RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Із відчуттям неспокою, напруженості та страху, напевно, стикалася кожна людина. Звісно, для появи тривоги в сучасному світі багато не треба – можна лише прочитати моторошну новину в соцмережах чи почути від сусідів історію про чергові пограбування. До того ж, статистика квартирних крадіжок у нашому місті доволі таки невтішна, а рівень злочинності щодня зростає. І це не може не насторожувати. Щоб сьогодні бути впевненим, потрібно, перш за все, почуватися захищеним. Абсолютний контроль за будинком, офісом та сім’єю ви здійснити не можете, тому по допомогу потрібно звертатися до професіоналів – тих, для кого головною метою є ваш спокій та впевненість. У Чернівцях вашим надійним захисником може стати підрозділ швидкого реагування "Тигр", що надає послуги, пов’язані з технічною та фізичною охороною майна приватної, державної та інших форм власності.

Як не стати жертвою квартирних грабіжників? Практичні поради від підрозділу «Тигр»!*


"Щоб почувати себе в безпеці, потрібно бути впевненим, що тобі нічого не загрожує,переконують у фірмі. Але, оскільки в шаленому темпі життя, часом навіть не вдається випити другу чашку кави в день, то деякі важливі обов’язки, зокрема забезпечення спокою сім’ї і бізнесу, потрібно перекладати на професіоналів. Повірте, поки ви намагатиметеся і гроші заробляти, і дітей виховувати, і будинок охороняти, щось таки вийде з-під контролю. Тому не бійтеся довірити свою безпеку спеціально навченим людям".

Як не стати жертвою квартирних грабіжників? Практичні поради від підрозділу «Тигр»!*


Звісно, якщо ви не маєте досвіду співпраці з такими компаніями, варто серйозно поставитися до вибору необхідної послуги. Щоб у довгому переліку пропозицій не розгубитися, експерти підрозділу "Тигр" радять діяти поступово і зважено.

По-перше, захистіть своє житло. Як правило, найспокійніше людина повинна почувати себе вдома, тому забезпечення комфорту в оселі – обов’язок кожного господаря. А як показує досвід, затишок вдома напряму залежить від усвідомлення абсолютної безпеки і захищеності. Зважаючи на те, що шахраям сьогодні легко простежити ваші пересування, просто необхідно унеможливити усі варіанти проникнень у ваш будинок. Найбільш оптимальним і зручним способом захистити оселю від будь-яких злочинних посягань є пультова охорона житла.
Підрозділ швидкого реагування "Тигр" пропонує надійне та сертифіковане обладнання для пультової охорони квартир, приватних будинків, котеджів тощо. Крім того, є можливість підключити підвальні приміщення в багатоповерхових житлових будівлях, комори, гаражі та встановити контроль за всім периметром прибудинкової території для забезпечення комплексного захисту. Перевагою пультової охорони є те, що ця система запобігає не лише проникненню грабіжників, а й різним природним катаклізмам та непередбачуваним і неприємним комунальним проблемам. До того ж, ця компанія завжди пропонує вигідні умови придбання охоронних систем. Так, зараз у рамках акції "Безпечна осінь", підрозділ "Тигр" пропонує отримати бездротову систему безпеки Ajax Systems у розстрочку на 10 місяців. Напевно, саме час захистити своє житло.

Як не стати жертвою квартирних грабіжників? Практичні поради від підрозділу «Тигр»!*


По-друге, обладнайте ґаджет тривожною кнопкою. Сьогодні є унікальна можливість у найбільш непередбачуваний і небезпечний момент скористатися допомогою групи швидкого реагування. Варто лише встановити мобільний додаток на смартфон чи планшет, і ви більше не боятиметесь кишенькових і квартирних злодіїв, маніяків та інших небезпечних осіб. Адже у випадку спрацювання тривожної кнопки група швидкого реагування автоматично визначить ваше місцезнаходження і за лічені хвилини прибуде для усунення небезпеки. До того ж, така функція є вкрай важливою для батьків, щоб завжди знати, що їхня дитина, повертаючись зі школи, йдучи до репетитора чи їдучи на вечірку, точно захищена.

Як не стати жертвою квартирних грабіжників? Практичні поради від підрозділу «Тигр»!*


По-третє, захистіть свій бізнес. Часті напади на торгові та бізнес-центри, замінування офісів та пограбування банків повинні насторожувати кожного свідомого підприємця. Якщо ж все таки ви вкладаєте чималі кошти у розвиток власної справи, не шкодуйте грошей на створення безпечних умов роботи. Адже, зекономивши один раз, ви ризикуєте не лише втратити усе, що маєте, а й постраждати від рук зловмисника. У підрозділі "Тигр" знають, як створити умови, у яких вам працюватиметься спокійно та зосереджено. Так, компанія пропонує не лише послугу фізичної охорони, а й пультової – відеоспостереження та тривожна кнопка допоможуть здійснювати контроль з об’єктами бізнесу 24/7.

Як не стати жертвою квартирних грабіжників? Практичні поради від підрозділу «Тигр»!*


По-четверте, захистіть свій заміський будинок. Якщо у вас є дача, або ж ви проживаєте на околицях міста, не варто думати, що зловмисники до вас не доберуться. Навпаки, менша кількість сусідів, велика відстань між будинками та відсутність постійного руху автомобілів – ідеальні умови для грабіжників. Саме тому підрозділ швидкого реагування "Тигр" пропонує облаштування системами пультової охорони й об’єктів за містом. Крім того, віднедавна у Сторожинці є окрема група швидкого реагування "Тигр", тому ваші захисники тепер ще ближче до вас.

Як не стати жертвою квартирних грабіжників? Практичні поради від підрозділу «Тигр»!*


Ваше життя може бути стабільним, врівноваженим і безтурботним, якщо ви не хвилюватиметеся про особисту безпеку, спокій рідних та ризики на підприємстві. Жити не переживаючи не лише можна, а треба. Зведіть до нуля рівень небезпеки з допомогою професіоналів підрозділу "Тигр", що дбатимуть про ваше благополуччя ЦІЛОДОБОВО. Адже ця команда гарантує надійний захист, відповідальне ставлення та зв’язок 24/7. "Тигр" впорається із навіть найбільш екстремальною ситуацією.

Як не стати жертвою квартирних грабіжників? Практичні поради від підрозділу «Тигр»!*


Адреса: м. Чернівці, вул. Буковинська, 33 (офіс)
Т.: 0800 30 47 74 (безкоштовно)
067 921 6728
095 776 4774
https://www.tigr.cv.ua/
https://www.facebook.com/tigr.okhorona/
https://www.instagram.com/tigr_okhorona/?hl=ru
Редактор: Марія Фернюк
15-10-2020, 13:05
Коментарів 0 Переглядів 7 064

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.