RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Карантин вніс корективи у життя людей, кожен зазнав потрясінь та незручностей через обмеження. Але чи не найбільше постраждали діти та їхні батьки. Через пандемію коронавірусу школярі переходять то на дистанційну, то позмінну форми навчання, а дошкільнята, на жаль, – на вимушені канікули. Але що ж робити батькам, яким потрібно ходити до роботи, а дітей немає з ким залишити? Тут на допомогу прийдуть приватні дитячі садочки, центри та гуртки, заняття в яких здійснюється в малих групах. Де діти можуть проводити час з користю та про умови, графік і переваги навчання у приватних закладах – у матеріалі.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Дитячі садочки повного дня


Працюєте з 09.00 до 18.00 і не має з ким залишити дитину? Приватний садочок MAGicKids саме те, що ви шукаєте. Адже цей навчальний заклад працює із 08.00 до 19.00. Загалом площа садочка – 360 м кв. На разі тут функціонує три вікових групи – ясельна MAGicBabies, молодша MAGicKids, старша MAGicStars. Важливо, що у групах не більше 15 дітей.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


"У MAGicKids не тільки піклуються про вашу дитину, а й навчають її англійської мови, з нею працюють професійні педагоги, психологи, логопеди, проводять майстер-класи професіонали і пристрасні митці. Методика виховання в MAGICKids – результат аналізу найкращих методик з усього світу і адаптації їх до наших українського менталітету та реалій", – діляться педагоги дитячого садочка.

Також MAGicKids пропонує абонементи на пів дня або на 10 вибіркових днів у місяць. А щосуботи з 10.00 до 13.00 тут працює мінісадочок, відвідувати який можуть і дітки, що не входять до сформованих груп.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Дитячий садочок неповного дня і Школа розвитку дитини


Якщо ваш робочий день забирає у вас лише кілька годин, а решту часу ви можете присвятити розвитку дитини, то оптимальним рішенням для вас стане дитячий садок неповного дня. Приватний дитячий садочок і Школа розвитку дитини Kinder Life в умовах карантину проводить щоденні заняття з 09.00 до 13.00 та з 09.00 до 16.00, які відбуваються у вікових мінігрупах (від 1,6 до 7 років), по 6 дітей у кожній.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Навчальна програма закладу, залежно від віку вихованців, включає уроки англійської, всебічного розвитку, музики, творчості, танців. Загалом – 2 заняття на день. А коли вам потрібно зайняти дитину лише на 1-2 години, то, мабуть, абонементи "Підготовка до школи", "Всебічний розвиток", або тематичні майстер-класи – те, що треба.

"Навчальна програма в Kinder Life складається таким чином, щоб дітки отримували максимум користі від навчання, тому вам не доведеться після садочку возити малечу на ще декілька додаткових гуртків", – діляться вихователі Kinder Life.

Якщо ж ви затримуєтеся на роботі або вам потрібна ще 1-2 години вільного часу, можна замовити послугу продовження перебування дитини в ігровій кімнаті.
Крім того, у Kinder Life час від часу проводяться марафони розвитку дитини, які складаються із відео-уроків та онлайн майстер-класи.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Розважальні центри


Не секрет, що усі малята люблять гратися. Оскільки вдома атракціонів та батутів немає, потрібно шукати заклади, де ваша дитина зможе відірватися на всі сто. Дитячий розважальний центр "Країна мрій", враховуючи усі умови карантину, пропонує яскраве та веселе проведення часу.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


"Унікальні анімації, святкування дитячих днів народження, арена батутів, лабіринт, ніндзя-парк, лазертаг, 10+ зон атракціонів, розвивальні іграшки, XBOX та VR не залишать байдужим жодне дитяче серденько", – переконують у "Країні мрій".

Важливо, що кожного місяця у "Країні мрій" проводяться цікаві майстер-класи та презентації для малят. Також тут працює сімейний ресторан із тематичними банкетними кімнатами.

А ще відкриємо вам унікальну пропозицію "Країни мрій" – послуги няні. Якщо у вас несподівано з’явилися невідкладні справи, а вашій дитині більше 1,5 року, то няні розважального центру радо залишаться із нею. Поки вас не буде, няня активно проводитиме час із малечею, займатиметься на ігрових зонах і навіть, якщо потрібно, погодує. І все це вартує лише 70 грн/година. Працюйте і відпочивайте сміливо, адже тут ваші дітки – у безпеці і під професійним наглядом.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Гуртки та секції


Помітили, що ваша дитина вміє малювати або хоче навчитися цій справі? Не руйнуйте дитячу мрію – запишіть малечу в художню школу. Одним із таких місць є дитяча студія образотворчого мистецтва "Камея".

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Тут можна навчатися малюванню, розвивати свої вміння, удосконалювати навички з різних технік цього виду мистецтва. У "Камеї" діти поступово опановують різні техніки малювання – від найлегших і до більш складних. Заняття проводяться за програмою навчання художніх шкіл. А розподіл по групах формується відповідно віку дитини – від 5 до 8 та від 8 до 13 років.
Навіть якщо у майбутньому вона не вибере професію дизайнера, робота з мистецтвом сприятиме виробленню естетичного почуття та хорошого смаку дитини.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Але якщо у вас вдома росте далеко не художник, а майбутній футболіст, то дитяча футбольна школа Goalberi kids – місце, де ваша дитина не лише опановуватиме навички гри, а й виховуватиме в собі дисципліну та увагу. Перевагами закладу є безкоштовні пробні тренування, можливість додаткових чи індивідуальних занять.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Goalberi kids проводить тренування з футболу та турніри для дітей від 2,5 до 11 років. Паралельно до основних занять тут відбуваються спеціальні тренування з аеробіки, що розвивають пластичність, гнучкість, координацію руху та укріплюють м'язи юних чемпіонів.
А на вихідних вихованці школи футболу вивчають основи плавання.

"Футбол – добре, але футбол і плавання ще краще. Всебічний розвиток дітей надзвичайно важливий для формування їх індивідуальності, для розвитку фізичних, інтелектуальних здібностей та духовних якостей. Це робить їх реалізованими особистостями і закладає фундамент для майбутнього успішного життя. Тренуйтесь та перемагайте разом з нами!" – стверджують тренери Goalberi kids.

Де діти можуть проводити час з користю у Чернівцях, поки батьки на роботі?*


Ваша дитина не повинна страждати через карантин, вона заслуговує на належний всебічний розвиток. Приватні навчальні заклади, секції та гуртки в змозі забезпечити малят не лише якісним навчанням, а й безпечними і зручними умовами.
Дітям – лише найкраще!
Редактор: Марія Фернюк
16-12-2020, 10:42
Коментарів 0 Переглядів 6 096

Теги -
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!