RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Новини компанії

В неділю, 23 серпня відбулося нагородження переможниці Національної премії "Мама року" Ірини ПЕРНАРОВСЬКОЇ.
Чернівчанка здобула перемогу в номінації "Блогер" за підсумками онлайн-голосування, розповівши свою історію "Знову мама".
Ірина – одна із 13 матусь-переможниць Національної премії "Мама року-2020".

Чернівчанка отримала нагороду Національної премії «Мама року» як кращий блогер*


Вже шостий рік поспіль Лінія магазинів EVA проводить конкурс, в якому беруть участь жінки з усієї України. Вони діляться своїми зворушливими історіями материнства у восьми різних номінаціях: "Натхнення", "Велике серце", "Сімейний затишок", "Спорт", "Успіх", "Супербабуся", "Блогер" та "Мій Дім – моя EVA".
Переможниць обирають за результатами оцінки експертів та інтернет-голосування.
Цьогоріч участь у конкурсі взяла рекордна кількість жінок, які розповіли 800 історій щасливого материнства. Це на 35% більше ніж торік.
У зв’язку з пандемією коронавірусу від традиції проведення масштабної конференції "Мама може", що склалася за останні два роки існування Національної премії "Мама року", довелося відмовитись.

Чернівчанка отримала нагороду Національної премії «Мама року» як кращий блогер*

Переможниця в м. Чернівці


Однак привітати та нагородити переможниць все ж вдалося в їх рідному місті. Надихаючим матусям Лінія магазинів EVA організувала справжнє свято. Їхній день розпочався з відпочинку в найкращому SPA-комплексі, далі програма перевтілення від стилістів та візажистів та професійна фотосесія. Завершенням казкового дня стала вечеря в колі сім’ї та вручення нагороди "Мама року" з численними подарунками від партнерів проєкту.

Чернівчанка отримала нагороду Національної премії «Мама року» як кращий блогер*
Відпочинок у SPA-комплексі


Ірина Пернаровська – активна матуся трьох дітей, яка нещодавно народила. Блог, який вона веде, налічує більше 700 тисяч підписників. В ньому Ірина ділиться своїм досвідом материнства, розповідає корисні поради та пише просто надихаючі пости.
Молода матуся на власному прикладі доводить, що декрет – це можливість реалізувати себе, відкрити свої приховані таланти та можливості. Ірина відкрила онлайн-магазин та запустила власний курс з ведення бізнесу.

Чернівчанка отримала нагороду Національної премії «Мама року» як кращий блогер*
Перевтілення від стилістів та візажистів


Колись, коли ми тільки починали нашу з чоловіком справу, було дуже важко. Ми працювали самостійно, діти були з нами, ми їх возили з собою в машині. Тепер вже трохи легше. Дуже виручає садочок, до того ж в нас є бабусі, та й на роботі ми дійшли до того рівня, що можемо найняти дівчат на допомогу. Багато хто зараз каже: "у вас таке гарне життя", але так було не завжди. Ми багато працювали, шукали як заробити. Мені доводилося вдень бути з дитиною, а вночі працювати. Бувало спала лише по 3-4 години,розповідає Ірина.

Свій блог Ірина почала вести, коли старшій доньці було 8 місяців. Тоді жінка хотіла, щоб в дитини були фото та сторіз ще з вагітності.

Я не мала якогось наміру заробляти на цьому, я просто побачила, що є мами, які пишуть про своїх дітей. Мені захотілося теж так робити, бути почутою. Тоді, я дуже чекала, щоб хтось відповів мені в коментарях. Ідеєю будо розповідати про життя, писати на юридичну тематику, адже я юрист в декреті. Залучити до себе людей було не легко, потрібно було замовляти рекламу.

Чернівчанка отримала нагороду Національної премії «Мама року» як кращий блогер*


Ірина виховує трьох дітей, старша – Єсенія, хлопчик – Тихан, і наймолодша донька – Санта. Вона зазначає, що немає точних порад та принципів виховання дитини, мамі варто робити, так, як їй подобається.

Діти всі різні, це можна помітити навіть по моїх дітям. В кожної дитини є свій характер, темперамент, треба підлаштовуватися під неї. Дуже важливо розвивати здібності дитини, таланти. Треба давати дітям можливість розвивати свої бажання, щоб дитина вчилася бути самостійною. Я думаю, що головна порада матерям – просто насолоджуватися дитиною, шукати до неї свій підхід. Не намагатися щось собі малювати, шукати якісь паради. Я стараюся весь час максимально приділяти дітям. Головне не депресувати, адже депресія і маленькі діти – це тимчасово.
Редактор: Марія Фернюк
27-08-2020, 12:18
Коментарів 0 Переглядів 3 945

Теги -


Викрили злочинну організацію, до якої входили відомі підприємці з Чернівців та службові особи
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.