Медове печиво – ароматне та неймовірно смачне.
Окрім вишуканих смакових якостей, воно відрізняється ще й більш тривалим терміном зберігання, порівняно із іншими видами солодкого печива. До того ж таку випічку можна присмачувати, наприклад, шматочками шоколаду, горіхами, сухофруктами, корицею, кардамоном або імбирем, пише
УНІАН.
Медове печиво з шоколадом - Борошно - 135 г
- Мед - 60 г
- Масло вершкове - 135 г
- Цукор - 125 г
- Яйця курячі - 3 шт.
- Шоколад темний - 100 г
- Сіль - 1 дрібка
- Сода - 1 дрібка
- Розпушувач тіста - 0,5 ч. л.
Масло розтопити з медом на плиті й нагрівати близько 5 хвилин до золотистого кольору. Залишити остигати. Ч
Тим часом збити яйця з цукром і сіллю до збільшення маси майже в 3 рази. Додати просіяне борошно з содою та розпушувачем. Перемішати.
Влити остиглу медово-масляну суміш і перемішати. Додати рубаний шоколад.
Наповнити формочки для печива не більш ніж на 3/4. Випікати при температурі 180°С близько 20 хвилин. Готовність перевіряти за допомогою сухої зубочистки або сірника.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
23-08-2020, 00:59
0
2 397