Простий у приготуванні пиріг на сирному тісті з сезонними фруктами

новини
912
0
Простий у приготуванні пиріг на сирному тісті з сезонними фруктами

Дуже смачний пиріг зі свіжими персиками і сирним тістом, одночасно простий і такий ошатний, великий і ароматний!

Спекти його можна абсолютно з будь-якими фруктами і ягодами, пише Ukr.Media.



Інгредієнти:

Для тіста:

100 грамів сиру 5%-9%
100 грамів маргарину
3 жовтки
70 грамів цукру
1 чайна ложка розпушувача
щіпка солі
250 г борошна
за бажанням ванільного цукру

Для начинки:

3-4 штуки персиків
20 грамів кукурудзяного крохмалю
25 грамів цукру
для змазування жовток+молоко
цукор для посипання

Приготування:

У борошно додати сіль, розпушувач, цукор — перемішати. В борошняну суміш натерти маргарин перетерти в крихту. Додати сир і жовтки і замісити тісто. Тісто загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 30-40 хвилин.

Тісто вийняти з холодильника і розділити на дві частини. Одну розкачати в пласт товщиною 4-5 мм і перекласти у форму, сформувати бортики. Тісто наколоти виделкою і присипати трохи крохмалем (5 г). Потім на тісто викласти персики, нарізані часточками, присипати цукром і крохмалем, який залишився.

Другу частину тіста розкачати в пласт і нарізати на смужки. Зі смужок сплести сітку поверх начинки. Сітку змастити жовтком з молоком і присипати цукром.

Відправити пиріг в розігріту до 175 градусів духовку на 30-40 хвилин. Готовий пиріг злегка остудити і можна подавати до столу.

Приємного апетиту!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
[xfgiven_reclama][/xfgiven_reclama]

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують