RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Мережа магазинів міні-м’ясокомбінату "Еко М’ясо" поповнилася ще однією точкою продажу. Четвертий магазин "Еко М’ясо" відкрився у Чернівцях на вулиці Гагаріна (зупинка "Прут"). А це означає, що ще більша кількість мешканців міста й області зможуть скуштувати смачні м’ясні вироби з натурального м’яса від буковинського виробника.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


"Стараємося, щоб для людей усе було смачне і свіже"

– Свою продукцію ми виготовляємо з екологічно чистого м’яса, без шкідливих добавок, консервантів та штучних ароматизаторів, – розповідає продавчиня Людмила Житарюк. – Використовуємо домашні рецепти наших батьків. Перед тим, як запустити виріб у продаж, дегустуємо його спочатку всім колективом. Якщо продукт сподобався, виводимо його на полиці магазинів. Стараємося, щоб для людей усе було смачне і свіже. Наші копченості виготовляємо лише за домашніми рецептами. Копчення відбувається тільки на дровах черешні, маринад – це часник, перець, сіль, лавровий лист, без застосування штучних підсилювачів смаку та консервантів. А для того, щоб кінцевий продукт був смачним, використовуємо на виробництві тільки свіже м’ясо, дотримуємося усіх гігієнічних норм та стандартів.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Двічі на день поповнюється асортимент

У новому магазині "Еко М’ясо" пропонують понад 100 найменувань продукції, яку вже встигли високо оцінити буковинці за її неповторний домашній смак і прийнятні ціни. Як і в інших точках продажу м’ясокомбінату, у щойно відкритому магазині двічі на день завозять свіжу продукцію у необхідній кількості.
Шанувальники свіжого натурального м’яса знайдуть тут великий вибір якісних продуктів на будь-який смак: охолоджене свіже м’ясо свинини, телятини, яловичини (вирізка, гуляш, костиця, м’якоть, балик, ребра свинні і яловичі, три види фаршу), тушки курей, перепілок, кролика, субпродукти.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Тут також пропонують напівфабрикати з м’яса та тіста за домашніми рецептами: вареники, пельмені, чебуреки.
Якщо ви збираєтеся на шашлик чи вирішили приготувати м’ясо на грилі вдома, обов’язково спробуйте продукцію для грилю від "Еко М’ясо": мариновані шашлики з різних видів м’яса, костицю, стейки, купати, ковбаски, мітітеї, мариновані рулети, свині рульки тощо.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Вражає також і великий вибір ароматних копченостей зі свинини та яловичини: каре, копчені ребра, балик, підчеревина, шия, ковбаса копчена рублена і домашня, варена ковбаса печінкова тощо.
Покупці мають можливість придбати продукцію, що є в наявності або ж замовити необхідні найменування і придбати того ж дня або наступного.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Тільки свіжа і якісна продукція для покупців

Усі м’ясні вироби "Еко М’ясо" зі свіжого м’яса зберігаються у холодильниках, розфасовані у вакуумні упаковки, на яких вказано дату запакування і термін зберігання. Завдяки цьому споживач бачить правдиву інформацію про товар і має можливість завжди купувати тільки свіжу продукцію. Крім того, в умовах дотримання карантину ніхто не торкається руками безпосередньо продукції.
У магазині дотримуються маскового режиму, продавчиня працює в рукавичках і масці, здійснюється регулярне прибирання приміщення з дезінфікуючими засобами.
Всю продукцію покупці можуть побачити у великих і просторих холодильних камерах. У залі працює кондиціонер.
Щодня тут піклуються про те, щоб покупці отримували свіже натуральне якісне м’ясо і м’ясні вироби найкращої якості і захотіли повертатися сюди знову і знову.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Магазин працює без вихідних, у будні – з 09.00 до 20.00, у суботу і неділю – з 9.00 до 19.00.

Адреси магазинів "Еко М’ясо":
м. Чернівці, вул. Гагаріна, 66-А
м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 23/77
с. Магала, вул. Чернівецька, 2-А
с. Чагор, вул. Головна, 31

Телефони для довідок та замовлень:
(050) 374 3023 (095) 247 2979
Редактор: Марія Фернюк
13-07-2020, 11:40
Коментарів 0 Переглядів 7 051

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги