RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Якщо ви шукаєте будиночок своєї мрії, котеджне містечко Albertina – саме те місце, де ви почуватиметесь щасливими!

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Візитівкою триповерхових таунхаусів ЖК Albertina стали просторі освітлені тераси відкритого і закритого типів на третьому поверсі, де можна встановити басейн, зробити зону для барбекю чи відпочинку, засмагання, проводити затишні вечори з друзями та коханими, зустрічати романтичні світанки і насолоджуватися панорамним виглядом міста, а на зиму облаштувати тут розкішний зимовий сад.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Ще одна особливість котеджного містечка Albertina – сучасний дизайнерський проєкт фасаду у стилі хай-тек, поєднаний із оздобленням декоративною австрійською цеглою і красивим ландшафтним дизайном, створюють атмосферу теплого і затишного родинного гніздечка, куди завжди хочеться повертатися після робочого дня. Окраса усього котеджного містечка – вишуканий мурал на стіні одного із будинків, майстерно виконаний на замовлення одним із чернівецьких художників.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Автор цього проєкту – Будівельна компанія Albertina, яка працює на ринку забудовників Чернівців з 2016 року і має у своєму доробку 14 таких самих будинків та 2 висотки на 3 під’їзди, куди вже заселилися щасливі мешканці. Особливість роботи будівельної компанії Albertina – створювати довершені будівлі, використовуючи професійний дизайнерський і мистецький підхід у плануванні будівель, їхньому зведенні, будівництві елементів фасаду та оформленні території.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Затишне житло – на околиці міста!


Житловий комплекс таунхаусів Albertina розташований у затишному передмісті з неймовірним панорамним краєвидом – с. Чагор, вул. Спортивна (заїзд із вул. Миколаївської).
Комплекс складається із 2-х секцій комфортного житла по 4 будинки, де кожен має площу 140 м кВ і розрахований на одну сім’ю.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


До 1-ї секції входять 4 будиночки, поєднані у блок, із власною земельною ділянкою до кожного та паркомісцем перед будинком на 2 авто. Також є додаткові місця на гостьовому паркінгу.
На першому поверсі кожного будинку розташована сучасна кухня-студія (31 м кв.), окрема ванна, окремий туалет. Під сходами на другий поверх –невелика комірчина. На другому поверсі – дві спальні кімнати по 20,7 та 15,7 м кв., а на третьому – простора тераса відкритого і закритого типу площею 40 м кв.

2-га секція теж складається із 4-х будиночків з кухнею-студією, і двома спальнями такої самої площі, як у 1-й секції. Різниця в тому, що тут на третьому поверсі розташований парапет, де можна обладнати душову або гардеробну, або туалет. На цьому поверсі знаходиться ще одна кімната площею 17 м кв., панорамне вікно і вихід на терасу (у будинках із терасою закритого типу), а сама тераса має площу 20 м кв.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Станьте власником будинка за акційною ціною!

Придбавши будиночок у котеджному містечку Albertina, ви маєте можливість стати повноправним господарем комфортного житла
Європейського рівня та отримати цілу низку переваг:
- Акційна ціна* для придбання у вересні! – 1700 000 грн за будинок площею 140 м кв. (*акція діє з 18.09 по 30.09.2020р.)

- Зручне місцезнаходження – до комплексу, який розташований на околиці міста, легко добиратися громадським транспортом або на власному авто.

- Всі комунікації міські підведені до кожного будинку – вода, каналізація, газ, світло, ліньовка (стічні води витягуються за місто).

- На момент придбання будинку кожен власник отримує у будинку розведену електрику, сантехніку, нанесену стартову гіпсову штукатурку.

- Територія біля будинку і комплексу повністю облаштована.

- Гарантія на житло – 25-50 років.

Обирайте краще житло для себе, втілюйте свої мрії в реальність та насолоджуйтеся результатом!
Комфортне європейське житло вже чекає на Вас!

Додаткова інформація за тел.: 099 510 59 68.

https://www.facebook.com/ALBERTINA.Chernivtsi
Редактор: Марія Фернюк
18-09-2020, 20:00
Коментарів 0 Переглядів 4 548

Теги -
Захворюваність кашлюком реєструвалася переважно у Чернівецькому районі
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!