RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Новини компанії

У наш час у продажу є практично все, чого тільки душа забажає: від свіжих українських овочів нового врожаю до рідкісних екзотичних делікатесів. Основними критеріями вибору продуктів мешканці нашої Буковини вважають якість і безпеку.

Сертифікація «АТБ»: будь-який продукт на поличці магазину відповідає найвищим міжнародним стандартам*


Зараз мережа має майже чотири мільйони постійних покупців. Щоб за будь-яких умов пропонувати клієнтам лише свіжі та здорові продукти, компанія "АТБ-Маркет" за європейським зразком створила багаторівневу систему аудиту якості.
Давайте розглянемо детальніше, завдяки чому на численні полички 1154 супермаркетів лідера вітчизняного ритейлу в 24 областях України, включаючи і Чернівецьку, потрапляють якісні продукти: без небезпечних добавок, токсичних барвників і шкідливих для здоров’я консервантів.

Сертифікація «АТБ»: будь-який продукт на поличці магазину відповідає найвищим міжнародним стандартам*


Супермаркети найбільшої української торговельної мережі з 2017 року проходять сертифікацію на відповідність загальновизнаному міжнародному стандарту ISO 22000:2005. У багатьох розвинених країнах світу наявність такого документа є своєрідним знаком якості та гарантією безпеки продуктів харчування. Ґрунтується такий стандарт на принципах Hazard Analysis and Critical Control Points (аналіз ризиків і критичні точки контролю). Фахівці ретельно відстежують шлях харчового продукту: обробка сировини, дотримання технологій під час виробництва, суворе виконання умов зберігання і транспортування. Тож коли клієнт купує продукцію в магазині мережі, він може бути впевненим у її якості. До початку поточного року було сертифіковано вже понад п'ятсот магазинів.

Сертифікація «АТБ»: будь-який продукт на поличці магазину відповідає найвищим міжнародним стандартам*


Також з літа 2020 року супермаркети "АТБ" проходять так званий ресертифікаційний аудит системи менеджменту безпеки харчової продукції. Проводить його незалежний міжнародний орган із сертифікації – "Quality Austria". Перевіряють відповідність новій версії міжнародного стандарту ISO 22000:2018. Такі документи повторно отримали вже 502 магазини "АТБ". Ще 130 дискаунтерів найбільшої за багатьма показниками торговельної мережі країни цю сувору перевірку пройдуть вперше. Таким чином, до кінця поточного року будуть сертифіковані за міжнародним стандартом ISO 22000:2018 більше половини магазинів "АТБ".
Дійсно, ця система дуже складна, вимагає величезних зусиль, уваги та ресурсів. Вона дозволяє прогнозувати, враховувати, оцінювати, попереджати і зводити до нуля будь-які можливі ризики для продукту.

Сертифікація «АТБ»: будь-який продукт на поличці магазину відповідає найвищим міжнародним стандартам*


Нагадаємо, що в асортименті супермаркетів "АТБ", у тому числі й у Чернівцях, сьогодні понад 3,5 тис. найменувань різноманітних товарів. Те, що певний продукт є в асортименті мережі "АТБ" – багаторічного лідера вітчизняної галузі ритейлу – можна вважати підтвердженням його гарантованої якості, безпеки та відповідності найвищим міжнародним стандартам.
Разом із тим якість і безпеку продуктів харчування та товарів першої необхідності в "АТБ" ретельно перевіряє власний відділ контролю – причому робить це не менш суворо, ніж закордонні аудитори. Регулярно проводяться перевірки якості: щомісячні, щоквартальні, піврічні, річні. Також за потреби можуть призначити позапланову перевірку.
Зазвичай відбувається це так. Щомісяця з поличок магазинів цієї торговельної мережі відбирають понад тисячу зразків різних товарів, які відправляють на експертизу. У лабораторних умовах експерти аналізують хімічні, фізичні, органолептичні, показники продукту. Перевіряють практично всі характеристики. До реалізації в дискаунтерах мережі "АТБ" допускають тільки ті продукти, що є абсолютно безпечними та корисними.

Такий сучасний, сміливий і системний підхід дозволяє бути цілком впевненим у свіжості та безпеці будь-якого продукту в "АТБ", зокрема й у нашому головному місті Буковини.
Нагадаємо, що минулого року в Чернівцях на вулиці Руській, 219-Е (корп. 2) відкрили перший у регіоні сучасний і комфортний супермаркет "АТБ".
Редактор: Марія Фернюк
18-09-2020, 17:50
Коментарів 0 Переглядів 1 612

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги