RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами


Масаж потрібен світу, щоб зі світу не зникла любов
Ошо


Усі життєві події, як би ми того не хотіли, залишають свій відбиток не тільки на нашій зовнішності, а й на здоров’ї кожної людини загалом. Часті стреси, нервові напруження, фізичні навантаження, негативні емоції, фізичне і емоційне виснаження, – це все негативно відображається на нашому самопочутті і часто стає причиною виникнення багатьох проблем зі здоров’ям. Та цьому легко зарадити завдяки сеансу масажу, який допоможе впорядкувати ваші думки та покращити самопочуття.

У свої 23 роки Юрій Решетник зробив близько 15 тисяч масажів. Каже, що колись навіть не планував пов’язувати своє життя із цією професією, але згодом зрозумів, що це його покликання. Зараз він відкрив власний масажний кабінет, який назвав Red room.

Масажист Юрій Решетник розповів, кому необхідно записатися на масаж і яким насправді має бути результат від сеансів!*


– Коли до мене приходять на масаж, я намагаюся максимально налаштувати клієнтів на "хвилю" гармонії та спокою: вмикаю релаксину музику, розмовляю із ними, я прагну максимально відсторонити їх від побутових проблем і справ, які турбують, – розповідає масажист.

І в цьому я переконалася. Таке враження, ніби ти потрапляєш у кращий світ. Тіло розслабляється, весь негатив залишається поза цим кабінетом – настає умиротворення та спокій.

Юрій розповідає, що у 90% випадків людям потрібно йти на масаж. Та не обов’язково він повинен бути лікувальним, може бути і профілактичним. Людям, які перебувають у постійному стресі, варто пам’ятати, що масаж – найкращий спосіб позбутися емоційного та фізичного напруження.
Масаж мені допоміг навіть прийняти рішення, на яке не могла зважитися близько пів року. Творчий та професійний підхід до справи масажиста та його різносторонність як особистості зробили сеанс по-особливому приємним.

– Масаж сприяє посиленню циркуляції крові, лімфи, міжтканинної рідини, призводить до видалення відмерлих клітин шкіри. Механічна дія масажу посилює обмін речовин, покращує шкірне дихання, усуває застій в організмі. Не варто недооцінювати масаж, адже після першого сеансу ви вже відчуєте позитивні зміни, – каже Юрій.


Масажист говорить, що його руки розкажуть про ці відчуття краще, ніж будь-які слова. І, справді, за годину такого сеансу ти відчуваєш розслаблення та полегшення, забуваєш про всі турботи, а після – окрилення та піднесення. Помітила навіть, як покращився настрій, я стала бадьоріша та більш позитивна.

Масажист Юрій Решетник розповів, кому необхідно записатися на масаж і яким насправді має бути результат від сеансів!*


– Люди хочуть відвідувати сеанси саме в мене, було навіть таке, що мене називали богом масажу, і, знаєте, надзвичайно приємно таке чути. Дуже важливо відчувати і бачити, що твоя праця приносить людям користь і задоволення.

Цікавлюся, які види масажів він робить, а особливо хочеться почути про дієвість антицелюлітного масажу.

– Я роблю різні види масажів, зокрема лімфодренажний, спортивний, антицелюлітий масажі та релакс-масаж. Використовую для цього якісне кокосове масло, яке не має запаху, – продовжує розповідь Юрій. – Звісно, за один сеанс антицелюлітного масажу ваше тіло кардинально зміниться. Для того, щоби побачити результат, потрібен курс – 10 масажів, бажано – через день. Це боляче, але краса потребує жертв. Я працюю руками, вакуумною баночкою, масажером та інструментом комплексно. Але результати того вартують. Та лише масажу недостатньо: людина повинна врегулювати свій режим сну, почати правильно харчуватися, бо це надзвичайно важливо.


– Які плани на майбутнє у вас? – запитую.

– Хочу мати мережу салонів масажу по всьому світі. Чому б і ні? Відчуваю, що зможу реалізувати це. Я вважаю, що потрібно ставити перед собою великі цілі, аби досягнути успіху. Звісно, шанс втілити у життя щось одразу – мізерний. Потрібен час. Але віра у те, що все вдасться, переважить усі сумніви та перешкоди, – впевнено відповідає масажист.

Залишаю кабінет із думкою, що обов’язково повернуся знову на наступний сеанс масажу саме до цього спеціаліста.

Масажист Юрій Решетник розповів, кому необхідно записатися на масаж і яким насправді має бути результат від сеансів!*


м. Чернівці, пров. Казармений, 7
0661125603
Інстаграм – red_room_massage
Редактор: Марія Фернюк
8-10-2020, 13:24
Коментарів 0 Переглядів 5 074

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.