RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Їздити містом стало спокійніше – нещодавно, 10 вересня, відбулося відкриття ще одного шинного центру відомої мережі "Магнат Авто".

«Ще ближче до вас!» У Чернівцях на Проспекті відкрито новий шинний центр «Магнат Авто»!*


Розуміючи, що чернівчани потребують оперативного реагування на питання, пов’язані зі справністю автомобілів, компанія "Магнат Авто" вирішила бути ще ближче до кожного, відкривши свій четвертий об’єкт у Чернівцях – "Шинний центр. Проспект" (позаду готелю "Турист"). Таке розташування сервісу для всіх дуже зручне, адже вулиця Героїв Майдану є однією із головних магістралей міста, тому пошуки шиномонтажу не займуть багато часу.

«Ще ближче до вас!» У Чернівцях на Проспекті відкрито новий шинний центр «Магнат Авто»!*


"Магнат Авто": що це за компанія та чим вона відрізняється від інших

"Магнат Авто" є першою мережею шинних центрів у Чернівцях, і уже тривалий час зберігає лідерство в цій галузі. А весь успіх підприємства базується на постійному розвитку, вдосконаленні та бажанні розширюватися. Тут і виконання послуг на високому рівні, і комплектуючі тільки від перевірених і надійних виробників. Компанія працює з автомобілями чи не всіх відомих марок.

«Ще ближче до вас!» У Чернівцях на Проспекті відкрито новий шинний центр «Магнат Авто»!*


Серед інших підприємств "Магнат Авто" вирізняється тим, що вони першими запустили онлайн-запис у свої шинні центри. Така функція є дуже зручною. Адже вона дозволяє правильно організувати свій час власникові автомобіля. А ще ви можете бути певними, що всі роботи будуть виконані в чітко визначений час і вам не доведеться чекати днями і тижнями своєї черги.

«Ще ближче до вас!» У Чернівцях на Проспекті відкрито новий шинний центр «Магнат Авто»!*


Також особливістю компанії є те, що на базі "Магнат Авто" функціонує єдина в Україні школа шиномонтажу, що займається підготовкою кваліфікованих майстрів шиномонтажників. Після закінчення курсу кожен отримує диплом, що підтверджує його професійну компетентність. Саме тому обираючи "Магнат Авто" ви можете бути певними у якості та надійності виконаних робіт, адже із вашим авто тут працюють професіонали.

«Ще ближче до вас!» У Чернівцях на Проспекті відкрито новий шинний центр «Магнат Авто»!*


Крім того, ця мережа шинних центрів є організатором першого в Україні чемпіонату зі спортивного шиномонтажу. Цей чемпіонат дає можливість кожному шинному центру довести свою першість у цьому напрямі. А такий крок дозволити собі можуть лише впевнені в собі та своїй роботі підприємства.

Чим ж займається "Магнат Авто"

Спектр послуг "Магнат Авто" доволі широкий, оскільки компанія не збирається обмежуватися певною кількістю функцій. Зараз підприємство пропонує:

• Шиномонтаж. Підбір шин, їхня заміна та консультація щодо експлуатації – це те, що не омине жодного водія. Тому, якщо хочете отримати не лише якісні шини, а й дізнатися як зробити користування ними довгим – звертайтеся до дійсно хороших фахівців, а вони працюють у "Магнат Авто". Шинні центри пропонують: продаж та встановлення комплектуючих (деталей, запчастин, витратних матеріалів тощо), шиномонтаж та балансування, рихтовку (ремонт) дисків, вулканізацію шин, зварювання аргоном, накачування шин азотом, сезонне зберігання шин. Важливо, що після шиномонтажу ви заберете справний автомобіль без будь-яких зовнішніх дефектів.

«Ще ближче до вас!» У Чернівцях на Проспекті відкрито новий шинний центр «Магнат Авто»!*


• Розвал-сходження. На жаль, не всі майстри можуть відкоригувати кути коліс на високому рівні, а от у новому "Шинному центрі. Проспект" тепер можна скористатися і такою послугою на найновішому обладнанні. Кваліфіковані фахівці швидко приведуть вашу ходову в порядок, надавши фірмову гарантію на виконану роботу.

«Ще ближче до вас!» У Чернівцях на Проспекті відкрито новий шинний центр «Магнат Авто»!*


• СТО (Автосервіс). Якщо ви є власником автомобіля, то розумієте наскільки важливо знайти справжнього професіонала, який справді відремонтує ваше авто, а не погіршить його стан. "Магнат Авто" в стислі терміни виконає діагностику та заправку кондиціонерів, перевірку авто перед купівлею, комп’ютерну діагностику, заміну рідин і фільтрів, а також діагностику та ремонт ходової.

«Ще ближче до вас!» У Чернівцях на Проспекті відкрито новий шинний центр «Магнат Авто»!*


Важливо, що "Магнат Авто" також надає послугу технічної підтримки. Якщо ваш автомобіль несподівано поламався серед дороги – не біда, спеціалісти центру екстрено виїдуть на місце події та постараються вирішити проблему серед дороги, а якщо поломка більш серйозна – авто буде евакуйовано до автомайстерні.

"Магнат Авто" як соціально орієнтована й відповідальна компанія, окрім основної роботи, старається усіма силами допомагати тим, хто зараз бореться із коронавірусом та наводить порядок у місті. Під час карантину підприємством було прийнято рішення безкоштовно на постійній основі обслуговувати карети швидкої допомоги та поліцейські автомобілі.

Безпека на дорозі напряму залежить від справності автомобіля, тому не нехтуйте плановими діагностиками та усуненням навіть незначних поломок. Довіряйте своє авто професіоналам, а тепер вони ще ближче до вас! "Магнат Авто" завжди поруч! Та, сідаючи за кермо, не забувайте пристебнути ремінь безпеки.



Адреси: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 184-Б/17 (позаду готелю "Турист")
м. Чернівці, вул. Винниченка, 117-А,
м. Чернівці, вул. Приміська, 17 (заїзд з вулиці Комунальників)

Тел.: (050) 107 70 70
(099) 613 3369
(068) 618 99 18
(050) 886 99 89
(066) 064 05 64


https://magnatauto.com/
https://www.instagram.com/magnat.auto/?hl=uk
Редактор: Марія Фернюк
28-09-2020, 10:30
Коментарів 0 Переглядів 3 732

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги