RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Історія успіху | Історія успіху Допомога захисникам | Медична допомога для переселенців | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Сирно-яблучний пиріг: як приготувати неймовірний смаколик

Домашні пироги зі свіжими фруктами або ягодами – це завжди дуже смачно.

У сезон рясного достигання яблук обов’язково слід приготувати яблучний пиріг. А якщо ще й додати сир – то вийде приголомшливий на смак десерт, пише УНІАН,

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram

Пиріг з яблуками та сиром
  • Борошно - 480 г
  • Маргарин або вершкове масло - 300 г
  • Яйця - 6 шт.
  • Сир (сухий) - 500 г
  • Яблука - 4 шт.
  • Цукор - 600 г
  • Розпушувач - 1 пакетик
  • Ванілін - 1 пакетик

1. Білки відокремити від жовтків. Розм'якшений маргарин розтерти з 200 грамами цукру, додати 3 жовтки та добре збити.

2. До масляно-яєчної суміші всипати просіяне борошно, розпушувач та половину пакетика ваніліну.

3. Замісити м'яке, еластичне тісто. Покласти його на 30 хвилин у холодильник.

4. Сир змішати з 200 г цукру, 3 жовтками, половиною пакетика ваніліну.

5. Яблука очистити й нарізати півмісяцями.

6. Тісто розподілити по формі, розрівняти. Викласти на нього сир. Зверху викласти скибочки яблук. Відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.

Пиріг має набути золотистого забарвлення.

Білки збити з 200 грамами цукру до міцних пік, викласти зверху на пиріг. Покласти у духовку при температурі 180°C на 10 хвилин. Верхній шар повинен стати золотистим, але залишитися м'яким (не слід перетримати пиріг).

Готовий пиріг з яблуками і сиром прикрасити за власним смаком.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
22-08-2020, 01:20
Коментарів 0 Переглядів 1 697

Теги -
• Новини партнерів
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Вітаюся з кожним, хто у вишиванці». Блог Надії Будної
У четвер, 19 травня, Чернівці відзначали всесвітній День вишиванки
Пального бракує, а машин на дорогах – ні. Блог Галини Олійник
Кризу обіцяють вирішити, але поки що з паливом біда
ВІДЕО Переглянути все відео

Більше мільйона книг вивезли тридцятьма фурами з-під Києва, коли там почалися активні бойові дії.

У Компанії засіяли ярими зерновими, олійними та технічними культурами майже 100 тис. га.

Підприємство Burovik копає криниці в Чернівцях і на околицях міста вже 10 років. І на їхньому рахунку понад 10 000 викопаних криниць і 1000 вигрібних ям та 100% тільки задоволених клієнтів.

Бажаєте, щоб день народження, корпоратив чи вечірка з друзями були веселими і незабутніми? Тоді ласкаво просимо в спортивно-розважальний клуб Space games у Чернівцях
• Теги