Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*

новини / прес-релізи
8 193
0
* На правах реклами

Подружжя Андрія й Марії Шемберко добре знають на Вижниччині. Адже це в їхніх магазинах в Миговому і Берегометі близько 20 років завжди свіже й відбірне м’ясо різних видів, ковбаски-гриль, сосиски, готові замариновані шашлики, напівфабрикати, домашні пельмені, вареники, печиво і, звичайно ж, смачні та ароматні домашні копчені ковбаси й шинка, виготовлені за давніми родинними рецептами і копчені на фруктових дровах. Вже понад 10 років родина Шемберко активно займається виготовленням крафтових ковбас та м’ясних делікатесів, смак яких добре відомий не лише у Миговому і сусідньому Берегометі.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


Поласувати цими смаколиками прагнуть багато гурманів з усієї України і не тільки. Ковбаси Шемберка постійно розширюють свою географію, давно перетнувши межі України. Чоловік з жінкою навіть жартують з цього приводу, що їхня ковбаса об’їздила весь світ і бачила більше, ніж вони самі. Адже посилки і передачі з продукцією ПП Шемберко розлітаються і роз’їжджаються до Італії, Німеччини, Австрії, Іспанії, Португалії, Греції і навіть Канарських островів. Тобто усюди, де є українські заробітчани і подорожувальники, які купують ці улюблені делікатеси для своїх родичів, друзів, знайомих.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


У чому унікальність ковбас?

– Наша ковбаса справді об’їхала весь світ, чим ми пишаємося, – розповідає Марія Шемберко. – Вона чудово зберігається: під час транспортування у вакуумі – більше 2-х тижнів, а в холодильнику без вакууму підсихає і може лежати місяць або й пів року.
Хочете знати, у чому унікальність нашої продукціЇ? Все дуже просто – ми пропонуємо тільки якісні вироби, виготовлені зі свіжого натурального домашнього м’яса. Не застосовуємо хімічних добавок, барвників, консервантів, штучних ароматизаторів. Унікальність нашої продукції – в технології виготовлення ковбасних крафтових продуктів за старовинними рецептами, якими користувалися наші предки. Уся продукція виготовляється вручну. Використовуємо лише натуральні спеції: чорний перець, часник, коріандр, паприку тощо і натуральну кишку. Замість селітри беремо сіль, цукор, олію.
Виготовляємо м’ясні делікатеси з м’яса свинини, телятини, яловичини, яке закуповуємо у людей і вирощуємо на власній міні-фермі. Щоб повністю контролювати якість виробництва від початку і до кінця, забій тварин і поділ м’яса на сорти здійснюємо самі. Для ковбас беремо м’ясо яловичини віком від 0,5 до 1,5 року і якісну свинину.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


Секрети доброї ковбаси від Марії Шемберко

– Щоб ковбаса вдалася, не завжди достатньо вибрати якісне м’ясо. Чимале значення має дотримання пропорцій усіх інгредієнтів та технологічного процесу, – розповідає пані Марія. – Після забою тварини, потрібно, щоб м’ясо вистоялося добу. Потім його розрізають на шматки і маринують в солі 24 години, обов’язково у холодній кімнаті, щоб не використовувати штучних інгредієнтів. Якщо цього не дотримуватися, ковбаса буде кришитися. Деякі сорти м’яса можна навіть підморозити, щоби вийшла добра ковбаса. Потім додаємо спеції: перець, коріандр, часник натуральний, а не порошковий. Перемелюємо м’ясо, добре вибиваємо його, наповнюємо оболонки. Краще наповнювати оболонки звечора, щоби вони постояли ніч і добре просочилися, а вдосвіта покласти коптити. Коптимо 6 годин на плодових дровах вишні, черешні, яблуні або бука. Дим цих дерев найкраще підходить для м’яса, надаючи йому неповторного смаку та аромату.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


Не ковбасою єдиною…
Сучасну людину складно чимось здивувати. Проте м'ясні делікатеси від ПП Шемберко стануть відкриттям для найвибагливішого гурмана. Окрім запашних копченостей, серед яких кілька видів ковбас, шинка, підчеревина, реберця, курячі крильця, курячі стегенця, Шемберко пропонують своїм постійним і новим клієнтам кілька видів варено-копчених ковбас, сальтисон, кров’янку, паштетну, печінкову, ліверну ковбаси, домашню варену ковбасу, яка чудово підходить для салатів і бутербродів та набагато перевищує смак магазинної. А унікальне паприковане сало за рецептом Шемберко взагалі, кажуть, творить дива, як і натуральні шкварочки, смачні, як у дитинстві у бабусі.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


З особливою турботою сім’я Шемберко підійшла до тих своїх клієнтів, які полюбляють пікники на природі чи зібралися на відпочинок у гори. Щоб не тягти із собою важкі сумки із улюбленими стравами для пікніка і грилю, ви можете придбати у Миговому у магазині "Свіже м’ясо" у центрі чи в Берегометі в торговому центрі "Тандем" надзвичайно смачні, вже готові замариновані стейки зі свинини, яловичини, курочки, шашлики, ковбаски, курячі крильця, стегенця, гомілки, сосиски, костицю за прийнятними цінами. Свіже м’ясо можна придбати лише у вище вказаних магазинах, а Маринади також можна замовити із доставкою.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


У фірмових магазинах на продукцію від ПП Шемберко щосереди діють досить привабливі знижки!
За телефоном можна замовити доставку копченостей і маринадів до Чернівців, умови узгоджуються за домовленістю.
Продукцію ПП Шемберко можна придбати в Миговому (магазин "Свіже м’ясо") у центрі та в Берегометі (торговий центр "Тандем"), а також за допомогою онлайн-замовлень через соцмережі.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


З усім асортиментом виробів, цінами і акційними пропозиціями можна ознайомитися на сторінці https://www.facebook.com/shemberko.com.ua


Телефон для довідок і замовлень: +38 096 464 49 31.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

01:00
Щоб покращити смак. Сім причин, чому ваша кава гірка — і як її правильно заварити
00:45
Що приклеїти на підошву – лайфхаки, щоб взуття не ковзало
00:30
Кому не можна пити кефір? Дізнайтесь, чи входите ви в групу ризику
00:15
Є у кожному домі: чотири продукти, які часто їдять довгожителі світу
22 лютого, 2025
23:45
5 знаків Зодіаку, яким навесні загрожує небезпека: будьте обережні, якщо ви у списку
23:15
Не тільки м'ясо: 12 найкращих продуктів із високим вмістом заліза
22:58
Орбан зробив цинічну заяву про "те, що залишиться" від України
22:34
Папа Римський переніс астматичний криз, його стан критичний, - Ватикан
22:10
"Так несподівано": померла багаторічна завідувачка терапевтичного відділення лікарні на Буковині
22:00
У 4 знаків Зодіаку починається нове життя. Вони відродяться з попелу
21:36
Правила без винятків: 7 речей, які ніколи не варто прати в гарячій воді
21:15
«Раджу всім не вішати носа». Професору ЧНУ Юрію Макару – 90 років, а він досі викладає
ексклюзив
20:59
У Генштабі підтвердили ураження нафтоперекачувальної станції у Краснодарському краї
20:36
Снайпери ліквідували морпіхів РФ, які просувались через річку - відео
20:13
Українська ракета "Трембіта": експерт оцінив, чи зможе вона прорвати ППО Москви
19:58
Що робити, якщо домашній Wi-Fi погано працює: зверніть увагу на деякі предмети
19:38
Трамп погрожує Україні "проблемами" за відмову від угоди з ресурсами
19:16
Герої Буковини: на війні загинув молодий воїн Василь Беслюбняк
18:58
Чому каву п'ють з холодною водою: просте пояснення, що з нею потрібно робити
18:34
ЄС не може погодити 20 мільярдів євро для України
18:11
Українські біатлоністи - восьмі в естафеті ЧС-2025
17:59
Ця консерва - найкращий продукт для здоров’я людей похилого віку: зміцнить серце та кістки
17:40
Як правильно рахувати зарплату: скільки реально отримуємо на руки та чи вигідніше працювати через ФОП
17:20
Україна очікує на нові постачання F-16 цього року, - Зеленський
17:00
Хотів купити інструмент: на Буковині аферисти видурили у чоловіка 56 тисяч
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм