RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Чому гаряча кава небезпечна для здоров'я

Більшість людей воліють пити каву гарячою. Але разом з перевищенням оптимальної температури напою підвищується ризик розвитку раку. Тому всім любителям кави перед першим ковтком потрібно почекати близько п'яти хвилин, інформує Ukr.Media.



Річ у тім, що вживання гарячих напоїв, температура яких перевищує 65 градусів за Цельсієм, підвищує ризик розвитку раку стравоходу.

Тому необхідно запам'ятати: свіжозварена кава, налита в чашку, повинна постояти мінімум п'ять хвилин до того моменту, як ви зробите перший ковток. Якщо ви купуєте каву на винос, то перед тим, як почати пити, вам слід охолодити її протягом щонайменше 12 хвилин. Ті, у кого немає часу або просто бажання чекати того моменту, поки кава охолоне, можуть додавати в гарячий напій холодне молоко.

І так, випиту чашку гарячої кави можна порівняти з обгоранням шкіри на сонці.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Аліна Книжник
22-11-2020, 02:00
Коментарів 0 Переглядів 1 667


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.