RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Не секрет, що Чернівці відомі на всю Україну як місто, де створюються найкращі весільні сукні. Різноманіття фасонів та дизайну, фурнітура та оздоблення, які використовують місцеві майстри в пошитті просто вражають. Але, щоб створити ідеальне плаття, у якому захочеться провести свій найкращий день, потрібно вкласти дуже багато сил, терпіння, часу і коштів. Який шлях потрібно пройти, щоб стати відомим брендом і як не зупинитися на півшляху до успіху розповіли власники компанії Vladiyan Royal Dresses – подружжя Людмила та Юрій ВЛАДІЯН.

Як бренд весільних суконь із Чернівців «Vladiyan Royal Dresses» став всесвітньовідомим і популярним?*


– З чого виникла ідея створити компанію з пошиття весільних суконь, а не, до прикладу, костюмів чи пальт?

– Весільна сфера близька мені з дитинства. Ще змалечку я допомагала мамі створювати прикраси для наречених і продавати їх. Пізніше я навчилася робити більш цікаві аксесуари, і ми з чоловіком вирішили реалізовувати їх за кордоном. Щоб якось розширити бізнес до асортименту додали ще й весільні сукні, але не власного виробництва. Та тривало це недовго, бо нас більше манило бажання створювати особливі вишукані плаття, за якість яких ми відповідатимемо. Так і з’явилася ідея створити Vladiyan Royal Dresses, – ділиться Людмила ВЛАДІЯН. – Про себе ми заявили у 2006 році, і лише через 10 років ми почали активно займатися розробкою власного бренду, який і зареєстрували у 2016 році.

– Щодо назви – вона походить від вашого прізвища?

– Ми довго думали, як назвати компанію. Vladiyan Royal Dresses – це спільний бізнес нашої подружньої пари, і в чоловіка, і в мене є свої обов’язки. І наше прізвище, як назва бренду, підтверджує цей факт. А потім сподіваємося, що діти продовжать нашу сімейну справу. Крім того, ми хотіли, щоб ім’я бренду було символічним. Оскільки весільна сукня є одним із головних атрибутів створення сім’ї, то створюватись вона повинна в взаємоповазі. Ми з чоловіком уже 17 років у шлюбі, тому хочемо, щоб енергія злагодженості та любові, вкладена у сукні Vladiyan Royal Dresses, названі в честь нашої сім’ї, приносили щастя і благополуччя молодятам.



– Як змінилися обсяги виробництва і кількість працівників із часом?

– Спершу наше виробництво було дуже малим – над створенням суконь працювало усього п’ятеро людей. Взагалі працювати ми починали вдома, та згодом відшивати і прикрашати плаття в таких умовах було тісно. Оскільки збільшився обсяг виробництва, ми переїхали у більше приміщення. Відповідно, виникла потреба у розширенні штату. На цьому ми не зупиняємось, адже завжди є куди рости, – розповідає Юрій Владіян.

– Чи були переломні моменти на шляху до успіху?

– Хто не йде вперед, той не спотикається. Звісно, ми, як і всі, зазнаємо великих витрат та інколи невдач. Кризових ситуацій у розвитку компанії було декілька – фінансова криза 2008-2009 років, початок воєнних дій на Сході України, а також пандемія. Проте, саме такі переломні моменти допомогли нам усвідомити, що Vladiyan Royal Dresses – це справа усього нашого життя.

– Як ставитеся до конкуренції, адже у Чернівцях багато виробників весільних суконь?

– Ми поважаємо усіх, хто працює у весільній сфері. У кожного салону чи бренду – свій покупець. Vladiyan Royal Dresses зовсім не прагне завоювати першість на цьому ринку, бо для нас метою є не кількість клієнтів, а якість суконь і дійсно хороші партнерські відносини із нашими представниками по всьому світу. Ми за здорову конкуренцію, та за співпрацю багатьох компаній, які працюють у одній сфері.

– Ваші сукні – які вони і звідки беруться ідеї для їхнього створення?

– Усі дизайни та ескізи суконь я продумую сама. Ідеї виникають спонтанно, вони ніби народжуються в мені. Головне вчасно висвітлити їх на папері та продумати пошиття. Це дуже цікавий і хвилюючий процес, та над залученням до роботи креативного дизайнера, звісно, задумуємося, – ділиться Людмила Владіян.

Як бренд весільних суконь із Чернівців «Vladiyan Royal Dresses» став всесвітньовідомим і популярним?*


– Чи можна купити весільну сукню від Vladiyan Royal Dresses у Чернівцях?

– Незважаючи на те, що ми в основному працюємо на міжнародному ринку, кожна українська наречена може придбати нашу сукню в Чернівцях. У нашому шоурумі завжди представлені останні колекції, а також є можливість пошити плаття своєї мрії на замовлення. До нас приїжджають дівчата не тільки із Західної України, а й з віддалених міст. Унікальні фасони, вишукані тканини, ручна робота та індивідуальний підхід – те, чим приваблює бренд.

– Чи є ще куди рости? Плани на майбутнє створюєте?

– Ми мріємо серйозно утвердитися на міжнародному рівні. Плануємо брати участь не лише у весільних виставках, а й давати покази нових колекцій у світових столицях моди.

Як бренд весільних суконь із Чернівців «Vladiyan Royal Dresses» став всесвітньовідомим і популярним?*


– У чому секрет успіху Vladiyan Royal Dresses?

– Насправді, особливого секрету не існує. Любов, правильно поставлена мета та наполеглива праця можуть допомогти досягти успіху. Над створенням кожної сукні працює велика команда професіоналів, для яких це не просто робота, а справа всього їхнього життя. Раді, що вдалося сформувати дуже хорошу професійну команду. Ми пишаємося кожним своїм працівником, усі вони наполегливі та дуже творчі люди. За спільними цінностями і командним духом – наш успіх, – розповідають власники.

Контакти:
Телефон: +380 (50) 559 75 55
office@vladiyan.com
https://www.instagram.com/vladiyan_official/
https://www.facebook.com/vladiyan.wed.dress/
www.vladiyan.com


Як бренд весільних суконь із Чернівців «Vladiyan Royal Dresses» став всесвітньовідомим і популярним?*
Як бренд весільних суконь із Чернівців «Vladiyan Royal Dresses» став всесвітньовідомим і популярним?*
Редактор: Марія Фернюк
16-02-2021, 15:18
Коментарів 0 Переглядів 13 355

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.

-->