RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Пишні і м'які сирники з рум'яною скоринкою

М'які сирники з рум'яною скоринкою і з родзинками.

Сирники виходять пишні, високі, відмінно тримають форму, не розтікаються, не мають мучного смаку, а лише насичений смак сиру, інформує Ukr.Media.



Інгредієнти

- Сир жирністю 5% — 300 грамів

- Яйце — 1 шт.

- Ванільний цукор — 1 пакетик

- Цукор — 1 ст.л.

- Сіль — щіпка

- Родзинки — 50 грамів

- Манна крупа — 1 ст.л. в тісто і ще 4-5 ст.л. для панірування. Якщо сир дуже вологий, просто трохи збільште кількість манки.

Приготування

1. У сир додати манну крупу і яйце, добре перетерти сир і залишити його хвилин на 10-20, щоб манка набухла. Тим часом можна добре промити і просушити родзинки.

2. Додаємо в сирне тісто цукор, ванільний цукор, родзинки, все добре перемішуємо. Не раджу додавати цукор на першому етапі разом з яйцем і манкою, оскільки сир буде віддавати забагато вологи, а нам для сирників потрібна густа маса, щоб вони не розтікалися.

3. Руками формуємо невеликі сирні кульки, формуємо з них шайбочки висотою 1,5 — 2 см і обвалюють їх в манній крупі. З манки скоринка виходить більш хрустка, можна також обваляти в борошні для більш ніжної скоринки.

5. Смажимо сирники на суміші рослинної олії та вершкового масла на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
9-09-2020, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 2 031

Теги -


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.