RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як Віагра: названо 7 захоплюючих продуктів і добавок, які додадуть сили

Нерідко багато людей шукають способи підвищити сексуальний потяг. Хоча деякі фармацевтичні препарати, такі як Віагра, можуть допомогти чоловікам досягти ерекції, багато людей віддають перевагу натуральним альтернативам, які легко доступні, непомітні і мають менше побічних ефектів.

Цікаво, що дослідження показали, що деякі продукти та добавки можуть допомогти підвищити лібідо та вилікувати еректильну дисфункцію, пише Главред.



Ось 7 продуктів і добавок, які можуть підвищити ваше лібідо.

1. Трибул

Tribulus terrestris (якірці сланкі) - це невелика листова рослина, коріння і плоди якого популярні в традиційній китайській і аюрведичній медицині. Рослина також широко доступна в якості спортивної добавки і зазвичай використовується для підвищення рівня тестостерону і поліпшення статевого потягу.

Хоча дослідження на людях не показали, що він може підвищувати рівень тестостерону, схоже, що він збільшує статевий потяг як у чоловіків, так і у жінок.

У 90-денному дослідженні за участю жінок, які повідомляють про низьке сексуальне задоволення, щоденний прийом 750 мг Tribulus terrestris збільшував сексуальне задоволення у 88% учасників. Більш того, Двомісячне дослідження за участю чоловіків показало, що щоденний прийом 750-1500 мг Tribulus terrestris поліпшив сексуальне бажання у 79% з них.

Однак дослідження чоловіків з еректильною дисфункцією показують неоднозначні результати.

Одне дослідження показало, що щоденний прийом 800 мг цієї добавки протягом 30 днів не лікував еректильну дисфункцію. Навпаки, в іншому дослідженні прийом 1500 мг на день протягом 90 днів покращив ерекцію, а також сексуальне бажання.

2. Мак

Мака перуанська (Lepidium meyenii) - коренеплід, традиційно використовуваний для підвищення фертильності і статевого потягу. Ви можете купувати добавки в різних формах, включаючи порошки, капсули та рідкі екстракти.

12-тижневе дослідження показало, що 42% чоловіків, які приймали 1 500-3 000 мг маки в день, відчували підвищений статевий потяг.

Крім того, в огляді 4 досліджень за участю 131 людини, постійний прийом маку протягом як мінімум 6 тижнів покращував сексуальне бажання. Це також допомогло вилікувати легку еректильну дисфункцію у чоловіків.

Крім того, деякі дані свідчать про те, що мака може допомогти боротися з втратою лібідо, яка може виникати як побічний ефект деяких антидепресантів.

Більшість досліджень показало, що щоденного прийому 1,5-3,5 грама протягом як мінімум 2-12 тижнів було достатньо для підвищення лібідо.Червоний женьшень

2. Женьшень

Женьшень і, зокрема, червоний женьшень-може сприяти зниженню лібідо і поліпшити сексуальну функцію.

20-тижневе дослідження з участю 32 жінок в менопаузі показало, що прийом 3 грамів червоного женьшеню в день значно поліпшив сексуальне бажання і функцію в порівнянні з плацебо.

Крім того, червоний женьшень може збільшити вироблення оксиду азоту - з'єднання, яке покращує кровообіг і допомагає розслабити м'язи статевого члена. Фактично, дослідження показали, що ця трава була як мінімум в два рази ефективніше плацебо в поліпшенні еректильної функції.

Таким чином, необхідні додаткові дослідження.

Червоний женьшень зазвичай добре переноситься, але може викликати побічні ефекти, такі як головні болі і розлад шлунка. Він також може взаємодіяти з ліками, такими як розріджувачі крові, тому ті, хто їх приймає, можуть захотіти проконсультуватися з лікарем перед використанням.

4. Гуньба

Пажитник-популярна рослина в альтернативній медицині, яка може допомогти підвищити лібідо і поліпшити сексуальну функцію. Він містить сполуки, які ваше тіло може використовувати для виробництва статевих гормонів, таких як естроген і тестостерон.

6-тижневе дослідження за участю 30 чоловіків показало, що щоденний прийом 600 мг екстракту пажитника збільшує силу і покращує сексуальну функцію.

Точно так же 8-тижневе дослідження з участю 80 жінок з низьким лібідо показало, що щоденний прийом 600 мг пажитника значно поліпшив сексуальне збудження і бажання порівняно з групою плацебо.

Крім того, ця рослина взаємодіє з розріджують кров ліками, такими як варфарин. Якщо ви приймаєте розріджувач крові, вам слід поговорити зі своїм лікарем перед прийомом пажитника.

5. Шафран

Шафран-чудова пряність, отримана з квітки Crocus sativus.

Його безліч традиційних застосувань варіюється від зняття стресу до дії в якості афродизіака, особливо для людей, які приймають антидепресанти.

4-тижневе дослідження з участю 38 жінок з низьким лібідо на антидепресантах показало, що щоденний прийом 30 мг шафрану значно поліпшив деякі сексуальні проблеми, такі як зниження збудження і мастила, в порівнянні з плацебо.

Більш того, огляд 5 досліджень з участю 173 чоловік показав, що шафран значно поліпшив різні аспекти сексуального задоволення, бажання і збудження у чоловіків і жінок.

Однак результати у людей, які не страждають депресією або не приймають антидепресанти, неоднозначні.

6. Гінкго білоба

Гінкго білоба-популярна трав'яна добавка в традиційній китайській медицині.

Вона може лікувати різні проблеми, включаючи сексуальні розлади, такі як еректильна дисфункція і низьке лібідо, оскільки може підвищувати рівень оксиду азоту в крові, що допомагає кровотоку, сприяючи розширенню кровоносних судин.

Проте, дослідження на людях показують неоднозначні результати.

Одне 4-тижневе дослідження за участю 63 осіб показало, що щоденний прийом середньої дози 209 мг гінкго білоба допоміг вилікувати сексуальну дисфункцію, пов'язану з антидепресантами - низький рівень бажання, збудження та / або задоволення - у 84% учасників.

Проте кілька інших досліджень показали, що гінкго білоба практично не впливає на лібідо або інші аспекти сексуальної дисфункції.

7. L-цитрулін

L-цитрулін-це амінокислота, що виробляється вашим організмом природним шляхом.

Потім ваше тіло перетворює його в L-аргінін, який допомагає поліпшити кровообіг, виробляючи оксид азоту для розширення кровоносних судин. Це, в свою чергу, може лікувати еректильну дисфункцію.

Наприклад, невелике місячне дослідження за участю 24 чоловіків з легкою еректильною дисфункцією показало, що щоденний прийом 1,5 грамів L-цитруліну значно поліпшив симптоми у 50% учасників.

В іншому 30-денному дослідженні за участю чоловіків щоденний прийом комбінації 800 мг L-цитруліну і 300 мг транс-ресвератрола поліпшував еректильну функцію і твердість тіла в порівнянні з лікуванням плацебо.

Транс-ресвератрол, широко відомий як ресвератрол, являє собою рослинну сполуку, яка діє як антиоксидант і пов'язана з численними перевагами для здоров'я.

L-цитрулін доступний у вигляді харчової добавки у формі капсул або порошку, але природним чином присутній в таких продуктах, як кавун, темний шоколад і горіхи.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
23-12-2020, 00:25
Коментарів 0 Переглядів 2 404

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.