RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Необов’язково усі хочуть змін, але саме зараз з’явилась нагальна потреба в реалізації давно омріяних професій.
Професійний художник-митець є саме однією з тих професій, яка потребує підготовки та додаткових знань.

Як стати митцем на сучасному українському арт-маркеті?*


Що потрібно для кар’єри художника

Необхідні знання можливо отримати у інститутах, університетах. А це потребує не менш ніж 5-6 років навчання.
Альтернативний спосіб – це відвідання курсів малюнку. Наприклад, слід почати з базових знань у академічному малюнку, а саме студія Артакадемія у Києві пропонує курси малюнку олівцем для початківців (ось приклад:http://www.artacademia.kiev.ua/kursy-risovaniya/kursu-akademicheskogo-risunka-karandashom-v-art-studii/kak-narisovaty-nos-v-profil-artacademia/)
Cтворення кар'єри художника не так вже відрізняється від створення самого мистецтва.
Ми виявили, що точно так само, як необхідність в знаннях для процесу створення мистецтва, варто навчатись і створенню художньої кар'єри.
Ми кажемо своїм студентам: "Ми витратили останні 15 років на те, щоб розібратися в цих речах , щоб вам не довелося цього робити". Хоча немає чіткої формули "просто зроби це", є абсолютно певні кроки, які необхідно зробити на цьому шляху.

Як і все, ваше мистецтво і ваша художня кар'єра – це процес розвитку

Існують етапи, віхи і пороги, які необхідно подолати.
Є 5 важливих кроків – ті ж самі, які я використовував, щоб перейти від голодуючого художника до процвітаючого навіть в міжнародному плані митця.
Це ті ж 5 кроків, які допомагають художникам по всьому світу, коли вони творять своє мистецтво, проводять персональні виставки, влаштовують резиденції і знаходять найбільш цікаві та тривалі способи заробляти гроші, займаючись тим, що вони люблять.
Ці художники навчилися створювати своє мистецтво, монетизувати своє покликання і приносити свої роботи у світ найцікавішими способами.

Як стати митцем на сучасному українському арт-маркеті?*


Крок 1: Знайдіть ваш поклик до мистецтва


Перший крок до становлення професійного художника (той, який сильний понад усяку міру) – це усвідомити, що у вас є сила створювати свою власну реальність, і що створення вашої реальності починається з прийняття зобов'язання вкладати весь вільний час та сили у кар’єру.
Деяка частина вас знає, що ви тут, щоб створювати мистецтво (навіть якщо ви з усіх сил намагаєтеся в цьому зізнатися) і робити дуже великі речі. Усе починається з того, щоб взяти на себе зобов'язання заявити про своє покликання і назвати себе художником.
Одного разу ви можете сказати: "Так, я художник. Так, я тут, щоб створювати мистецтво, і я прагну зробити це", – все почне змінюватися.

Крок 2: Отримайте ясність і впевненість у створенні свого мистецтва

Поки ви не створюєте своє мистецтво на постійній основі, майже нічого не трапиться.
Проведення виставок, продаж вашого мистецтва, монетизація вашої місії і побудова вашого контакт листу – все залежить від однієї цієї важливої істини: що ви з'являєтеся і створюєте своє мистецтво, коли хочете і як хочете. Ніщо менше не підійде.

Крок 3: Покажіть свою роботу і говоріть правду

Проведення виставки схоже на вечірку для художників. Коли ви стаєте професійним художником, дуже важливо, щоб ви з'являлися у світлі галерейних подій і дозволяли себе побачити, але для багатьох художників думка про подання свого мистецтва є одночасно хвилюючою і лякаючою перспективою.
Ми звикли грати по-маленькому і не робити радикальних кроків.
Тут ми віримо в те, що зможемо відновити свою силу і створити виставки, які ми любимо.
Спосіб зробити це полягає в тому, щоб відкрити свою аудиторію, ваше ідеальне місце зустрічі і умови, які найбільше підтримують вас у проведенні події, глибоко живлять вас та мистецтво, підкреслюють потужні сторони картин.
Це може бути навіть Спілка митців України на Львівській площі. Надважливість самого місця проведення полягає в тому, що повинна відбутися сама подія показу мистецтва на світло критиків, покупців та інших осіб, що будуть зацікавлені.

Як стати митцем на сучасному українському арт-маркеті?*


Крок 4: Монетизуйте, цінуйте своє мистецтво

Як тільки ви потрапили в потік, створюючи своє мистецтво і виконуючи свої роботи, прийшов час монетизації, отримання грошей, можливо не великих, але надзвичайно важливих у процесі становлення митця. Це означає, що ви також повинні позбутися від обмежуючих переконань голодуючого художника.
До тих пір, поки ви самі не будете вірити в те, що ви заслуговуєте заробляти на життя тим, що любите, швидше за все, ви цього не зробите.
Щоб стати тим митцем, яким ви тут є, потрібно знати, як просити те, що ви бажаєте, отримувати це і створювати більше достатку, ніж ви коли-небудь могли собі уявити.
Щоб зробити це, вам потрібно відсіяти свою стару історію з продажами, обмежити переконання, сімейні програми і відкинути менталітет голодного художника, який тримає вас.

Крок 5: Увімкніть співтовариство інших

Тепер, коли ви постійно створюєте, відчуваєте себе впевнено і цінуєте свою цінність, прийшов час об'єднати всі ваші дари, ваш конкретний творчий процес і вашу пристрасть до товариства в одному дружньому творчому покликанні.
Усі художники, з якими працює Артакадемія, знають, що їх роботи сильно впливають на інших.
Об'єднання всіх ваших талантів створює те, що я називаю вашим незвіданим творчим покликанням. У нас в студії Артакадемія був професор, який одного разу сказав, що створення хвилі вподобання мистецтвом того чи іншого автора потребує конкретних кроків за організації необхідної кількості виставок, а саме не менш 5, з інтервалом у 3-4 місяці, залученням не менш ніж 5 публікацій у профільних і загально-інформаційних виданнях, а також декілька публічних продажів картин безпосередньо на подіях.
Це дає поштовх, разом з початково-низькою ціною, до монетизації, повернення грошей, реінвестиції у саморекламу.
Редактор: Марія Фернюк
20-07-2020, 18:30
Коментарів 0 Переглядів 1 420

Теги -
Працівники Служби порятунку тричі виїжджали на розпилення повалених дерев у місті Чернівці.
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!