На Хортиці зварили рекордний борщ

новини
1 691
0
Рекордний борщ зварили на вогнищах на острові Хортиця на Запоріжжі. Саме варіння страви на 600 літрів команди з 15 кухарів зайняло понад три години.
У процесі приготування борщу було перечищено 150 кілограмів картоплі, 50 кг капусти, 60 кг буряка, 40 кг моркви. А також 8 кг солі, 6 літрів оцту і 15 кг томатної пасти.

При цьому не забули і про м’ясо – організатори акції не пошкодували грошей на 45 кг курятини.

Страву запоріжців занесено до Книги рекордів України. Попередній рекорд становив 500 літрів.

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.