RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

"Шоколадний вулкан" — вишуканий десерт в мікрохвильовці за 5 хвилин

Насправді все дійсно просто — змішайте всі інгредієнти (вони, впевнені, є в кожному будинку) в будь-якій формі, що підходить для мікрохвильовки, тисніть "Старт" — і десерт за 5 хвилин до чаю готовий!

Потім просто полийте зверху розтопленим шоколадом і ірландським вершковим лікером, який власне і додасть вишуканості, зробивши Брауні вершковим, соковитим і насиченим, інформує Ukr.Media.



Інгредієнт:

Лава:
  • Лікер Baileys — 40 мл
  • Шоколад — за смаком

Вулкан:
  • Борошно — 5 ст. ложок
  • Цукор — 5 ст. ложок
  • Какао — 5 ст. ложок
  • Сіль — щіпка
  • Вода — 3 ст. ложки
  • Рослинна олія — 3 ст. ложки

Коротка технологія приготування:

Вулкан:
  1. Знаходимо невелику ємність, яка в перевернутому вигляді максимально нагадує форму вулкана. Якщо хочете ресторанно рівний десерт — використовуйте силіконову форму для великих мафінів, а для реалістичного вулкана підійде будь-яка чашка або невелика миска.Знаходимо невелику ємність, яка в перевернутому вигляді максимально нагадує форму вулкана. Якщо хочете ресторанно рівний десерт — використовуйте силіконову форму для великих мафінів, а для реалістичного вулкана підійде будь-яка чашка або невелика миска.
  2. У формі змішуємо всі сухі інгредієнти до однорідності.
  3. Додаємо воду і рослинну олію, знову змішуємо до однорідності.
  4. Відправляємо в мікрохвильовку на 2 хвилини (потужність 700W).
  5. Даємо охолонути, потім обережно дістаємо з форми і розміщуємо на тарілці низом вгору. Якщо готували в чашці — діставайте Брауні за допомогою ложки (можна не особливо обережно) і руками формуйте вулкан на тарілці.
  6. Формуємо жерло, зробивши поглиблення зверху.

Лава:

При подачі поливаємо розтопленим шоколадом, а потім лікером Baileys.
Насолоджуємося смачним десертом. Якщо вистачило сил поділитися — збираємо компліменти.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Аліна Книжник
14-12-2020, 01:40
Коментарів 0 Переглядів 807



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.