RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Соковиті, хрусткі і пухирчасті чебуреки — найпростіший і вдалий рецепт тіста

Соковиті, хрусткі і пухирчасті чебуреки — найпростіший і вдалий рецепт тіста

Соковиті, хрусткі чебуреки з тонким тестом і бульбашками. Сам рецепт тіста дуже простий і зручний, з доступних інгредієнтів, без додавання горілки й оцту.

Тісто, приготоване за цим рецептом, виходить дуже тонко розкачати, при цьому воно добре утримує соковиту начинку, не рветься, а при обсмажуванні апетитно пузириться, інформує Ukr.Media.



Інгредієнти

Тісто:

- Борошно — 250 грамів

- Вода (окріп) — 120 мл.

- Рослинна олія рафінована — 2 ст.л.

- Сіль — 0,5 ч.л.

Начинка:

- Свинина — 150 грамів

- Яловичина — 150 грамів

- Цибуля — 1 шт. (80 грамів)

- Вода холодна — 50-60 мл (залежно від вихідної жирності і соковитості фаршу)

- Сіль за смаком

- Чорний перець — за смаком

Приготування

1. В окріп додати сіль і рослинну олію. Влити суміш в борошно і замісити ложкою тісто.

2. Коли тісто трохи охолоне, вимішуємо руками 5-6 хвилин. Тісто покласти в харчову плівку або пакет і залишити відпочивати на 30 хвилин.

3. Змішаний фарш смачніше, ніж фарш з одного виду м'яса, тому краще використовувати свинину і яловичину. М'ясо пропустити через м'ясорубку. Лук можна теж пропустити через м'ясорубку або дуже дрібно порубати ножем.

4. Добавити в фарш воду для соковитості.

5. Тісто розділити на 8 частин. Розкачати дуже тонкий корж діаметром 24 см.

6. На одну половину покласти столову ложку з гіркою фаршу, розподілити, не доходячи до країв на 1,5 см.

7. Накрити другою частиною коржу, випустити повітря. Дуже ретельно з'єднати краї. Ножем для піци або за допомогою тарілки краї рівно обрізати.

8. Смажити у великій кількості рослинної олії на помірному вогні до рум'яної скоринки з кожного боку. Готові чебуреки викладаємо на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.

9. Чебуреки подаємо гарячими й насолоджуємося!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
2-09-2020, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 1 559

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.