Швидкий літній салат із зеленим горошком і фетою

новини
1 484
0
Швидкий літній салат із зеленим горошком і фетою

Салат із зеленим горошком і сиром – легка і смачна страва, яку можна приготувати на обід або вечерю. Він неодмінно порадує вас своїм свіжим літнім смаком.

Лайм в рецепті можна замінити лимоном, а замість зеленої цибулі взяти базилік або тархун.



Салат з фетою і зеленим горошком

Час приготування: 5 хвилин

Калорійність: 150 ккал на 100 г

Складові:

1 банка (400 г) консервованого або 300 г вареного молодого зеленого горошку

200 г фети

150 г листя молодого шпинату або салатного міксу

1 лайм

40 г зеленої цибулі

30 г мл оливкової олії.

Спосіб приготування:

Фету поріжте кубиками, додайте до сиру молодий горошок і листя салату.

Заправте оливковою олією і збризніть соком лайма.

Подавайте, присипавши подрібненою зеленою цибулею.

Як варити зелений горошок

Витягти горошини з стручків. Жовті і зморщені боби викинути;

Наповнити каструлю на 2/3 об'єму холодною водою і довести до кипіння. Додати сіль і соду з розрахунку 1 чайна ложка солі і 1/2 чайної ложки соди на 3 склянки води;

Засипати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин. Чим молодше горошок, тим він швидше звариться;

Готовий зелений горошок відкинути на друшляк і промити холодною водою.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: