RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Коли відзначатимуть свято Катерини 2020: найкращі привітання з днем ангела

День святої великомучениці Катерини щорічно відзначають 7 грудня. Історія життя святої Катерини нерозривно пов'язана з іменем Ісуса Христа.

Якого числа іменини Катерини



Катеринина санниця – день, присвячений святій великомучениці Катерині. За традицією день припадає на 7 грудня за новим стилем. Для простих людей це свято перших зимових гулянь, змагань і загальних веселощів. Для людей же, які практикують магію і чаклунство (в тому числі і на побутовому рівні) це час перших зимових ритуалів і ворожінь.

Хто така свята Катерина

7 грудня православний світ вшановує пам'ять святої великомучениці Катерини, історія життя якої нерозривно пов'язана з іменем Ісуса Христа.

У другій половині 3 століття в Олександрії в багатій і знатній родині народилася Катерина — майбутня свята Катерина.

Дівчина була дуже красива, освічена і відмовлялася виходити заміж за нерівного собі за цими якостями. Одного разу святий старець порадив їй ревно молитися до Богородиці, щоб удостоїтися побачити її Сина, Нареченого Небесного — Того, Хто перевершує всіх красою, мудрістю, висотою і багатством. Однак у перший раз Немовля навіть не стало дивитися в її бік. І тільки після пізнання Катериною віри Христової і досконалого старцем таїнства Хрещення, їй було видіння, що Господь дарував їй перстень на знак заручин. Це кільце виявилося на руці Катерини після пробудження.

Свята Катерина несла людям християнське вчення і відмовилася виходити заміж за імператора Максиміна. За відданість християнству імператор Максиміліан піддав святу Катерину жорстоким мукам і страті через обезголовлення. День пам'яті святої великомучениці Катерини шанують 7 грудня.

Коли відзначатимуть свято Катерини 2020: найкращі привітання з днем ангела


Молитва святій Катерині

О, святая великомученице Екатерино, избранный чистоты сосуде, столпе православия, надежная предстательнице наша, явившая нам сама вину умоляти тя, подвижнице законная, святая на святей горе свято почивающая! Молим тя: приникши свыше, вонми гласу моления нашего, призри на бедствие рабов твоих, просвети омрачение ума нашего, сотвори нас горняя мудрствовати, а не земная. Поспеши нам молитвами твоими побеждати плотская похотения, пристрастия к миру и козни злых духов, на нас злобно воюющих: да твоим предстательством во дни жития сего свободни будем от враждебных их нападений и по исходе от воздушных их истязаний. О, премудрая дево! Даруй нам вся, яже к пользе прошения: можеши бо многая испросити у возлюбленнаго Жениха, Христа Бога нашего. Мы вемы, яко много может молитва праведнаго, поспешествуемая благоутробием милосердаго Бога, Емуже слава, честь и благодарение всегда, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Привітання з днем ангела Катерини

Нині День святої Катерини —

У Катрусі нашої іменини.

Я тебе, Катюшка, вітаю,

Щастя і великої любові бажаю!

Радісною, завзятою залишайся,

Веселіше життя усміхайся,

Близьких і рідних, не забувай,

Позитивно думай, не сумуй!

***

З Днем святої Катерини

Вітаю я тебе

І бажаю багато щастя

І, звичайно ж, добра,

І удачі, і терпіння,

І здоров'я, і везіння.

Багато-багато апельсинів

І кошик мандаринів,

Вірити у диво і любов,

Бути красивою знову і знову!

***

З Днем святої Катерини!

Нехай вона з небес незримо

Ваш спокій оберігає

І здоров'я додає,

Всі проблеми вирішить,

Щастя в домі збереже.

***

З днем Святої Катерини,

Катя, зі святом тебе!

Бери ти на іменини,

Вітання від мене.

Нехай завжди оберігає,

Від негараздів вона тебе.

І від щастя хай сяють,

Твої, Катенько, очі.

Будь коханою і здоровою,

Ніколи не сумуй.

Яскравою будь ти і веселою,

І проблем зовсім не знай.

Коли відзначатимуть свято Катерини 2020: найкращі привітання з днем ангела


Бажаю у день Святої Катерини тобі величезного щастя, добра в серці, віри в душі і виконання всіх бажань! Нехай твій Ангел-охоронець завжди оберігає тебе і допомагає йти правильною дорогою! Нехай кожна мить буде сповнена любові, позитиву і успіху!

Вітаю з Днем Святої Катерини і від усієї душі бажаю завжди залишатися милою, доброю, щирою, життєрадісною, відкритою, світлою, променистою, красивою, дивовижною, чуйною, чутливою, чарівною і неповторною. Нехай Свята Катерина завжди допомагає твоєму серцю знаходити своє щастя, свою любов.

Зі Святом святої Катерини! Світла в душі, мирських благ та успіхів у добрих справах! Нехай світло осяює дорогу, всипану щастям і любов'ю!



Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
4-12-2020, 20:49
Коментарів 0 Переглядів 3 511

Теги -
Синоптики оголосили другий рівень небезпечності, помаранчевий



Віра Сопетик прагне скасування наказу про оголошення їй догани
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.