RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Коли не потрібно вступати в шлюб: 4 причини

Шлюб-це великий крок. Людина, яку ви виберете в якості супутника життя, так чи інакше вплине на всі аспекти вашого життя: на ваше психічне здоров'я, на ваш душевний спокій, на те, як ви переживаєте трагедії і святкуєте перемоги, на те, як Ваші діти (якщо ви вирішите звести їх) будуть рости і багато іншого.

Вага цих аспектів вашого життя, не кажучи вже про безліч інших, якими ви поділитеся з партнером, змушує вас "вибирати з розумом", пише Главред.



Тим не менш, причини, за якими ми вибираємо партнера, численні і складні. Незалежно від того, самотні ви або перебуваєте у відносинах, ви, ймовірно, чули свою частку непрошених порад щодо шлюбу від добромисних (а іноді і пересичених) від різних людей.

Може бути важко відфільтрувати дрібки мудрості, і ще складніше об'єктивно поглянути на свої власні мотиви і побачити їх такими, якими вони є насправді.

Ми звернулися до експертів із взаємовідносин, щоб визначити найбільш поширені причини, через які люди вирішують вступити в шлюб, які можуть привести до проблем у відносинах в майбутньому.

Але цей список на 100% не є орієнтиром; людина і причини, з яких ви одружуєтеся, в кінцевому рахунку, є вашим вибором. Наша мета-допомогти вам зробити цей вибір більш розумним.

1. Ви одружуєтесь, тому що не хочете залишитися на самоті?

Для тих, хто боїться залишитися на самоті, експерти представляють такий контраргумент: що страшніше, залишитися на самоті або вийти заміж за невідповідну людину, яка буде з вами, просто тому, що Ви втомилися від самотності?

Ерін Парізі, ліцензований консультант з питань психічного здоров'я, і Хайді МакБейн, ліцензований терапевт з питань шлюбу та сім'ї, заявили, що це загальна проблема.

Постарайтеся не дозволяти цьому страху заважати вам насолоджуватися поточним періодом життя або тим, як ви цінуєте себе як особистість. Страх залишитися на самоті корениться в тому, як ви оцінюєте себе, а ваша цінність як особистості не визначається тим, з ким ви знаходитесь.

Знайдіть час, щоб стати тим, ким ви хочете бути в першу чергу, а потім знайдіть когось, хто буде радий бути з вами, тому що Ви вже живете своїм найкращим життям.

2. Чи вважаєте ви себе зобов'язаним вийти заміж?

"Як тільки пара оголосила про заручини, поширюються новини, починається планування весілля, і це може здатися нестримним, тікаючим поїздом. Спочатку може бути легко впасти в хвилювання і заблокувати будь-які негативні, настирливі думки, які можуть виникнути у людини", - сказав Парізі.

"Навіть якщо людина починає дивуватися, чи правильний він робить для себе вибір, він може відчути, що сказане їм щось розчарує занадто багатьох інших людей",-додає вона.

Думка про те, щоб розбити серце майбутньої дружини або чоловіка, розчарувати батьків, втратити авансові платежі або соромитися відмови від заручин в соціальних мережах, може створити достатньо внутрішніх потрясінь, які змусять вас укласти шлюб, в якому ви не впевнені.

Навіть до заручин зобов'язання може приймати інші форми, наприклад, члени сім'ї говорять вам що ваш годинник цокає, або ви відчуваєте, що ви повинні своїй другій половинці дату весілля, тому що ви давно зустрічаєтеся. Навіть спостереження за тим, як ваші друзі одружуються, може викликати почуття обов'язку.

"Я думаю, що багато людей думають, що вони "повинні" одружитися, коли інші люди у своїй групі друзів одружуються", - сказав Парізі. Небажання постійно бути третім, п'ятим або десятим колесом може вплинути на ваші причини, з яких ви вирішили одружитися.

Як би там не було, одруження, щоб довести щось комусь іншому-або навіть самому собі, - може привести вас до вибору того, кого Ви інакше не вибрали б.

3. Ви одружуєтеся з фінансових причин або через фінансову стабільність?

"Є й інші переваги, які дає шлюб, наприклад, фінансові або медичні пільги, або можливість слідувати за партнером, спрямованим в армію, які можуть привести пари до укладення шлюбу до того, як вони будуть готові до цього", - пояснив Парізі.

Реальність полягає в тому, що одруження з таких причин може призвести до того, що ви пропустите основні цінності або особистісні відмінності, залишитеся з тими, хто не хоче того ж від життя, що і ви, або хто не має таких же очікувань від шлюбу, як ви. тебе.

4. Чи викликає у вас занепокоєння вік?

"Багато людей мають уявлення про те, як вони хочуть, щоб їхнє життя виглядало в певному віці, і однією з віх для багатьох людей є шлюб", - сказав Парізі.

"Для людини, яка наближається до віку, який вони визначили як вік, в якому вони "повинні" вступити в шлюб, шлюб може стати більш важливим, ніж те, з ким вони одружуються.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
2-09-2020, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 1 623

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.