Після вживання їжі в їдальні Коломиї на Івано-Франківщині 194 людини постраждали від гострої кишкової інфекції.
Про це повідомив Центр громадського здоров’я.
"194 людини постраждали внаслідок спалаху ГКІ на Івано-Франківщині. Стаціонарного лікування потребували 59 осіб. Усі постраждалі – дорослі. Кількість постраждалих з 26.09 зросла на 70 осіб", – йдеться у повідомленні.
Після інциденту було проведено епідрозслідування, яке встановило, що спільними продуктами харчування для всіх потерпілих були салат "Дружба" (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречка, ковбаски в соусі, хліб, чай.
Вказується, що працівники Держпродспоживслужби проводять перевірки постачальників та виробників харчових продуктів, які були використані для приготування цих страв.
Нагадаємо, у п’ятницю 25 вересня ДСНС повідомила, що 101 людина отруїлася у результаті вживання їжі у їдальні Коломиї, що в Івано-Франківській області.
28-09-2020, 15:53
0
1 043