Доктор медичних наук Олексій Ковальков назвав постійне вживання цукру найстрашнішою небезпекою для нашого організму.
Дієтолог закликав повністю виключити з раціону людини продукти, що містять штучне з'єднання глюкози і фруктози, що отримується штучним шляхом.
"Жоден продукт на землі не створив стільки смертей і не привів до такої величезної кількості патологій", - підкреслив Ковальков.
За твердженням фахівця, наш організм просто не пристосований до засвоєння такої їжі, і це стає причиною розвитку багатьох хвороб. Підраховано, що кожен українець в рік з'їдає приблизно 70 кілограмів цукру. Для нашої підшлункової залози така кількість просто величезна, вона просто не справляється з цим навантаженням, додав експерт.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
9-06-2020, 01:30
0
2 328