RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Темп життя сучасної людини вимагає постійного руху та високої активності. Щоб встигнути все, інколи просто необхідно провести день на ногах та подолати не один кілометр. Через це, як правило, з’являється постійна втома і перенавантаження, що провокують набряклість стоп та біль у м’язах. Але причиною цих, здавалося б, несуттєвих симптомів також досить часто є варикозне розширення вен. І, як виявляється, хвороба дедалі більше вражає і молоде покоління, здебільшого жінок.
У Чернівцях провідним закладом, де можна позбутися варикозу раз і назавжди, є медичний центр "Базисмед". Використання передових технологій та найсучаснішого обладнання дозволяє швидко усунути це захворювання.

Жити без варикозу! Лікар-флеболог медичного центру «Базисмед» розповів, як можна позбутися цієї недуги!*


Одна із головних переваг медичного центру "Базисмед" – лікування варикозу всього за одну-дві години. А це означає, що вам зовсім не потрібно брати лікарняний, змінювати свої плани та скасовувати зустрічі. Оперативне втручання тут лазерне, а не хірургічне, воно не передбачає госпіталізацію, втрату працездатності, тривалий реабілітаційний період та чисельні перев’язки. Ба більше, наступного ранку ви прокинетеся із меншими больовими відчуттями, які протягом тижня взагалі зникнуть та без будь-яких зовнішніх пошкоджень

На запитання, як побороти цю недугу, відповів лікар-флеболог "Базисмед" Іван Тарасович ХОМИШИН.


Жити без варикозу! Лікар-флеболог медичного центру «Базисмед» розповів, як можна позбутися цієї недуги!*


– Як сьогодні можна подолати варикоз?


– Порад із заліковування варикозу взагалі немає. Ми дотримуємося єдиної рекомендації МОЗ та всесвітнього союзу лікарів-флебологов UIP, і переконані в ній: варикоз потрібно ЛІКВІДОВУВАТИ. Сучасні дослідження дозволяють стверджувати, що варикозну вену привести в початковий абсолютно здоровий стан (звузити її стінки, відновити роботу клапанів, зробити вену робочою) ні в який спосіб не можливо. А у пошкодженому стані вона організму заважає, створюючи додаткове навантаження на серцево-судинну та венозну системи. І навіть якщо хвора вена не турбує, вона все одно продовжує прогресувати, пошкоджуючи інші – здорові. Ніякі таблетки, мазі, креми чи п’явки не допоможуть зупинити цю проблему. Тому єдиним варіантом позбутися варикозу є ліквідація хворої вени.

– Як проходить операція з ліквідації варикозу?

– Наша методика дозволяє нам навіть не використовувати слово "операція" щодо ліквідації варикозу, ми називаємо це "лазерним лікуванням" або "лазерною процедурою". Усе відбувається без наркозу, надрізів, неестетичних швів та крові. Усього за годину ви можете викинути слово "варикоз" зі своєї голови та почати насолоджуватись своїм самопочуттям і красою ніжок.

Жити без варикозу! Лікар-флеболог медичного центру «Базисмед» розповів, як можна позбутися цієї недуги!*


– На скільки болючою є процедура з ліквідації варикозної вени?

– Якщо 10-15 років тому варикозу можна було позбутися лише традиційним хірургічним шляхом із наркозом і шрамами опісля, то сьогодні, завдяки лазерній методиці, цю вену можна просто закрити з кровообігу. Медичний центр "Базисмед" спеціалізується на такому "запаюванні" вен. А сама процедура взагалі є БЕЗБОЛІСНОЮ.

– Скільки потрібно часу, щоб больові відчуття зникли зовсім?

– Наші пацієнти кажуть, що ефект відчутний відразу: повернувшись додому після лазерного лікування, біль значно менший. За кілька днів судоми, свербіння, раптові різкі спазми взагалі не нагадуватимуть про себе.

Жити без варикозу! Лікар-флеболог медичного центру «Базисмед» розповів, як можна позбутися цієї недуги!*


– Які переваги має лікування варикозного розширення вен у медичному центрі "Базисмед"?


– Наша методика та обладнання говорить сама за себе. На сьогодні "Базисмед" є єдиним медичним центром у Чернівцях і Західній Україні, що використовує в лікуванні варикозу двомікронний лазер та надсучасну методику КЛАКС. Це дає змогу говорити не лише про імідж клініки, а й про якість наданих послуг.

Багаторічний досвід медичного центру "Базисмед", понад 5 тисяч задоволених пацієнтів, постійні записи на консультацію із інших міст, абсолютна довіра до лікарів свідчать про авторитет та лідерство клініки, як ніщо інше.

Не бійтеся слова "варикоз". Чим швидше ви помітите проблему та зважитеся на її вирішення, тим легшим і простішим буде її лікування. Пам’ятайте, позбутися варикозної вени можна лише способом її ліквідації. Не переконуйте себе марними надіями на мазі, ви тільки згаєте час і кошти. Як тільки ноги починають турбувати – звертайтеся до фахівців. Адже лише професійна консультація та вчасне лікування дозволять вам уникнути болю та синюшності вен. Із лікарями-флебологами медичного центру "Базисмед" ви назавжди забудете про важкість і неприємні відчуття у ногах та впевнено одягатимете короткі сукні та взуватимете туфлі на підборах.
Бережіть себе і красу своїх ніг! Впевнені люди крокують легко!

Адреса: м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А
Тел.: 050 50 55 955


Ліцензія №872 від 17 грудня 2015 року
Редактор: Марія Фернюк
19-10-2020, 15:16
Коментарів 0 Переглядів 3 313

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги