Як приготувати найсмачніші мариновані баклажани – рецепт від зірки

новини
1 211
0
Як приготувати найсмачніші мариновані баклажани – рецепт від зірки

Відомий психолог, кандидат філософських наук Наталія Холоденко поділилася рецептом найсмачніших у світі маринованих баклажанів (їх часто називають синенькі), які є прекрасною закускою.

Зірка розмістила рецепт на своїй сторінці в Instagram та зазначила, що приготовані за її рецептом овочі можна їсти вже через добу, пише Главред.



Експерт зазначила, що для приготування найсмачніших у світі баклажанів знадобиться небагато інгредієнтів.

Рецепт баклажанів від Холоденко

Інгредієнти:

- 2 кг баклажанів;

- Цибуля та часник – на свій смак.

Що знадобиться для маринаду:

- Вода – 1,5 склянки;

- Сіль – 1 столова ложка з гіркою;

- Цукор – 3 столові ложки;

- Лавровий лист;

- Перець горошком;

- Оцет – 1/4-1/2 склянки.

Як готується закуска з баклажанів

Баклажани потрібно очистити від шкірки та нарізати нетонкими пластинами – до 1,5 см. Трохи підсоліть нарізані баклажани, дайте їм постояти, а потім обсмажте на сковороді під кришкою.

Наріжте очищений часник пластинами. Очищену цибулю наріжте півкільцями.

Приготуйте маринад – доведіть воду до кипіння, всипте сіль, цукор, додайте лавровий лист, перець горошком та влийте оцет. Потім почекайте, поки маринад вистигне.

Покладіть синенькі у посудину, пересипте шари часником та цибулею й залийте все маринадом. Готову закуску поставте у холодильник.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують