На Хортиці зварили рекордний борщ

новини
1 661
0
Рекордний борщ зварили на вогнищах на острові Хортиця на Запоріжжі. Саме варіння страви на 600 літрів команди з 15 кухарів зайняло понад три години.
У процесі приготування борщу було перечищено 150 кілограмів картоплі, 50 кг капусти, 60 кг буряка, 40 кг моркви. А також 8 кг солі, 6 літрів оцту і 15 кг томатної пасти.

При цьому не забули і про м’ясо – організатори акції не пошкодували грошей на 45 кг курятини.

Страву запоріжців занесено до Книги рекордів України. Попередній рекорд становив 500 літрів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують