RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

"Поспішайте бути здоровими!" Стоматологія "LAODENT" у місті Чернівці ласкаво запрошує кожного!*


Стоматологія – це, безумовно, одна з тих галузей медицини, яка невпинно рухається вперед. Уже немає нічого неможливого для сучасної iмплантологiї, яка здатна відновити втрачене, а ортопедія й ортодонтiя можуть неідеальну усмішку зробити довершеною. Та, попри інноваційні досягнення прогресу, немає нічого кращого за зуби, подаровані природою. Здавалося б, словесне та й реальне поєднання "лагідна стоматологія" – це така собі нездійсненна мрія! Можливо, для когось так і є. Але професіонали, які працюють у стоматологічному кабінеті "LAODENT" вирішили спростувати стереотипні уявлення про надання такого типу послуг. Cтоматологія, яка лагідно й з турботою зберігає подароване природою – таку ознаку своєї професійності вважають пріоритетною в "LAODENT".

"Поспішайте бути здоровими!" Стоматологія "LAODENT" у місті Чернівці ласкаво запрошує кожного!*


Керівник стоматологічного кабінету Андрій Лаврущак ділиться головними засадами, якими керуються в роботі стоматологи "LAODENT": "Окрім того, що ми з особливою турботою ставимося до кожного пацієнта, ми дотримуємося принципу: максимальна ефективність, мінімальна інвазивність. Що це означає? Ми можемо компенсувати зруйнований зуб, але якщо емаль одного разу була зруйнована вона більше не відновлюється. Однозначно, депульпований зуб (без нерва) уже не стане вітальним, то чому б не поборотись за цінні структури зуба, які ще можна реставрувати і запобігти подальшому руйнуванню? Подароване Богом — це найцінніше.

"Поспішайте бути здоровими!" Стоматологія "LAODENT" у місті Чернівці ласкаво запрошує кожного!*


Також багато уваги приділяємо профілактиці стоматологічних захворювань: професійна гігієна, вчасне запечатування фісур зубів у дітей, навчання догляду за зубами та професійне ведення пацієнта після лікування. Ми завжди закликаємо: "ПОСПІШАЙТЕ БУТИ ЗДОРОВИМИ"! Вчасне ортодонтичне лікування та виправлення прикусу – це запорука довговічності і здоров’я зубів! А коли йдеться про відновлення втраченого зуба, то перевагу надаємо не мостоподібним конструкціям, а одиночним керамічним реставраціям з опорою на імплантатах.

"Поспішайте бути здоровими!" Стоматологія "LAODENT" у місті Чернівці ласкаво запрошує кожного!*


Ясна річ, у сучасному світі надтехнологічної стоматології і за серйозної конкуренції на ринку стоматологічних послуг "LAODENT" постійно оновлює матеріально-технічну базу, купує над’якісне обладнання для точної діагностики та відновлення зубів.

— Ми пропонуємо все, чим пишається прогресивна стоматологія, – новітнє обладнання, ефективні й перевірені методи лікування, точну діагностику, щоб максимально зберегти подароване природою. Як кожен відбиток пальця чи райдужка ока – унікальні, так само кожний зуб має свою неповторну форму й колір. Нам залишається лише скопіювати та індивідуалізувати природне! Отже, "LAODENT" – це високі технології на сторожі здоров’я та натуральності. Розуміємо, що щоденно мусимо розвиватися й вдосконалюватися. Не зупиняємося ні на мить, думаємо про все, навіть про найменші деталі. Тому нещодавно звернулися до брендингового агентства "Wizart", щоб допомогли нам оновитися. І тепер оновлена філософія прослідковується у всьому – від візитки до крісел у кабінеті.

"Поспішайте бути здоровими!" Стоматологія "LAODENT" у місті Чернівці ласкаво запрошує кожного!*


"Високий професійний рівень лікарів та персоналу, тепла, сімейна атмосфера."
"Природна усмішка – унікальна, тому її варто зберегти й підкреслити. В "Лаоденті" це вміють."
"Не вірила, що мою ситуацію з зубами можна врятувати. Але в "Лаоденті" зуміли. Тому моя – не гірша за голлівудську!"

Такі та багато подібних відгуків можна прочитати на сторінці відгуків у Google, або у книзі відгуків на рецепції.

"Поспішайте бути здоровими!" Стоматологія "LAODENT" у місті Чернівці ласкаво запрошує кожного!*


У кабінеті лікарі роблять усе, щоб пацієнти не напружувалися у передчутті болю від процедури, навіть введення анестетику можна зробити лагідно і безболісно.

"Поспішайте бути здоровими!" Стоматологія "LAODENT" у місті Чернівці ласкаво запрошує кожного!*


Отож "LAODENT" – це щира турбота про кожного пацієнта. Це стоматологія, де шанують природність й унікальність кожного!



Наша адреса:
м. Чернівці, вул. Головна, 275-В
Т.: 050 662-40-90, 097 602-03-30
Редактор: Марія Фернюк
16-06-2020, 10:03
Коментарів 0 Переглядів 4 672

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.