RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Мережа магазинів міні-м’ясокомбінату "Еко М’ясо" поповнилася ще однією точкою продажу. Четвертий магазин "Еко М’ясо" відкрився у Чернівцях на вулиці Гагаріна (зупинка "Прут"). А це означає, що ще більша кількість мешканців міста й області зможуть скуштувати смачні м’ясні вироби з натурального м’яса від буковинського виробника.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


"Стараємося, щоб для людей усе було смачне і свіже"

– Свою продукцію ми виготовляємо з екологічно чистого м’яса, без шкідливих добавок, консервантів та штучних ароматизаторів, – розповідає продавчиня Людмила Житарюк. – Використовуємо домашні рецепти наших батьків. Перед тим, як запустити виріб у продаж, дегустуємо його спочатку всім колективом. Якщо продукт сподобався, виводимо його на полиці магазинів. Стараємося, щоб для людей усе було смачне і свіже. Наші копченості виготовляємо лише за домашніми рецептами. Копчення відбувається тільки на дровах черешні, маринад – це часник, перець, сіль, лавровий лист, без застосування штучних підсилювачів смаку та консервантів. А для того, щоб кінцевий продукт був смачним, використовуємо на виробництві тільки свіже м’ясо, дотримуємося усіх гігієнічних норм та стандартів.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Двічі на день поповнюється асортимент

У новому магазині "Еко М’ясо" пропонують понад 100 найменувань продукції, яку вже встигли високо оцінити буковинці за її неповторний домашній смак і прийнятні ціни. Як і в інших точках продажу м’ясокомбінату, у щойно відкритому магазині двічі на день завозять свіжу продукцію у необхідній кількості.
Шанувальники свіжого натурального м’яса знайдуть тут великий вибір якісних продуктів на будь-який смак: охолоджене свіже м’ясо свинини, телятини, яловичини (вирізка, гуляш, костиця, м’якоть, балик, ребра свинні і яловичі, три види фаршу), тушки курей, перепілок, кролика, субпродукти.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Тут також пропонують напівфабрикати з м’яса та тіста за домашніми рецептами: вареники, пельмені, чебуреки.
Якщо ви збираєтеся на шашлик чи вирішили приготувати м’ясо на грилі вдома, обов’язково спробуйте продукцію для грилю від "Еко М’ясо": мариновані шашлики з різних видів м’яса, костицю, стейки, купати, ковбаски, мітітеї, мариновані рулети, свині рульки тощо.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Вражає також і великий вибір ароматних копченостей зі свинини та яловичини: каре, копчені ребра, балик, підчеревина, шия, ковбаса копчена рублена і домашня, варена ковбаса печінкова тощо.
Покупці мають можливість придбати продукцію, що є в наявності або ж замовити необхідні найменування і придбати того ж дня або наступного.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Тільки свіжа і якісна продукція для покупців

Усі м’ясні вироби "Еко М’ясо" зі свіжого м’яса зберігаються у холодильниках, розфасовані у вакуумні упаковки, на яких вказано дату запакування і термін зберігання. Завдяки цьому споживач бачить правдиву інформацію про товар і має можливість завжди купувати тільки свіжу продукцію. Крім того, в умовах дотримання карантину ніхто не торкається руками безпосередньо продукції.
У магазині дотримуються маскового режиму, продавчиня працює в рукавичках і масці, здійснюється регулярне прибирання приміщення з дезінфікуючими засобами.
Всю продукцію покупці можуть побачити у великих і просторих холодильних камерах. У залі працює кондиціонер.
Щодня тут піклуються про те, щоб покупці отримували свіже натуральне якісне м’ясо і м’ясні вироби найкращої якості і захотіли повертатися сюди знову і знову.

Якісних і свіжих продуктів стало ще більше: у місті Чернівці відкрився новий магазин «Еко М’ясо»!*


Магазин працює без вихідних, у будні – з 09.00 до 20.00, у суботу і неділю – з 9.00 до 19.00.

Адреси магазинів "Еко М’ясо":
м. Чернівці, вул. Гагаріна, 66-А
м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 23/77
с. Магала, вул. Чернівецька, 2-А
с. Чагор, вул. Головна, 31

Телефони для довідок та замовлень:
(050) 374 3023 (095) 247 2979
Редактор: Марія Фернюк
13-07-2020, 11:40
Коментарів 0 Переглядів 7 110

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.