Неймовірно смачний та простий рецепт манника, який може приготувати кожен. А поєднання кокосової стружки, какао та манної крупи додасть ніжний смак вашому пирогу, інформує
Ukr.Media.
ІнгредієнтиЯйця — 4 шт.
Цукор — 180 грамів
Кефір — 230 грамів
Олія рослинна без запаху — 150 грамів
Розпушувач — 10 грамів
Сода — 0.5 ч. л. не замінювати розпушувачем
Сіль — 0.5 ч. л.
Ванільний цукор або екстракт — 1 пакетик
Манна крупа — 280 грамів
Кокосова стружка — 80 грамів
Какао 2 ст. л.
Сметана — 170 грамів
Просочення:Молоко — 230 мл.
Цукор — 120 грамів
Просочення (другий варіант):Вода — 230 мл.
Цукор — 120 грамів
Сік половини лимона
Приготування1. Змішати яйця з цукром і ванільним цукром.
2. Додати сіль і збити міксером 1 хвилину.
3. Додати кефір, манку, кокосову стружку, розпушувач, соду і какао. Перемішати.
4. Додати масло, сметану і ще раз збити.
5. Форму змастити олією або застелити пергаментом. Вилити тісто. Випікати в розігрітій до 180° духовці близько 40 хвилин, але час може змінюватися, все залежить від вашої духовки.
6.Якщо горить верх, то через 25-30 хвилин накрийте верх фольгою.
7. Пиріг повинен вийти щільним зверху і не приставати до рук.
8. Молоко змішати з цукром і довести до кипіння.
9. Пиріг розрізати на шматочки і залити молоком. Дати повністю охолонути.
10. Прикрасити кокосовою стружкою або дрібними горішками.
Можна приготувати такий же манник тільки без какао.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
27-07-2020, 01:20
0
972