М'які сирники з рум'яною скоринкою і з родзинками.
Сирники виходять пишні, високі, відмінно тримають форму, не розтікаються, не мають мучного смаку, а лише насичений смак сиру, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти
- Сир жирністю 5% — 300 грамів
- Яйце — 1 шт.
- Ванільний цукор — 1 пакетик
- Цукор — 1 ст.л.
- Сіль — щіпка
- Родзинки — 50 грамів
- Манна крупа — 1 ст.л. в тісто і ще 4-5 ст.л. для панірування. Якщо сир дуже вологий, просто трохи збільште кількість манки.
Приготування1. У сир додати манну крупу і яйце, добре перетерти сир і залишити його хвилин на 10-20, щоб манка набухла. Тим часом можна добре промити і просушити родзинки.
2. Додаємо в сирне тісто цукор, ванільний цукор, родзинки, все добре перемішуємо. Не раджу додавати цукор на першому етапі разом з яйцем і манкою, оскільки сир буде віддавати забагато вологи, а нам для сирників потрібна густа маса, щоб вони не розтікалися.
3. Руками формуємо невеликі сирні кульки, формуємо з них шайбочки висотою 1,5 — 2 см і обвалюють їх в манній крупі. З манки скоринка виходить більш хрустка, можна також обваляти в борошні для більш ніжної скоринки.
5. Смажимо сирники на суміші рослинної олії та вершкового масла на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
9-09-2020, 01:20
0
1 868