RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Годі говорити про геморой пошепки та соромитися іти до лікаря з цією проблемою! Кожна хвороба є неприємною, але потрібно розуміти, що чим швидше звернетеся по допомогу, тим швидше одужаєте. Ламайте стереотипи та уважно ставтеся навіть до найменших "дзвіночків" організму!

Сьогодні геморой є одним із найпоширеніших захворювань, і кожна п'ята людина стикається із таким діагнозом. Ця недуга значно знижує якість життя пацієнта, а несвоєчасне звернення до лікаря, зумовлене умовною незручністю, може призвести до розвитку ускладнень і серйозних проблем зі здоров’ям.

Годі говорити про геморой пошепки! Вперше в Чернівцях лазерна методика лікування геморою*


Які причини його виникнення?

Лікарі відзначають, що причиною захворювання може стати малорухомий спосіб життя, важка фізична праця, зловживання алкогольними напоями, вагітність та пологи, а також розлади стільця (часті закрепи або проноси).

Як перебігає хвороба

На першій стадії захворювання вузли залишаються всередині прямої кишки і можуть проявляти себе періодичною появою крові під час акту дефекації внаслідок надриву слизової оболонки.

На другій стадії захворювання, внаслідок порушення функції зв’язок, які утримують вузли на місці, вони "випадають" назовні після спорожнення кишківника, проте "затягуються" назад.

Якщо і це не спонукало пацієнта звернутись до лікаря, то зв’язковий апарат остаточно розривається, і гемороїдальні вузли самостійно не вправляються, а пацієнти часто змушені це робити руками. Така клінічна картина відповідає третій стадії захворювання.

На останній, четвертій, стадії захворювання ущільнені гемороїдальні вузли не вправляються навіть руками, постійно знаходяться ззовні і завдають пацієнту неабиякого дискомфорту.

Одним з найефективніших та малотравматичних методів лікування геморою сьогодні є лазерна методика LHP – Laser Hemorrhoid Plasty.

Годі говорити про геморой пошепки! Вперше в Чернівцях лазерна методика лікування геморою*


Лазерна гемороїдопластика (Laser Hemorrhoid Plasty) – це найсучасніша, малотравматична та безболісна маніпуляція, що використовується для лікування геморою II-III ступеня, інколи навіть і IV ступеня, коли немає вираженого зовнішнього компонента (вузли не дуже сильно випадають назовні). Цей вид лікування належить до амбулаторних маніпуляцій зі швидкою реабілітацією, не потребує стаціонару, а через 2 години спостереження пацієнт йде додому.

Що ж відбувається під час проведення процедури?

У гемороїдальний вузол вводиться тоненький лазерний світловод, який проводить "зварювання" тканин всередині вузла між собою шляхом випаровування води, так звана вапоризація, залишаючи здорову і неушкоджену слизову оболонку прямої кишки над вузлом, в якій знаходиться безліч чутливих рецепторів. Енергія лазера централізовано направляється тільки в гемороїдальний вузол, що дозволяє зберегти неушкодженими всі навколишні тканини. Весь процес триває до 30 хвилин, не потребує загального наркозу. Відсутність розрізу, як при класичній гемороїдектомії, позбавляє потреби робити щоденні болючі перев’язки, приймати антибіотики, знімати шви. Пацієнту призначаються тільки нестероїдні протизапальні препарати на 2-3 дні. Також не слід забувати про відсутність рубцевої деформації в зоні втручання та пов’язані з цим проблеми у майбутньому.

Висококваліфіковані хірурги-проктологи "Західного судинного центру" вперше та єдині в Чернівцях опанували, впровадили та активно використовують такий сучасний метод лікування геморою, швидко та якісно повертаючи радість здорового життя і "сидіння" з усмішкою!

Колектив "Західного судинного центру" вітає буковинців з прийдешніми новорічними святами!

Адреса: м. Чернівці, вул. Воробкевича, 33
+38 (050) 738 000 6
www.varikoz.cv.ua


Ліцензія МОЗ України №687 від 28.03.2019 р.
Редактор: Марія Фернюк
5-01-2021, 11:06
Коментарів 0 Переглядів 4 296

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.