RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Утримання для чоловіків: стали відомі наслідки життя без сексу

Багато експертів запевняють, що чоловікові шкідливо довге утримання: він захворіє, ослабне, і яєчка у нього відсохнуть.

Насправді однозначної відповіді на це питання немає: різні чоловіки — різні обставини. Кількість статевих партнерів змінюється з віком, як змінюється і сама потреба в сексі, пише Уніан.



Люди відрізняються: комусь хочеться багато і часто, хтось абсолютно нормально живе без сексу, хоча через токсичну маскулінність в цьому не прийнято зізнаватися.

У дослідженні за участю 17 744 чоловіків у США 15,2% чоловіків і 26,7% жінок повідомили, що не займалися сексом останній рік, в той час, як 8,7% чоловіків і 17,5% жінок повідомили, що не займалися сексом протягом 5 років або більше.

І знаєте що? Їх рівень щастя нічим не відрізнявся від рівня щастя їх більш активних опонентів.

Все залежить від того, з якої причини у чоловіка немає сексу: його це вибір чи вина вже існуючих проблем.

Якщо у вас немає сексу

Хоча багато досліджень показують, що регулярний секс може принести певну користь здоров'ю, включаючи поліпшення функції імунної системи, зниження артеріального тиску, зниження рівня стресу і зниження ризику серцево-судинних захворювань, якщо сексу не буде протягом декількох місяців або навіть років, негативних фізичних побічних ефектів для здоров'я не буде.

Так, від мастурбації знижується рівень стресу, але мастурбувати можна і наодинці. Є непрямий зв'язок між еякуляцією і раком простати.

Дослідження, проведене в 2016 році, показало, що чоловіки, які еякулювали щонайменше 21 раз на місяць, мали менший ризик раку простати у порівнянні з тими, хто еякулював 4-7 разів на місяць.

Але в цьому дослідженні використовувалися дані самооцінки. Важко точно сказати, чи дійсно відповіді людей точні, оскільки вони не спостерігалися в контрольованих лабораторних умовах. Та й самі умови дослідження вже багато разів піддавалися критиці.

Таким чином немає ніяких переконливих досліджень, які довели б, що відмова від еякуляції шкідливий для здоров'я.

Чи буває спермотоксикоз

Іншими словами, що відбувається зі спермою, яка не покидає організм чоловіка? Не турбуйся: вона або реабсорбується в тілі, або чоловік все одно "виплеснеться" під час сну. Деякі думають, що вологі сни трапляються тільки у молодих хлопців, але це не так.

До того ж еякуляція не впливає на вашу сексуальну функцію, фертильність або бажання.

Дослідження 2015 року показало, що у чоловіків, які еякулювали щодня протягом 14 днів, кількість сперматозоїдів в еякуляті незначно зменшувалася. Однак це зниження не призвело до падіння кількості сперматозоїдів нижче нормальних порогових значень.

Крім того, часта еякуляція не впливала на інші показники здоров'я сперматозоїдів, такі як рухливість і морфологія сперматозоїдів.

Чи може сперма скінчитися

Ні! Чоловіче тіло підтримує надлишок сперми. Фактично кожну секунду виробляється близько 1500 сперматозоїдів. В сумі виходить кілька мільйонів в день - ніхто не зможе виплеснути таку кількість сперматозоїдів за добу.

Сперматозоїди створюються і розвиваються протягом 72-денного циклу, який називається сперматогенезом. Яєчко вистелено мікротрубкою, через яку проходять сперматозоїди в міру дозрівання.

Як тільки вони повністю визрівають, сперма готова до вивільнення в сперму і еякуляції з тіла. Щоб поповнити запас сперми після еякуляції, потрібно близько 2 днів.

Якщо чоловік еякулює кілька разів на день, кількість виділеної рідини і сперми стає все менше і менше з кожною наступною еякуляцією. Рідина також має тенденцію ставати більш водянистою.

Підбити підсумок. Сперматоксикозу не буває, сперма не дасть чоловікові в голову, і він від цього не отупеет. Його статеві органи не всохнуть і імпотентом він не стане. Так йому і передай.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
22-12-2020, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 15 886

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.