RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Новини компанії

Автосервіс Bosch у Мамаївцях вже більше 20 років надає якісні послуги з ремонту найважливіших вузлів автомобілів.
Зокрема тут здійснюють профілактичну діагностику, ремонт ходової та двигунів, коробок передач та моста. Також "Мак-авто" надає послуги з комп’ютерної діагностики автомобілів.
Основна спеціалізація фірми – ремонт та діагностика автомобілів "Мерседес".

Нове обладнання і дійсно круті майстри: як працює автосервіс «Мак-авто» у Мамаївцях?*


"Вкладав сюди не лише гроші, а й душу"

Засновник "Мак-авто" Дмитро Маковей з гордістю розповідає про обладнання автосервісу, показує найновіші верстати.
За його словами, все обладнання для діагностики та ремонту на автосервісі нове, деяке придбане зовсім нещодавно. Щоб працівники могли вміло ним користуватися, їх часто направляють на навчання для підвищення кваліфікації.
Дмитро Маковей розповів, як працює кожен цех автосервісу. Зазначив, що старається приділяти багато уваги якості роботи, удосконаленню обладнання, для нього це на першому місці.

Нове обладнання і дійсно круті майстри: як працює автосервіс «Мак-авто» у Мамаївцях?*


"Всі сервіси діляться на чотири групи. На другому поверсі ми ремонтуємо легкові автомобілі, робимо форсунки. Робота тут кипить. В іншому цеху, на першому поверсі, реставрують головки. Відвідувачів у нас дуже багато, можемо похвалитися хорошим сервісом", – каже пан Дмитро.

Він розповів і про те, як заснував та розвивав свій автосервіс. Каже, що вкладав сюди не лише всі сили, а й душу.

"Колись на цьому місці був пустир, а ми тут все розбудували. Перед тим, як тут щось робити, я прораховував, чи це буде рентабельно, чи не було тут аварій. Ми працюємо тут вже більше 20-ти років. Неподалік ставалися різні аварії, а цю частину, слава Богу, завжди оминало", – розповідає пан Дмитро.

Засновник "Мак-авто" активно та з переконливістю розповідає, що думка про те, що старі верстати з радянських заводів були кращими, ніж сучасні – неправильна.

Нове обладнання і дійсно круті майстри: як працює автосервіс «Мак-авто» у Мамаївцях?*


"Запчастини стають як новенькі"

"Багато хто каже, що зруйнували заводи, повикидали старі верстати, а тепер немає на чому працювати. Якщо б я не встановив нові, то вже би закрився. Старий верстат споживав 12 кВт електроенергії, а цей бере лише 2 кВт і головок можна зробити вдвічі більше, і в них більша точність", – пояснює Дмитро Маковей.

Показує нам один із найновіших верстатів, який розточує головки. На наших очах старі запчастини в іржі та мазуті перетворюються на новенькі. Пан Дмитро пояснює механізм роботи, запевняє, що тепер ці деталі зможуть пропрацювати ще багато років.

"Ось так це відбувається, в день виробляється дуже багато таких запчастин. До нас надходять старі головки, блоки, колінчасті вали, а потім виходять ось такі – як новесенькі з магазину".

Також пан Дмитро показав устаткування, на якому перевіряють головки та виконують діагностику, шліфують головки, блоки, колінчасті вали. Показав верстати для розточування блоків та колінвалів, шатунів, пояснив механізм роботи кожного з них.

Похвалився і новим сучасним верстатом, який скоро з’явиться в автосервісі. Він зможе виконувати роботу в рази швидше. Із захопленням каже, що це один із найкращих і найновіших верстатів для ремонту блоків.

"Наш майстер робить один блок разом із розточкою пів дня. А цей верстат робитиме за 9 хвилин. Уявляєте, наскільки це скоротить час? Він автоматизований, сам все робить, одразу кілька дій, переїжджає з місця на місце і робитиме більше запчастин. Ми вже з нетерпінням на нього чекаємо".

Не просто бізнес, а справа життя

Побували ми і в цеху, який запустили лише рік тому. Тут ремонтують кардани, рульові рейки. Серед верстатів є зовсім нові, на яких лише почали працювати. Засновник з радістю згодився нам його показати.
Масштаби автосервісу вражають: новенька техніка, велика кількість клієнтів, та хороші спеціалісти, які в усьому допоможуть. Одразу видно, що це не просто бізнес, а справа життя, в яку власники вкладають всі сили. Пан Дмитро постійно старається удосконалювати автосервіс, робити його більш комфортним для клієнтів та працівників.
Надалі "Мак-авто" планує надавати послуги іншим сервісам, працюватимуть і вночі.

"Ми не збираємося "задушувати" конкурентів, а, навпаки, хочемо допомагати, надаватимемо послуги. Наприклад, інший автосервіс зняв рульову чи мотор, а ми тут зробили. Він ввечері приніс, а зранку може забрати. Чи навіть ми можемо впускати в цех, і він зможе ремонтувати сам. Ми б дали їм можливість рентабельно працювати", – додає пан Дмитро.

Сайт: http://mak-avto.com.ua/avtoservis-2/

Адреса: 58346 Чернівецька область с. Мамаївці, вул. Шевченка 226

Контактні телефони: 0373627705, 0373627700
Редактор: Марія Фернюк
27-10-2020, 16:25
Коментарів 0 Переглядів 4 278

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.