RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Якщо ви шукаєте будиночок своєї мрії, котеджне містечко Albertina – саме те місце, де ви почуватиметесь щасливими!

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Візитівкою триповерхових таунхаусів ЖК Albertina стали просторі освітлені тераси відкритого і закритого типів на третьому поверсі, де можна встановити басейн, зробити зону для барбекю чи відпочинку, засмагання, проводити затишні вечори з друзями та коханими, зустрічати романтичні світанки і насолоджуватися панорамним виглядом міста, а на зиму облаштувати тут розкішний зимовий сад.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Ще одна особливість котеджного містечка Albertina – сучасний дизайнерський проєкт фасаду у стилі хай-тек, поєднаний із оздобленням декоративною австрійською цеглою і красивим ландшафтним дизайном, створюють атмосферу теплого і затишного родинного гніздечка, куди завжди хочеться повертатися після робочого дня. Окраса усього котеджного містечка – вишуканий мурал на стіні одного із будинків, майстерно виконаний на замовлення одним із чернівецьких художників.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Автор цього проєкту – Будівельна компанія Albertina, яка працює на ринку забудовників Чернівців з 2016 року і має у своєму доробку 14 таких самих будинків та 2 висотки на 3 під’їзди, куди вже заселилися щасливі мешканці. Особливість роботи будівельної компанії Albertina – створювати довершені будівлі, використовуючи професійний дизайнерський і мистецький підхід у плануванні будівель, їхньому зведенні, будівництві елементів фасаду та оформленні території.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Затишне житло – на околиці міста!


Житловий комплекс таунхаусів Albertina розташований у затишному передмісті з неймовірним панорамним краєвидом – с. Чагор, вул. Спортивна (заїзд із вул. Миколаївської).
Комплекс складається із 2-х секцій комфортного житла по 4 будинки, де кожен має площу 140 м кВ і розрахований на одну сім’ю.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


До 1-ї секції входять 4 будиночки, поєднані у блок, із власною земельною ділянкою до кожного та паркомісцем перед будинком на 2 авто. Також є додаткові місця на гостьовому паркінгу.
На першому поверсі кожного будинку розташована сучасна кухня-студія (31 м кв.), окрема ванна, окремий туалет. Під сходами на другий поверх –невелика комірчина. На другому поверсі – дві спальні кімнати по 20,7 та 15,7 м кв., а на третьому – простора тераса відкритого і закритого типу площею 40 м кв.

2-га секція теж складається із 4-х будиночків з кухнею-студією, і двома спальнями такої самої площі, як у 1-й секції. Різниця в тому, що тут на третьому поверсі розташований парапет, де можна обладнати душову або гардеробну, або туалет. На цьому поверсі знаходиться ще одна кімната площею 17 м кв., панорамне вікно і вихід на терасу (у будинках із терасою закритого типу), а сама тераса має площу 20 м кв.

Шукаєте будинок своєї мрії на околиці Чернівців? Котеджне містечко "Albertina" – саме те місце, де ви будете щасливими!*


Станьте власником будинка за акційною ціною!

Придбавши будиночок у котеджному містечку Albertina, ви маєте можливість стати повноправним господарем комфортного житла
Європейського рівня та отримати цілу низку переваг:
- Акційна ціна* для придбання у вересні! – 1700 000 грн за будинок площею 140 м кв. (*акція діє з 18.09 по 30.09.2020р.)

- Зручне місцезнаходження – до комплексу, який розташований на околиці міста, легко добиратися громадським транспортом або на власному авто.

- Всі комунікації міські підведені до кожного будинку – вода, каналізація, газ, світло, ліньовка (стічні води витягуються за місто).

- На момент придбання будинку кожен власник отримує у будинку розведену електрику, сантехніку, нанесену стартову гіпсову штукатурку.

- Територія біля будинку і комплексу повністю облаштована.

- Гарантія на житло – 25-50 років.

Обирайте краще житло для себе, втілюйте свої мрії в реальність та насолоджуйтеся результатом!
Комфортне європейське житло вже чекає на Вас!

Додаткова інформація за тел.: 099 510 59 68.

https://www.facebook.com/ALBERTINA.Chernivtsi
Редактор: Марія Фернюк
18-09-2020, 20:00
Коментарів 0 Переглядів 4 541

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги