", "Вона забрала в мене кохану людину", "Пробачте мені, якщо зможете...", "Чому надруковано? Чому не від руки?", "Крістіане, принеси драбину!", "Ворсинки від мотузки спрямовані вгору".



"Баба робоча": діалог Арахамії та Корнієнка щодо колеги зі "Слуги народу"

Керівники фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко і Давид Арахамія під час робочої поїздки до Миколаєва неформально обговорювали свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву. Арахамія вихваляв її якості, не підбираючи етичних висловів, а Корнієнко запропонував познайомити її з президентом.

Корнієнко: "Така піддута, звичайно, трошки. Трошки тюнінг, тон too much. Загалом вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут отх*рить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така наживо. Енергетика".

Арахамія: "Енергії багато".

Після оприлюдненого відео у Мережі, депутати перепросили Аллахвердієву та заявили про монтаж відео.



"Діти низької якості": нардепка Третьякова висловилася про соцдопомогу безробітним 

Голова парламентського комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів, нардепка від фракції "Слуга народу" Галина Третьякова в одному з відео розмірковувала про доцільність соцвиплат для безробітних. Серед іншого, вона сказала про народження дітей "дуже низької якості" у родинах, які потребують матеріальної допомоги.

"Коли демографічно надаємо такі засоби, які використовуються родиною, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати їй рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти", – заявила вона. 

Після обурення низки народних депутатів та заяв про її відкликання з посади, депутатка відмовилася від своїх слів. Зокрема, сказала,  що термін "якість дітей" використовував нобелівський лауреат Гері Беккер.

"Продайте собаку": нардеп Брагар висловився про оплату комунальних послуг
 
Нардеп фракції "Слуга народу" Євгеній Брагар під час ефіру на одному з українських телеканалів порадив жінці, яка зателефонувала до студії та скаржилася на високу вартість газу і малу пенсію, продати свого собаку, аби сплатити комуналку. 

"Якщо собака елітної породи у дворі, то вона може її продати в будь-який момент і спокійно сплатити", — сказав депутат. Після вибуху в соцмережах він перепросив за свої слова, а спікер парламенту порадив народним обранцям уважніше ставитися до своїх висловлювань.



"26-го буде свято дуже велике та важливе": Тищенко висловився про Чорнобильську катастрофу

Відомий своїми конфузами ще один депутат "Слуги народу" Микола Тищенко. Під час одного прямого ефіру він двічі назвав катастрофу на ЧАЕС "святом".  "Користуючись нагодою, хотів би нагадати, що 26-го буде свято дуже велике та важливе ... це трагедія — Чорнобильська катастрофа. І хочу нагадати всім вам про те, що не забудьте привітати, подякувати, вклонитися всім людям , які багато-багато років захищали нас від цієї катастрофи", — заявив Тищенко.

У студії йому зауважили, що Чорнобильська катастрофа все ж не свято. Тоді депутат перепросив.



Вже у червні Тищенко вразив ще одним вчинком: вирішив допомогти мешканцям зруйнованого від вибуху будинку на Позняках лимонами. Свій вчинов депутат пояснив тим, що саме це йому порадили зробити лікарі. За його словами, тоді "ніхто не думав, що збоку це комусь може здаватися смішним". "Мені до глибини душі прикро було бачити ці насмішки з лимонів", — додав він.

"На роботу треба, бл**ь, ходити, Коля": Арахамія присоромив Тищенка під час ухвалення змін до Бюджетного кодексу

Коли парламент не підтримав відповідні зміни до документа, спікер Дмитро Разумков покликав у президію лідерів фракцій і груп. Згодом до них підійшов Тищенко та сказав спікеру Дмитру Разумкову, мовляв, депутати не встигли проголосувати. Давид Арахамія швидко відреагував на зауваження свого колеги: "Не встигли? На роботу треба, бл**ь, ходити, Коля. Де ти був?"



"П*ська": обмовка Кличка під час брифінгу 

Під час одного із брифінгів мера Києва Віталій Кличко, який відомий своїми мовними конфузами, підвели слова "після" та "сенсаційні". Перше в нього перетворилося на непристойне "п*ська", а от друге ніяк не вдавалося вимовити. 

Утім, Кличко з гумором відреагував на свою чергову обмовку: в одному з відео з'явився у футболці з написом "Сенсація" та розказав і показав, які бувають "сенсації".

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
31-12-2020, 22:59
Коментарів 0 Переглядів 1 400

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.