RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Внаслідок тривалого карантину та підвищення рівня безробіття погіршилась криміногенна ситуація в країні. Пояснюється така поведінка дуже просто — у людей закінчуються заощадження, що спонукає деяких громадян в складний період думати про заволодіння чужим майном. Тому частина населення все частіше звертається до послуг охоронних фірм. Скільки ж коштує сигналізація та як вона працює, розповіли в АЕБ "Ефорт".

Сигналізація «Ajax» за 1500 гривень!  Економія 6718 грн! Що пропонує охоронна компанія «Ефорт»?*


Вартість сигналізації

Найбільші витрати, з якими ви зіштовхнетесь, – це купівля охоронної сигналізації та її встановлення. Для повноцінного перекриття помешкання, наприклад двокімнатної квартири, ваш бюджет коливатиметься в межах 9-15 тис. гривень, залежно від обраного обладнання та монтажної організації. Серед операторів охоронного ринку в нашому регіоні виділяється пропозиція компанії "Ефорт", що пропонує монтаж та підключення нових клієнтів до пульта центральної охорони за допомогою безпровідної охоронної сигналізації Ajax лише за 1500 гривень.

Сигналізація «Ajax» за 1500 гривень!  Економія 6718 грн! Що пропонує охоронна компанія «Ефорт»?*


Ви тільки уявіть, увесь стартовий комплект Ajax StarterKit, у який входить і централь,що контролює роботу всіх інших датчиків, і бездротовий датчик відкривання дверей/вікна, і бездротовий датчик руху, і брелок для керування охоронною системою, компанія пропонує передати у безкоштовне* (за 0,01 грн) користування на час дії договору охорони. А це означає, що клієнт вже з самого початку економить повну вартість комплекту Ajax StarterKit – 5699 гривень.
І це ще не всі сюрпризи! Крім того, у подарунок клієнт отримує додатковий бездротовий датчик руху Motion Protect вартістю 1019 гривень, який повідомляє про перші ознаки вторгнення в дім або офіс.

Сигналізація «Ajax» за 1500 гривень!  Економія 6718 грн! Що пропонує охоронна компанія «Ефорт»?*


Отож, замовник охоронних послуг, зареєструвавшись через сайт компанії "Ефорт", отримує у користування за 1 копійку обладнання охоронної сигналізації Ajax на загальну суму 6718,00 гривень. До того ж, в акційний пакет входить також сервісне обслуговування та гарантія.



Дещо про "Агентство економічної безпеки "Ефорт"

У "Ефорт" також дуже гнучкі ціни на абонплату — охорона квартири 300 грн/міс. Як стверджує сама компанія на своєму офіційному сайті, підключення до пульту відбувається протягом дня. Більше того, компанія пропонує заморозити ціни на додаткове обладнання на час ремонту. Це означає, що не залежно від курсу долара нові клієнти отримують фіксовану вартість системи безпеки до моменту монтажу. У свою чергу, служба безпеки "ЕФОРТ" гарантує висококласний моніторинг об'єктів і моментальне реагування при надходженні тривожного сигналу, адже ресурси компанії дозволяють давати такі гарантії.

Сигналізація «Ajax» за 1500 гривень!  Економія 6718 грн! Що пропонує охоронна компанія «Ефорт»?*


"Агентство економічної безпеки "Ефорт" є одним із найбільших приватних охоронних компаній у Чернівцях. На місцевих теренах фірма працює більше 10 років та покриває більше 300 об’єктів пультової охорони. "Ефорт" має понад 18-річний досвід роботи у сфері охоронних послуг. На сьогодні компанія охоплює 14 областей, забезпечує охорону майже 4000 об’єктів, володіє сучасним автопарком та штатом понад 1200 працівників. Це дозволяє АЕБ "ЕФОРТ" бути авторитетом на ринку охоронних послуг та гарантувати безпеку своїм клієнтам.

Послуги компанії

Сигналізація «Ajax» за 1500 гривень!  Економія 6718 грн! Що пропонує охоронна компанія «Ефорт»?*


Щодо послуг компанії, то можна спостерігати як з кожним роком досвіду сфера послуг розширюється. Так, зараз компанія забезпечує фізичну та пультову охорону об’єктів різної складності та масштабу, охорону пожежної та техногенної безпеки, супровід залізничних вантажів та матеріальних цінностей, а також послуги поліграфу та клінінгу автозаправних станцій.
До ряду послуг компанії "ЕФОРТ" входить також встановлення цифрових систем безпеки. Зокрема компанія є офіційним партнером Ajax System Ukraine.

Переваги охоронної компанії "Ефорт"

Сьогодні на ринку дуже багато пропозицій пультової охорони. Однак, попри цей фактор, компанія має ряд переваг. По перше, надійність. Фірма встановлює новітніші системи безпеки, які контролюються фахівцями, тому пультова система буде працювати безпроблемно цілодобово. По друге, лояльність. Проаналізувавши ринок, ми зрозуміли, що "Ефорт" пропонує найвигідніші умови співпраці. Попри складну ситуацію зараз, їм вдається утримувати лояльні ціни та постійно проводити акції. По третє, індивідуальний підхід. Встановлення системи безпеки в компанії здійснюється кваліфікованими і досвідченими фахівцями з дотриманням всіх індивідуальних потреб і особистих переваг кожного конкретного замовника. До вас безкоштовно приїжджає фахівець, котрий прораховує необхідну кількість датчиків для максимального покриття даного об’єкту.

Сигналізація «Ajax» за 1500 гривень!  Економія 6718 грн! Що пропонує охоронна компанія «Ефорт»?*


Основною перевагою є сильна матеріально-технічна база, повністю оновлений автопарк та групи з професійних охоронців, які проходять суворий відбір та обов’язкове навчання. А час реагування становить не більше 7 хвилин, адже агентство несе матеріальну відповідальність за майно клієнтів. Передача сигналу тривоги відбувається по декількох каналах системи пультової охорони, відповідно у оператора, що працює з пультом, постійно оновлена інформація про стан сигналізації, а також про всі охоронні датчики. Навіть якщо і відбудеться поломка, то сигнал одразу поступає на пульт, що дає змогу оперативно її усунути. Таким чином, об'єкт буде завжди під охороною і ймовірність злому через технічну несправність буде зведено до нуля.

Як працює охоронна сигналізація Ajax

Ajax — це, насправді, багатофункціональний захист дому. Система розроблена за принципом "розумний дім", вона одразу сповіщає про будь-які негаразди: відсутність зв’язку з централлю, вимкнення електроенергії, низький заряд батареї, реагує на дим та затоплення і так далі. Проте може розрізнити рухи собаки чи кота і при цьому не спрацьовуватиме. Усі сповіщення миттєво приходять користувачу на мобільний телефон у вигляді push-повідомлень, SMS або дзвінків, а також надходять на пульт охорони.

Бездротова система безпеки може охопити територію до 2000 м та чудово підходить для приватної садиби. Також, централь підтримує до 150 датчиків і до 50 відеокамер, що, також, чудово підходить для багатоповерхового об’єкту.



Агентство економічної безпеки "ЕФОРТ" забезпечує надійний захист вашого майна у будь-якій ситуації. Компанія перевірена часом та досвідом і створює всі необхідні умови для вашої безпеки та комфорту.

* Акція діє до 31.12.2020 року.

м. Чернівці, просп. Незалежності, 96 (оф. 309-310)
Т.: (067) 691 61 01, (050) 072 69 55, (0372) 95 36 36
www.effort.com.ua
e-mail: efort19@ukr.net
https://www.facebook.com/efort19/
Редактор: Марія Фернюк
21-09-2020, 09:48
Коментарів 0 Переглядів 8 647

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги