RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Подружжя Андрія й Марії Шемберко добре знають на Вижниччині. Адже це в їхніх магазинах в Миговому і Берегометі близько 20 років завжди свіже й відбірне м’ясо різних видів, ковбаски-гриль, сосиски, готові замариновані шашлики, напівфабрикати, домашні пельмені, вареники, печиво і, звичайно ж, смачні та ароматні домашні копчені ковбаси й шинка, виготовлені за давніми родинними рецептами і копчені на фруктових дровах. Вже понад 10 років родина Шемберко активно займається виготовленням крафтових ковбас та м’ясних делікатесів, смак яких добре відомий не лише у Миговому і сусідньому Берегометі.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


Поласувати цими смаколиками прагнуть багато гурманів з усієї України і не тільки. Ковбаси Шемберка постійно розширюють свою географію, давно перетнувши межі України. Чоловік з жінкою навіть жартують з цього приводу, що їхня ковбаса об’їздила весь світ і бачила більше, ніж вони самі. Адже посилки і передачі з продукцією ПП Шемберко розлітаються і роз’їжджаються до Італії, Німеччини, Австрії, Іспанії, Португалії, Греції і навіть Канарських островів. Тобто усюди, де є українські заробітчани і подорожувальники, які купують ці улюблені делікатеси для своїх родичів, друзів, знайомих.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


У чому унікальність ковбас?

– Наша ковбаса справді об’їхала весь світ, чим ми пишаємося, – розповідає Марія Шемберко. – Вона чудово зберігається: під час транспортування у вакуумі – більше 2-х тижнів, а в холодильнику без вакууму підсихає і може лежати місяць або й пів року.
Хочете знати, у чому унікальність нашої продукціЇ? Все дуже просто – ми пропонуємо тільки якісні вироби, виготовлені зі свіжого натурального домашнього м’яса. Не застосовуємо хімічних добавок, барвників, консервантів, штучних ароматизаторів. Унікальність нашої продукції – в технології виготовлення ковбасних крафтових продуктів за старовинними рецептами, якими користувалися наші предки. Уся продукція виготовляється вручну. Використовуємо лише натуральні спеції: чорний перець, часник, коріандр, паприку тощо і натуральну кишку. Замість селітри беремо сіль, цукор, олію.
Виготовляємо м’ясні делікатеси з м’яса свинини, телятини, яловичини, яке закуповуємо у людей і вирощуємо на власній міні-фермі. Щоб повністю контролювати якість виробництва від початку і до кінця, забій тварин і поділ м’яса на сорти здійснюємо самі. Для ковбас беремо м’ясо яловичини віком від 0,5 до 1,5 року і якісну свинину.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


Секрети доброї ковбаси від Марії Шемберко

– Щоб ковбаса вдалася, не завжди достатньо вибрати якісне м’ясо. Чимале значення має дотримання пропорцій усіх інгредієнтів та технологічного процесу, – розповідає пані Марія. – Після забою тварини, потрібно, щоб м’ясо вистоялося добу. Потім його розрізають на шматки і маринують в солі 24 години, обов’язково у холодній кімнаті, щоб не використовувати штучних інгредієнтів. Якщо цього не дотримуватися, ковбаса буде кришитися. Деякі сорти м’яса можна навіть підморозити, щоби вийшла добра ковбаса. Потім додаємо спеції: перець, коріандр, часник натуральний, а не порошковий. Перемелюємо м’ясо, добре вибиваємо його, наповнюємо оболонки. Краще наповнювати оболонки звечора, щоби вони постояли ніч і добре просочилися, а вдосвіта покласти коптити. Коптимо 6 годин на плодових дровах вишні, черешні, яблуні або бука. Дим цих дерев найкраще підходить для м’яса, надаючи йому неповторного смаку та аромату.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


Не ковбасою єдиною…
Сучасну людину складно чимось здивувати. Проте м'ясні делікатеси від ПП Шемберко стануть відкриттям для найвибагливішого гурмана. Окрім запашних копченостей, серед яких кілька видів ковбас, шинка, підчеревина, реберця, курячі крильця, курячі стегенця, Шемберко пропонують своїм постійним і новим клієнтам кілька видів варено-копчених ковбас, сальтисон, кров’янку, паштетну, печінкову, ліверну ковбаси, домашню варену ковбасу, яка чудово підходить для салатів і бутербродів та набагато перевищує смак магазинної. А унікальне паприковане сало за рецептом Шемберко взагалі, кажуть, творить дива, як і натуральні шкварочки, смачні, як у дитинстві у бабусі.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


З особливою турботою сім’я Шемберко підійшла до тих своїх клієнтів, які полюбляють пікники на природі чи зібралися на відпочинок у гори. Щоб не тягти із собою важкі сумки із улюбленими стравами для пікніка і грилю, ви можете придбати у Миговому у магазині "Свіже м’ясо" у центрі чи в Берегометі в торговому центрі "Тандем" надзвичайно смачні, вже готові замариновані стейки зі свинини, яловичини, курочки, шашлики, ковбаски, курячі крильця, стегенця, гомілки, сосиски, костицю за прийнятними цінами. Свіже м’ясо можна придбати лише у вище вказаних магазинах, а Маринади також можна замовити із доставкою.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


У фірмових магазинах на продукцію від ПП Шемберко щосереди діють досить привабливі знижки!
За телефоном можна замовити доставку копченостей і маринадів до Чернівців, умови узгоджуються за домовленістю.
Продукцію ПП Шемберко можна придбати в Миговому (магазин "Свіже м’ясо") у центрі та в Берегометі (торговий центр "Тандем"), а також за допомогою онлайн-замовлень через соцмережі.

Родина з Мигового виготовляє унікальні м’ясні делікатеси*


З усім асортиментом виробів, цінами і акційними пропозиціями можна ознайомитися на сторінці https://www.facebook.com/shemberko.com.ua


Телефон для довідок і замовлень: +38 096 464 49 31.
Редактор: Марія Фернюк
29-07-2020, 13:00
Коментарів 0 Переглядів 7 676

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.