Рецепт улюбленого гарячого шоколаду родом з дитинства. Напій виходить густий, обволікаючий і зігріває в зимову пору, інформує
Ukr.Media.
Інгредієнти (на 2 чашки):
- Какао порошок — 2 ст. л.
- Сіль — щіпка
- Кориця мелена — за смаком
- Вода-1/4 склянки
- Мед — 1 ст. л. (або будь-який підсолоджувач)
- Молоко на вибір — 500 мл
Приготування:1. У невеликий сотейник, бажано з товстим дном насипати какао, щіпку солі і корицю за смаком. Все добре змішати, додати чверть склянки води (холодної, фільтрованої) і столову ложку меду, або будь-який інший підсолоджувач на Ваш смак.
2. Сотейник відправити на середній вогонь і при постійному помішуванні довести до кипіння. При легкому кипінні проварити 2 хвилини.
3. Помішуючи, поступово додати молоко. Все добре прогріти, але не доводити до кипіння, інакше зіпсуєте всю текстуру.
4. Готовий шоколад розлити по чашках і насолоджуватися улюбленим напоєм.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
21-12-2020, 00:55
0
693