RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Наприкінці надважкого 2020 року, мабуть, кожен зрозумів, що головна цінність – здоров’я. Карантин, загроза інфікування коронавірусом та страх за рідних навчили нас з увагою ставитися до свого здоров’я та самопочуття рідних.
Зробивши висновки з пережитого та почутого, кожен розуміє, що найкращим святковим подарунком для близьких і знайомих стане турбота про здоров’я. А новорічні та різдвяні дні – саме час робити приємні сюрпризи та несподіванки. Ми ж, колектив медичного центру "Базисмед", переконані, що найкращим подарунком під ялинку, в переддень Різдва чи навіть у будень є впевненість у стані здоров’я.

Подаруйте близьким здоров’я! У медичному центрі «Базисмед» підготували варіанти подарунків вашим рідним!*


Хоч і кожен розуміє, наскільки важливим є здоров’я, та систематичним відвідуванням лікарів, плановими оглядами та діагностикою загального стану ми та наші рідні часто нехтуємо. Звісно, дехто вважає не раціональним рішенням оплачувати аналізи та обстеження, а дехто ігнорує важливі симптоми захворювань. І по медичну допомогу звертаємося лише у важких та екстрених ситуаціях. Та завжди слід пам’ятати, що профілактичні обстеження дозволяють попередити та зупинити розвиток багатьох хвороб, що збереже не лише здоров’я, а й життя.

Щоб у новому 2021 році ви не переймалися самопочуттям батьків чи дітей, бабусь чи дідусів, братів чи сестер, друзів чи колег, подаруйте їм обстеження у "Базисмед". Спеціально до новорічно-різдвяних свят медичний центр розробив подарункові сертифікати на медичні послуги та вигідні комплексні пропозиції, що точно пригодяться вашим рідним.

Подаруйте близьким здоров’я! У медичному центрі «Базисмед» підготували варіанти подарунків вашим рідним!*


Варіанти "здорових" подарунків:

• Комплексні програми "Жіноче здоров’я", "Чоловіче здоров’я". Своєчасне обстеження внутрішніх органів й систем організму є одним із секретів довголіття. Крім того, результати дослідження дозволяють запобігти виникненню захворювань чи вилікувати недуги на ранніх стадіях.
Лікарі медичного центру "Базисмед" розробили комплексну діагностичну програму стану здоров’я як жінок, так і чоловіків. При діагностиці буде враховано особливості організму жінок і чоловіків, що дозволить реально оцінити стан систем організму і своєчасно виявити схильність до захворювань.

Подаруйте близьким здоров’я! У медичному центрі «Базисмед» підготували варіанти подарунків вашим рідним!*


• Комплексна програма "Здорове серце". Така програма стане чудовим подарунком людям віком 40+, оскільки вони більш схильні до серцево-судинних захворювань. Варто пам’ятати, що в боротьбі з хворобами серцево-судинної системи найефективнішою зброєю та запобіжним заходом є вчасна діагностика та кваліфікована допомога лікарів.

• Подарункові сертифікати на будь-які інші послуги. Це найоптимальніше рішення, якщо ви точно не знаєте, яка послуга необхідна близькій вам людині. Сертифікатом можна буде повністю або ж частково оплатити медичну послугу в нашому медичному центрі. Жодних обмежень щодо вибору послуги немає – це може бути як просте лабораторне дослідження, так і серйозна операція.
Наприклад, поклавши на подарункову картку бажану суму коштів, ви можете оплатити близькій людині лікування варикозу.

Подаруйте близьким здоров’я! У медичному центрі «Базисмед» підготували варіанти подарунків вашим рідним!*


• Річний абонемент на обслуговування у медичному центрі "Базисмед Сімейний" на Рівненській, 12-Б. Сьогодні такий подарунок, мабуть, буде найбільш корисним та доречним кожному. З абонементом ваші рідні чи друзі за необхідності зможуть звернутися до лікаря, коли з’являться несподівані проблеми зі здоров’ям, а натомість абсолютно безкоштовно отримають потрібні медичні маніпуляції. Перебування в денному стаціонарі та збір аналізів також входять до пакета послуг. Крім того, річний абонемент також дозволяє викликати лікаря чи медсестру додому.

Приємний бонус – власник абонементу може отримати і додаткові знижки на обслуговування у медичному центрі "Базисмед" на Рівненський, 5-А.
Щоб замовити комплексні пакети і подарункові сертифікати звертайтеся за телефонами: 0 800 600 620, (050) 50 55 955 або ж завітайте у "Базисмед" за адресами: вул. Рівненська, 5-А, вул. Рівненська, 12-Б.
Турбуйтеся про своїх рідних правильно! Обирайте корисні подарунки для них у медичному центрі "Базисмед".

https://bazismed-family.com/
https://bazismed.com/

Ліцензія про здійснення медичної практики,
видана на підставі наказу МОЗ України від 19.08.2019 року, №1830
Редактор: Марія Фернюк
4-01-2021, 16:38
Коментарів 0 Переглядів 3 281

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.