RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Новини компанії

Ось і настала пора збирання врожаю більшості вітчизняних овочів та фруктів. Перед мешканцями нашої Буковини постає питання: де купити свіжу якісну картоплю (томати, кабачки, моркву, яблука, груші, кавуни, зелень тощо)? Адже зараз кожен знає, як важливо, аби овочі та фрукти були цілком безпечними, не містили нітратів, пестицидів та інших шкідливих для здоров'я речовин. Для майже чотирьох мільйонів постійних клієнтів найбільшої за багатьма показниками (товарообігом, кількістю магазинів, обсягом сплати податків тощо) торговельної мережі "АТБ" відповідь є очевидною.
Покупці в 298 населених пунктах України, включаючи й наші Чернівці, вже оцінили гарантовану якість продуктів у супермаркетах "АТБ", а також можливість економити кошти. Минулого року в головному місті Буковини на вулиці Руській, 219-Е (корп. 2) відкрили перший у регіоні сучасний супермаркет "АТБ".

Фруктово-овочевий набір від «АТБ»: купуймо тільки свіже та безпечне*


Сьогодні в 24 областях країни працюють 1150 магазинів лідера вітчизняного ритейлу. На численних поличках кожного з них представлені понад 3,5 тис. найменувань свіжої, здорової та безпечної продукції. Особливе місце в цьому асортименті зараз відведено так званим сезонним продуктам вітчизняного виробництва. Тільки уявіть: щодня компанія "АТБ-Маркет" закуповує в українських аграріїв для власних магазинів понад 300 тонн свіжих овочів, фруктів, зелені!

Фруктово-овочевий набір від «АТБ»: купуймо тільки свіже та безпечне*


Важливо, що всі угоди укладають відкрито, легально, оплата проводять безготівково. Це виключає навіть найменшу ймовірність фальсифікації. Зрозуміло, що під час пікового попиту окремі господарства були більш зацікавлені збувати власну продукцію за готівку. Однак "АТБ" як патріотична та соціально орієнтована компанія веде бізнес виключно легально та чесно. Багато хто з вітчизняних виробників аграрної продукції вже усвідомив, що співпраця з лідером торговельної галузі країни гарантує їм стабільність, а значить, успіх. У контракті чітко зазначені обсяги продукції, умови, суми та терміни, що дає можливість будувати конкретні плани на весь сезон, добре розуміти, скільки чого потрібно виростити, який прибуток можна отримати.
У 2020 році компанію "АТБ-Маркет" визнано найбільшим в Україні системним покупцем овочевої продукції вітчизняного виробництва. Це вагомий внесок в підтримку та розвиток українського аграрного сектору. Завдяки співпраці з "АТБ", фермерські господарства країни мали солідний ринок збуту та зуміли гідно провести навіть непрості часи суворого національного карантину. Зараз ситуація на аграрному ринку вже стабілізувалася.

Фруктово-овочевий набір від «АТБ»: купуймо тільки свіже та безпечне*


Щодня у збудовані за європейським зразком мультитемпературні розподільні центри "АТБ" надходить близько 70 тонн свіжої капусти, 100-150 тонн томатів і огірків, 10-15 тонн кабачків і баклажанів, 7-8 тонн зелені, десятки тонн овочів так званого борщового набору тощо. Після ретельної перевірки, в тому числі на вміст нітратів та інших небезпечних речовин, все це спрямовують до магазинів мережі. Важливо розуміти, що вітчизняні овочі та фрукти в "АТБ" сертифіковані та безпечні. Це стосується й екзотичних закордонних плодів, які протягом усього року можна придбати в таких супермаркетах. Зазвичай імпортується те, що неможливо виростити в українських умовах. Наприклад, банани, ананаси, кокоси, цитрусові тощо.

Разом з тим "АТБ" допомагає мільйонам клієнтів щодня економити кошти. Всю продукцію у магазинах мережі традиційно реалізують за максимально доступними цінами, які на 10-15% нижчі за середньоринкові. Акційні пропозиції та бонусна програма дозволяють зекономити 40% та навіть більше. При цьому якість продукції сумніву не піддається. В усіх супермаркетах найбільшої торговельної мережі діє програма "Гарантія свіжості". За її умовами тому, хто знайде на поличці маркету не дуже якісний продукт, компенсують його вартість у трикратному розмірі. Фактично до контролю якості лідер вітчизняного ритейлу долучив експертний потенціал мільйонів своїх клієнтів, зокрема й мешканців нашої Буковини. Саме ми з вами можемо бути найсуворішими ревізорами, оскільки купуємо продукти для своєї родини. Проте випадків такого "швидкого заробітку" вкрай мало. Завдяки складній багаторівневій системі контролю якості до маркетів "АТБ" можуть потрапити тільки стовідсотково якісні овочі та фрукти. Вони завжди сертифіковані, гарантовано свіжі та безпечні.
Цього року придбати потрібні продукти стало можливо, не покидаючи власної оселі – замовивши все необхідне онлайн в інтернет-магазині "АТБ".
Редактор: Марія Фернюк
10-09-2020, 17:30
Коментарів 0 Переглядів 1 791

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги